גיל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lala897

New member
מה יש?

אתה לא יכול להגיב לעניין בלי להוסיף תיאורים דוחים על מה שאתה מדמיין שאתה עושה לו? זה כזה חסר טעם. זה מוריד את כל הדיון לרמה של אפס. קשה לראות את התשובות מתוך התיאורים וכינויי הגנאי.. בזה מסתכמת רמת יכולת הביטוי שלך?

lala897

New member
רחמים???

עד עכשיו ריחמת עלי?
חחחחחח........ חבל שבנאדם שמחשיב את עצמו לנאור, לחכם צריך להשתמש במילים מלכולכות, לא ראויות וחסרות רמה כדי לבטא רעיון פשוט. וגם חבל כי המבטא את עצמו בצורה כזאת מאבד את זכותו שהערכה וכבוד.

Governor

New member
הערכתך אינה נחוצה לי, ומוטב שתצפיני

אותה בשקע מוצנע כלשהו בגופך...

באיזה ביב רכשת את רמתך האוראלית?

האבולוציה המולקולרית בטבע, היינו, המעבר מ`דומם` ל`חי` היא עדיין תעלומה. - מה יהיה איתך? אין לך הסברים, ואתה עוד מבקש שנבעט בכל דבר בעל ערך, מתי תיפתר התעלומה או אולי לעולם לא? אבולוציה מולקולארית בטבע לא יכולה להתרחש ללא חיים. האימבציל חסר-התקנה פער פיו והקיא כאן את הפגולים שהלעיטו נויגרשל, ולכן כפפתי את ראשו וטבלתי את זרבוביתו בשלולית הקיא. - כל אחד והרהורי לבו!

Governor

New member
`האבולוציה המולקולרית בטבע, היינו,

המעבר מ`דומם` ל`חי`, היא עדיין תעלומה` כן, עדיין. וגם אם ניצור תא חי ממש במעבדה, אפשר ולא נדע איך נוצר התא הראשוני בטבע. אולם, כאשר ניצור תא כזה - הבסנו את אלהיך. הבן, כרגע אנו ואלהיך במעמד זהה מבחינת יכלת יצירת החיים. שנינו _טרם_ הצגנו השגים מוכחים. אלא שאצלנו יתכן שהמצב טרנזיאנטי (transient), בעוד אצל אלהיך - המצב קבוע וסופי, שלא לומר סופני... ______________________________________________________________ 0284392570

באהבה1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif"טבלתי זרבוביתו בשלולית הקיא"

מאיפה אתה שואב את העוצמה המילולית שלך? פשוט מדהים! אך עדיין לא הסברת איך "הפלת" את דברי???

dinarzi

New member
אתה עושה קידוש בשבת ? ../images/Emo48.gif

בכמה ימים כתוב שם שהעולם נברא? נו, יש סתירה או אין סתירה?

באהבה1

New member
../images/Emo4.gifאולי "תפריך" אותי בשפה פשוטה!!!!

במקום לשלוח אותי לכל מיני אתרים!!! ושוב קצר ולענין! בלי להאריך ולסבך! אם אינך יכול אז קרא למישהו שכן יכול!!!

yair abitan

New member
לכל הפרופסורים בפורום !

שאלה לי אליכם : כשאדם הראשון נברא בן כמה הוא היה ? בני כמה היו העצים בשבוע הראשון לבריאת העולם ? עדיין לא חשבתם על זה..... אומרת התורה :"ויאמר אלוקים תדשא הארץ ......עץ פרי עושה פרי למינו.....ויהי כן" לפי מה שמספרת התורה כבר ביום השלישי לבריאת העולם לאחר הפרדת הארץ והים (היה מקור מים אחד בבריאת העולם ויבשה אחת-דבר שהוכח ע"י המדענים"שלכם")שהאדמה מוציאה מתוכה את העצים ,הצמחים והעשבים . אם_כן ברור איפוא שהצמחיה היתה בת מס' כלשהו של שנים אך היתה חבויה באדמה....

Governor

New member
אימבציל חסר-תקנה, לא אתרגם למענך

מאמרים. לא היית צריך לנשור ממערכת החנוך טרם-זמן. בקש מחבר שיתרגם לך מאמר זה. לא רוצה, או אין לך חברים יודעי אנגלית? לא צריך! העקר שחברי הפורום רואים כיצד השקעתי פניך בשלולית קיאך... ______________________________________________________________ 0284392570

למעלה