הMפצח

New member
לא מכיר אותם...

מכיר את התורה והתנך ? הספרים הכי מפורסמים בעולם ! שייכים לעם היהודי.

אכן מכיר

לא נעשה סקר רציני שיוכיח שהם שני הספרים הכי מפורסמים בעולם, אלה אם העולם מבחינתך זה אירופה וארה"ב, ומבחינתי שני הספרים חוברו ע"י בני אדם ומקורם לא אלוהים ואת הדברים הללו אומרים חוקרי הספרים האלה ולא פסוקים שאמרו לי את זה בקוראן לפני החוקרים האלה.

masorti

New member
אל תצחיק אותי...

ה- Sabians היא כת חצי-נוצרית וקשורה למנדעים. זמן הופעת הכת הוא לכל המוקדם סוף ימי בית שני, כלומר 1200 שנה אחרי שהיהודים כבר היו בארץ.

אלי ו.

New member
רמז קטן

אם הם קיימים מתקופת בית שני וביהדות היה גם בית ראשון, די ברור מי היה קודם. אני הייתי הולך על הדת שייסד אחנתון כדת המונותואיסטית הקדומה ביותר וסגד לאל היחיד, "אתון" או לפחות לדת המונותאיסטית שיש לה סימוכין ארכיאולוגיים הקדומים ביותר. (אם אתה מקבל את התנ"ך אז אברהם אבינו בכ"ז מנצח)

הMפצח

New member
../images/Emo6.gif לערביה אחת יש אומץ לומר.....

מה זאת הדת המוסלמית ומאיימים על החיים שלה !!!! מישהו פירסם קריקטורה של מוחמד ואלפי פלסטינים החריבו כול מה שיכלו לשים עליו את היד שלהם. מישהו אמר משהו על מוחמד (האפפיור) ושוב האיסלם התחיל להחריב ולישרוף כול מה שיכל !! (כולל רצח נזירה) טרור ! הדת היחידה שטרור רשום על הדגל שלה והיא אפילו אומרת את זה במפורש. איסלם, דת שאין לה מקום בעולם שרוצה ליחיות בשלום.

הMפצח

New member
אתה לא יודע שרוב בני האדם טיפשים

על אחת כמה וכמה אלה שנימשכים לדת המוסלמית (מטומטמים מושכים מטומטמים וחכמים מושכים חכמים)

הMפצח

New member
יכול ליהיות שיש כאלה.....

אבל מבחינה כללית בין שלושת הדתות (יהדות נצרות איסלם) האיסלם זאת הדת הטיפשית ביותר ולכן תימשוך אליה טיפשים.

למעלה