../images/Emo187.gif

אני מקווה שיהיה בסיידר, ושאני אקבל את ההחלטה הנכונה... אוף! נמאס לי!!

את סובלת? ../images/Emo10.gif

תנסי לבקש העברה..(באותו תחום למקום אחר [אם את רוצה כמובן]) או שתראי, תנסי עוד קצת... וסתם עידוד (צרת רבים חצי נחמה או נחמת טיפשים מה שתרצי) גם אני אל הכי נהנית.. רק הידיעה שבלעדי הם לא ייסתדרו משאירה אותי שם ולא נותת לי לעבור למשהו שיותר מאפיין אותי.. בכולו]ן מאמי.. בהצלחה!!
ותתייעצי עם האנשים שהכי קרובים לך (משפחה, בקיצור...) מחזיקה לך אצבעות

../images/Emo187.gifהעניין הוא...

הם לא נתנו לי את התפקיד שהתמיינתי אליו מלכתחילה. וזה מעצבן אותי!! גם עכשיו, יש לי אחלה תפקיד- אבל אני לא מרגישה שאני תורמת כ"כ [למרות שלפי מה שהמנהל אומר- אני כן תורמת], אבל את יודעת- זו ההרגשה שלי!! אם היו שמים אותי בתפקיד הראשון- הייתי ממצה את עצמי! בהחלט!! [וכבר דיברתי על זה עם המנהל, כמו שאמרתי- והוא אמר שהוא לא חותם שאני אשאר בתפקיד הזה לכל אורך השרות. אבל מצד שני- הוא אמר שכדי ללמד את התפקיד השני, הם יצטרכו להכשיר אותי תקופה של מספר חודשים...] [חבל שהם לא התחילו עם ההכשרה הזו כבר בחופש הגדול, או אפילו בתחילת השירות!! עכשיו עברו חודשיים, ואורה לא אוהבת את מה שהיא עושה!!
] [לא יודעת למה הכל נכנס לסוגריים
] ואצלך, את אומרת שבלעדייך הם לא יסתדרו- אבל אצלי הם כן יכולים להסתדר!! [עובדה שהם עושים את זה כבר כמה שנים!!] בסיידר, אין לכם כ"א פה, אבל גם אין כ"א שם, ושם- אורה תוכל לעזור יותר, כי היא תרגיש טוב עם מה שהיא עושה! וכשמרגישים טוב עם מה שעושים- אז עושים את זה על הצד הטוב ביותר!! |סחפירה|

../images/Emo187.gifהוא לא מאפשר בוודאות...

אבל מצד שני, אם הוא יכשיר אותי לתפקיד השני- אני אצטרך ללמוד הרבה זמן מהשירות שלי.. והוא לא יודע אם זה משתלם לו או לא..

../images/Emo187.gifתראי מה שכתבתי לענבלולו..

ולגבי ה"טוב לכן"- יש כאלה שטוב להן, ויש כאלה שלא הביאו להן את מה שהן היו אמורות לקבל!!

mAAyAn 1

New member
../images/Emo24.gifיהיה טוב

אני מאמינה שכל מה שתחליטי זה יהיה רק טוב בשבילך!

למעלה