דיווח מהשטח 2!!

מה אתם אומרים על האליפות שלי? ../images/Emo13.gif

מחזור אחרון אני ניצחתי 4-0 וגם מנצסטר, יותר צמוד מזה אני בחיים לא ראיתי. שאלה, מה היה קורה אם שנינו היינו מסיימים עם אותו הפרש שערים ואותו ניקוד? עוד משהו, יש איזה חבילה גדולה של תמונות של שחקנים? לפחות את הליגות הבחירות כמו ספרד, איטליה ואנגליה. יש אפשרות לשים תמונה שלי מהמחשב?

yuvalf90

New member
יפה,

אם היית מנצח 3-0 וזה היה אותו הפרש שערים היית עולה כי כבשת יותר שערים

א מ י ר 7

New member
אךךךךך פשוט כיף לראות דבר כזה...

אין אליפות יותר מתוקה מאליפות צמודה

בקשר לתמונות מישהו יכול לעזור לי?

מצאתי רק חבילה מיוחד לליגה הישראלית.

לא יודע אבל אפשר לסדר משהו

להשים תמונה תואמת בגודלה לאחרות עם סיומת png כמובן...לשנות את שם התמונה למשל לalan smith , למחוק את תמונתו המקורית של alan smith להפעיל ולבדוק אם זה צלח...אפשר גם דרך האדיטור ליצור שחקן חדש, אותך....לספק תכונות וכדומה ואז להוסיף תמונה צריך לבדוק את העניין

tomash11

New member
../images/Emo188.gifדיווח מהשטח 2!!

אז ככה, החלטנו שם למעלה היכן שקריר, שבגלל ששרשור דיווח מהשטח הוא חיוני ומעניין (לפחות אותי חה חה חה...), אז כדאי להיות אותו מדי פעם. מה הבעיה? שהשרשור לא קופץ יותר מדי ושהוא גם מתמלא בצורה שמקשה על הקריאה ולא בדיוק עוזרת להנות מהעסק. אז, פעם בשבוע אנחנו נפתח שרשור דווח מהשטח ואתם מוזמנים לספר בו כל מה שקרה לכם באותו השבוע במנג'ר, לאן הגעתם, עם מי, מה שבא לכם בעצם לספר ולהודיע על הקבוצה שלכם בהחלט מקובל:)) ככה ניתן יהיה להגיב לשחקנים אחרים על ההתקדמות שלהם, להתעדכן מה קורה עם כולם וגם להוסיף מדי פעם למקום הנכון עוד שלב שהגעתם אליו, עוד חודש מוצלח שעבר עליכם וכיו"ב. כמובן, תשתדלו לשרשר נכון ולפתוח את הסיפור שלכם בתת שרשור להודעה הראשית ולא להודעה של מישהו אחר, כדי לא "להתערבב" לו בסיפור שלו. עניין של נימוס, סדר ויעילות:) נימוס- לא הייתם רוצים שידחפו לכם לסיפור נכון?:) סדר- יותר מסודר ומובן כשכל אחד בתת שרשור משלו. יעילות- ככה יותר קל להבין מי נגד מי, ולעדכן איפה שצריך בנוחות וגם לקבל פידבקים מאחרים בצורה רלוונטית ונכונה. והכי חשוב, שיהיה לכולנו כיף:) אז שרשור קבוע דיווח מהשטח יוצא לדרך, קבלו את מספר שתיים!!!

שומו

New member
אני כרגע עם אייאקס אמסטרדם

מקום 8 בליגה בצ'מפיונס ליג אני די גרוע- נקודה אחת בשלושה משחקים(. ואני עוד בבית עם אוסטריה ויינה, בסיקטאס ומילאן)... קניתי את אנאסטאסיו ווונק וגם חאריסטאס בדרך אלי. לטראבלסי נגמר החזה עוד מעט והוא סיכם עם האמבורגר...):

