דיווח מהשטח 2!!

tomash11

New member
התכוונת בית שימושי:)

לא אוהב אותו. לא יעזור. לא בא לי טוב השחקן הזה. ויש כל כך הרבה כשרונות בבית"ר. תן לברוכיאן לשחק בהתקפה בצד ימין והוא פורח. גם מליקסון משחק שם טוב. אני שיחקתי בעונה השניה 4-2-3-1, כשנימני ומליקסון בתור הקשר ההתקפי האמצעי ברוטציה, ברוכיאן בצד ימין ועזו בצד שמאל. זה עבד נהדר. אחרי עונה הבאתי עוד שחקנים מוכשרים בעמדות האלו ויש לי שם אינפלציה, אבל כזו שעזרה לי לעבור טוב את העונה השלישית עם ים של פציעות.

עזבתי את מכבי חיפה ועברתי ללידס

אומנם הם היו מקום אחרון אבל כבר אחרי 5 משחקים הצלחתי להשיג 2 ניצחונות ושתי תוצאות תיקו ולעלות את לידס מעל הקו האדום. עכשיו המטרה שלי להשאיר אותם בליגה ולבנות בסיס לעונה הבאה(שבה אני אבנה קבוצה שהיא תיהיה קבוצת צמרת לכול דבר) הדבר המבאס הוא שכול חודש יורד לי 900 אלף ליש''ט לבנק(לפני שהגעתי,היה ללידס פשיטת רגל והם לקחו הלוואה מהבנק)

עם מכבי חיפה

לפני שעזבתי,הייתי בליגת האלופות עליתי אחרי 6-2 על סוסיאדד. 5-0 על מונאקו ו-3-2 ביתי על מנצ'סטר(אלו היו התוצאות המרכזיות-כי בנוסף יצאתי תיקו עם מונאקו בחוץ וניצחתי את סוסיאדד בבית 2-0)

sdoron1979

New member
טוב

אז בתקופה אחרונה לא יצא לי כל כך לשחק, אך אני בפתיחת העונה הרביעית עם הפועל אשקלון, הטקטיקה החדשה שעבדה יפה מאוד נגד ורדר ברמן ובולוניה בשמחקי האימון לא עובדת בליגה, ולאחר ארבעה משחקים 2 תיקו ושתי הפסדים. מה שמסמן לי שאני חייב לחזור לשיטה הישנה וההתקפית שעבדה טוב בשתי עונות שלפני כן. ואולי להישאר עוד עונה בלאומית עם אשקלון..ואולי לעזוב את האיצטדיון המצומק לטובת קבוצה עם משאבים טובים יותר.

DeathlessOne

New member
חחחחחחחחח....

שלמה שרף מונה למאמן ליוורפול...חחחחח... וזכיתי בסקודטו עם פארמה! YAY....שנה אחלה לאדריאנו. גמר עם 24 שערי ליגה. הוא פשוט כובש מכל מצב. וגם לקראת סוף העונה LIONEL MORGAN התעורר עם הופעות מצויינות. הוא ממש מצויין! אני מציעה לכולם לקנות אותו. הוא בן 20 (אני משחקת ב-CM 2004 2003), שחקן אגף ימני ושמאלי, פשוט מצויין.

DeathlessOne

New member
חחח...../images/Emo13.gif

מי חשב שהמשחק הזה יכול להיות הומורסטי והזוי

OFIR 10

New member
עונה שנייה עם בית"ר

בעונה הראשונה סיימתי שלישי עם גביע הטוטו. השנה הבאתי המון שחקנים צעירים כמו בן בסט, שלומי חנוכה (תותח!!), שגיא מזרחי (נפצע לשמונה חודשים
) ועודדד חמש נצחונות בחמשת המחזורים הראשונים ושברתי שיא של בית"ר, עד התיקו מול היריבה העירונית שעלתה ליגה.. מכבי חיפה עם מאזן מושלם ורק חיכתה שאני אפסיד נקודות כדי שתעקוף אותי בקלות, עכשיו גם מכבי ת"א נושפת בעורפי.. רוטציה זה שם המשחק

והינה סיום העונה השניה שלי ../images/Emo6.gif

הליגה ממש מעניית אצלי. רוב העונה הייתי מקום ראשון, הגעתי גם לפער של 15 נקודות, אבל 3-4 מחזורים לסיום מנצ'סטר וסאוטהאמפטן עקפו אותי וחשבתי שזה כבר עבוד לי, אבל האליפות שוב מתוקה, וגם השנה זה דאבל, רק שהגביע הוא לא אנגלי, הוא גביע ליגת האלופות.

למעלה