בית"ר ירושלים עונה שלישית
העונה הבאתי כמה שחקני חיזוק, במקביל כמה שחקנים ותיקים כמו אמסלם, נימני וקורנפיין הודיעו על פרישה. הבאתי כמה וכמה שחקנים, רובם זרים, מה שיצר אצלי פקק של זרים והחלטתי לחתוך זר אחד ומעוד אחד להפרד "הדדית" ככה שנשארו חמישה

העונה התחילה נהדר. השחקנים קיבלו רוטציה רחבה בטירוף כי יש לי כמה וכמה שחקנים לכל תפקיד וכולם נהדרים (עזו וזנדברג על אותה משבצת למשל, מליקסון, נימני וביבארס, ועוד...). שישה נצחונות מששה משחקים ורק חיפה ותל אביב נצמדו אלינו עם איזה תיקו שהיה להם. גם האינפלציה בשחקנים וגם העובדה ששחקנים החלו לקבל תג של wnt ליד השם, גרמו לי לחשוב שהנה הזדמנות לעשות קצת כסף. אחרי הכל התקציב שלי לרכש זה כולה 160 אלף דולר שמתוכו ניצלתי כבר 80 אלף. כל הרכש שלי זה גניבות בסיום חוזה. הצצה בחוזה של אסולין גילתה שנותרה לו עוד עונה בלבד בחוזה, ניסיתי להציע לו חוזה חדש אבל הוא רצה איזה 20 אלף לשבוע. שירצה. 29 השערים שלו בעונה הקודמת והעובדה שהוא היה מלך השערים בהפרש של 14 שערים מהמקום השני, עזרה לי לקבל עליו ישר אחלה מחיר והוא נמכר בשניים וחצי מליון דולר למכבי חיפה. האוהדים זעמו קצת אבל הם נשארו בחיים. על קאלדיירה גם קיבלתי הצעה של מליון דולר ממכבי תל אביב אבל לא רציתי למכור אותו אז ביקשתי שלושה מליון. להפתעתי הם הסכימו ו...עכשיו יש לי איזה פלוס של 6 מליון לרכש

) הקבוצה קצת התערערה. חלוץ זר טוב שהבאתי לא מסתגל לארץ ורוצה לעזוב, אני מנסה למצוא לו קבוצה ולעשות עוד כסף. אבל בינתיים הקופה של המועדון שמנה ותפחה, אנחנו מקום שלישי וזה המחזור העשירי בערך. אני מחפש שחקנים שימלאו את החוסר בקישור ההגנתי ואולי איזה חלוץ ברמה גבוהה. שלומי משה שחקן טוב אבל אני חושש שלבד הוא לא יספיק. יש לי טונות של כשרון בקישור ההתקפי (עזו, זנדברג, ברוכיאן, נימני, מליקסון, ביבארס שהוא צעיר מבטיח, עומר אברמוביץ שהוא קשר התקפי שמאלי מצוין, גילי חג'ג' שיכול לתת הצגות טובות אבל צריך דקות, אראג'ו המעולה ויש עוד כמה שבטח שכחתי...אה, ברק יצחקי למשל...). בקישור ההגנתי יש עבודה טובה אבל לא טובה מספיק. הבאתי קשר (MC) ספרדי אחד, עם 20 במסירות, עם 17 ביצירתיות ובכלל אחלה נתונים שבעולם אבל משום מה הוא מוציא ציונים לא טובים ולא נראה לי שמשפיע על המשחק בצורה משמעותית כמו שקיויתי. יכול להיות שעדיין חסר לו כושר משחק, יכול להיות שהוא לא הסתגל מאה אחוז. אז אם יש לכם להמליץ על חלוץ מעולה בזול או אולי קשר הגנתי משובח, אני אשמח