CyberP

New member
מה שכתבתי בשרשור השני

הגעתי למכבי תל אביב עונה שעברה כשהאלופה המכהנת הייתה מכבי חיפה. אחרי שנפטרתי מזוללי משכורות חסרי משמעות כמו במבה, אדו ועוד, התפניתי למסע ההחזרה של האליפות לצהוב. מגביע האלופות הודחתי אחרי שהפסדתי למונאקו. בגביע אופ"א הגעתי עד לשמינית הגמר, כשעברתי בדרך את לברקוזן, שם הפסדתי לניוקאסל 2-0 ו-0-0. ניקאסל זכו בגביע אופ"א בסוף. בליגה הייתי ללא הפסד, רק עם שני תיקואים עד לשלבים מאוחרים של העונה אבל נפצעו ג'ובאניני וסטרול לחודש כל אחד ונשארתי עם שחקן נוער ועוד מחליף בעמדות הבלמים. בנוסף לזה גם 13 משחקני הסגל שלי עזבו למשחק של הנבחרת ושיחקתי עם כל הנוער משחק גביע נגד הרצליה שאותו ניצחתי ומשחק ליגה נגד בית"ר שאותו הפסדתי. סטרול וג'ובאניני חזרו ועזרו לי לתת את הפוש האחרון ולזכות באליפות בהפרש 6 ממכבי חיפה. בגמר הגביע הפועל חיפה ניצחו אותי 11-10 בפנדלים אחרי 1-1 במשחק. אלי ביטון נבחר לשחקן העונה וג'ובאניני במקום השלישי. רועי דיין (מלך השערים שלי) נבחר לשחקן הצעיר של העונה. בתחילת העונה הנוכחית צירפתי את בוקסנבוים ועוד בלם/קשר הגנתי צעיר די טוב ואני במהלכים להחתים מגן ימני מעולה משוייץ. עברתי שלב בליגת האלופות ואני מתמודד על העליה נגד קלאב ברוז', משחק ראשון בבית 0-0, עכשיו אני עומד לפני הגומלין. משחק פתיחה בליגה העונה 3-0 על הפועל חיפה.

ממשיך עם ווסט ברומיץ'

העונה שמתחת הייתה השניה....זכיתי בגביע הליגה הגביע האנגלי האליפות וגביע אופא עכשיו עונה שלישית זכיתי כבר במגן הצדקה....מקום ראשון בליגה...מקום ראשון בבית ליגת האלופות....פוזאנסיני סיים עונה שעברה עם 70 כיבושים מ60 משחקים החיים קלים ...הנוער שלי ניצח כבר את יובנטוס .....הוא מתפתח כמו חיה....יש לי את החלוץ בעל הפוטנציאל הגדול במשחק, שוער איטלקי בין 16 שללא ספק נמצא בין 20 השוערים הטובים במשחק...והוא רק בראשית התפתחותו קרסי פשוט מפציץ בלי הבחנה.......עומס שחקנים טובים....תקציב עשיר מדי, רמת הנוער במקום הכי גבוה אליו היא יכולה להגיע....הגדלה שניה של האצטדיון בעוד 11 אלף מקומות לאחר שבעונה שעברה הוגדל ב8 אלף....

yuvalf90

New member
הרבה זמן לא דיווחתי

עליתי שוב לליגת אלופות שנת 2009 עונה רביעית ברציפות עליתי
אני עם ברסה
ארסנל
ופריס סן זרמן
משחק ראשון בחוץ נגד פריס 3-3 הייתי יותר טוב
שני בית מול ברסה 2-0 !
ובפוקס עליתי הפסדתי לקופנהאגן בחוץ 2-1 וניצחתי דקה 89 1-0 בבית
ליגת אליפויות בכיף השנה קצת קשה :-|

yuvalf90

New member
עוד אחד ../images/Emo4.gif

לא עליתי בסופו של דבר
כמעט ממש כמעט עליתי, הפסדתי 2-0 לברסה בחוץ ירדתי לאופא שם אני בחצי נגד שטוטגרט עברתי את נאנטס את סלטיק ואת בנפיקה שניצחה 3-0 את ניוקאסל בסט גיימזס פארק ואני ניצחתי אותה 4-0
בליגה אני בדרך לאליפות זה קשה השנה גם גביע המדינה אני לוקח זהו

tomash11

New member
בית"ר ירושלים עונה שלישית

העונה הבאתי כמה שחקני חיזוק, במקביל כמה שחקנים ותיקים כמו אמסלם, נימני וקורנפיין הודיעו על פרישה. הבאתי כמה וכמה שחקנים, רובם זרים, מה שיצר אצלי פקק של זרים והחלטתי לחתוך זר אחד ומעוד אחד להפרד "הדדית" ככה שנשארו חמישה:) העונה התחילה נהדר. השחקנים קיבלו רוטציה רחבה בטירוף כי יש לי כמה וכמה שחקנים לכל תפקיד וכולם נהדרים (עזו וזנדברג על אותה משבצת למשל, מליקסון, נימני וביבארס, ועוד...). שישה נצחונות מששה משחקים ורק חיפה ותל אביב נצמדו אלינו עם איזה תיקו שהיה להם. גם האינפלציה בשחקנים וגם העובדה ששחקנים החלו לקבל תג של wnt ליד השם, גרמו לי לחשוב שהנה הזדמנות לעשות קצת כסף. אחרי הכל התקציב שלי לרכש זה כולה 160 אלף דולר שמתוכו ניצלתי כבר 80 אלף. כל הרכש שלי זה גניבות בסיום חוזה. הצצה בחוזה של אסולין גילתה שנותרה לו עוד עונה בלבד בחוזה, ניסיתי להציע לו חוזה חדש אבל הוא רצה איזה 20 אלף לשבוע. שירצה. 29 השערים שלו בעונה הקודמת והעובדה שהוא היה מלך השערים בהפרש של 14 שערים מהמקום השני, עזרה לי לקבל עליו ישר אחלה מחיר והוא נמכר בשניים וחצי מליון דולר למכבי חיפה. האוהדים זעמו קצת אבל הם נשארו בחיים. על קאלדיירה גם קיבלתי הצעה של מליון דולר ממכבי תל אביב אבל לא רציתי למכור אותו אז ביקשתי שלושה מליון. להפתעתי הם הסכימו ו...עכשיו יש לי איזה פלוס של 6 מליון לרכש:)) הקבוצה קצת התערערה. חלוץ זר טוב שהבאתי לא מסתגל לארץ ורוצה לעזוב, אני מנסה למצוא לו קבוצה ולעשות עוד כסף. אבל בינתיים הקופה של המועדון שמנה ותפחה, אנחנו מקום שלישי וזה המחזור העשירי בערך. אני מחפש שחקנים שימלאו את החוסר בקישור ההגנתי ואולי איזה חלוץ ברמה גבוהה. שלומי משה שחקן טוב אבל אני חושש שלבד הוא לא יספיק. יש לי טונות של כשרון בקישור ההתקפי (עזו, זנדברג, ברוכיאן, נימני, מליקסון, ביבארס שהוא צעיר מבטיח, עומר אברמוביץ שהוא קשר התקפי שמאלי מצוין, גילי חג'ג' שיכול לתת הצגות טובות אבל צריך דקות, אראג'ו המעולה ויש עוד כמה שבטח שכחתי...אה, ברק יצחקי למשל...). בקישור ההגנתי יש עבודה טובה אבל לא טובה מספיק. הבאתי קשר (MC) ספרדי אחד, עם 20 במסירות, עם 17 ביצירתיות ובכלל אחלה נתונים שבעולם אבל משום מה הוא מוציא ציונים לא טובים ולא נראה לי שמשפיע על המשחק בצורה משמעותית כמו שקיויתי. יכול להיות שעדיין חסר לו כושר משחק, יכול להיות שהוא לא הסתגל מאה אחוז. אז אם יש לכם להמליץ על חלוץ מעולה בזול או אולי קשר הגנתי משובח, אני אשמח:)

OFIR 10

New member
חלוצים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1162&msgid=43623522 ויש לך גם את בן בסט ממכבי חיפה ורועי דיין ממכבי ת"א. שי הולצמן אחד התותחים, אבל קצת זקן. קשרים אחוריים...אממ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1162&msgid=43265383 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1162&msgid=43286726 תמיר כהן (לא מספיק לפי דעתי), רביד גזל אולי, הוא תותח..ועוד...

tomash11

New member
תודה רבה:))

משום מה אבל אני לא מחזיק כל כך מהשחקנים הישראלים במשחק. יכול להיות שאני טועה בעניין הזה. אבל הצלחתי להביא בתום העונה השלישית את מרצ'לו סאלאס, ואני מקווה שיחד עם שלומי משה הם יהיו צמד חמד:)) העונה השלישית שלי התחילה טוב מאד עם ששה נצחונות רצופים ומקום ראשון בטבלה. אבל מכבי חיפה כמו מכבי חיפה, ניצלה כל איבוד נקודות והגיעה למקום הראשון. היא פשוט בלתי מנוצחת בצורה מעצבנת... הפסדים חשובים בחוץ למכבי תל אביב וחוסר יכולת לנצח אותם בבית וגם את חיפה, הובילו אותי שוב למקום השלישי... אולי בגלל שהפעם זה נעשה בסטייל כשעד ארבעה מחזורים לסיום עדיין הייתי בתמונת האליפות (אמנם בצד של התמונה למטה מאחורי עץ אבל הייתי...), אז ההנהלה מה זה מבסוטה וחולה לי על הטוסיק. אלי ששון גדל להיות קשר הגנתי מעולה, מור אפרים משלים אותו מצוין. אבל למרות זאת, ולא רק בעמדת הקשר ההגנתי, הבאתי המון שחקנים, בעיקר בעמדות קישור, ויצרתי אינפלציה קלה. איכשהו הריבוי הזה השתלם בגלל שהיו לי טונות של פציעות בצורה מזעזעת העונה. אולי האימונים שלי קשים מדי...אני לא יודע...והשתמשתי בכל הסגל פשוט! בעמדת השוער הבאתי את דוידוביץ, כי קורנפיין טוב אבל פורש בתום העונה. בעמדת הבלם הבאתי שחקן בשם קרוז, שבצורה מוזרה ביותר פרש לי במחזור ה-27 ... בקישור הבאתי שני שחקנים זרים, אחד ספרדי ואחד אני לא זוכר:) כדי שיחליפו את קאלדיירה שנמכר בכסף טוב למכבי תל אביב. את אדו הבאתי ומיד מכרתי לחיפה. את אסולין גם מכרתי לכם. מה שיצר לי חור גדול בחוד. שלומי משה שיחק חלוץ רוב העונה, וחלוץ זר שהבאתי פשוט לא הסתגל ועשה ים בעיות. בעיות? אצלי? ייבשתי לו את התחת ולא שיחררתי אותו...שימות. באתי לקראתו מלא פעמים, נתתי לו לשחק כשהוא לא היה טוב ונתתי לו ליסוע לביקור מולדת. אבל הוא בשלו, מאחר לאימונים וזורק... רק בסוף העונה העפתי אותו בהתרת חוזה הדדית. שיתייבש. בתום העונה הבאתי את מרצ'לו סאלס, אני מקווה שהוא יתן לפחות עונה טובה אחת. שלומי משה שחקן טוב אבל הוא לא אכזרי מספיק ברחבה... חיפה משום מה שיחררו את אדו בתום העונה ומיד החתמתי אותו שוב. אולי נגוור עוד קופון. נימני, קורנפיין, אמסלם- פרשו. אני מקווה שהמחליפים שלהם יעשו עבודה טובה. נכון לעכשיו, חסר לי שוער שיגבה את דוידוביץ', ואני גם קצת קצר בבלמים ומגינים. קישור ברוך השם יש בשפע... העונה הזו היתה מעולה משתי בחינות- - הקבוצה הוכיחה שהיא יכולה להתמודד על אליפות. - הכי חשוב לדעתי- הקבוצה מכרה שחקנים בששה מליון דולר והגדילה מאד את הרווחים שלה. מקבוצה שמפסידה קצת כל עונה, בית"ר הפכה לרווחית, מה שיאפשר לי להביא שחקנים יותר טובים עם משכורות יותר טובות, ולהמשיך למכור אותם הלאה במחירים עוד יותר טובים. העונה הרביעית בפתח, ואני מקווה שהעונה תהיה אליפות, אירופה ו...שליטה בכדורגל הישראלי:)

למעלה