nikkey

New member
../images/Emo140.gifנסיך האהבה! אין עליך.

אני צריכה מתורגמן לדברים שכתבת. כתבת לי תגובה,שבכלל לא היתה מופנית אלי, אלא לשהיד אקרא. מה עושים כשרוצים לכתוב למשהו תגובה? יפה. כל הכבוד. כותבים לו,ולא לי. הבנת?

חחחחח אגרא , אין עליך

נייקי , תחפשי לך מתורגמן ובדרך גם מורה להבנת הנקרא , וכרגיל במצב כזה המילה הכי מתאימה היא , ה ל א ה

nikkey

New member
בכלל לא מופתעת מאחוות

השהידים שאתם מפגינים זה כלפי זה. זה הפרצוף האמיתי שלכם,ולכן במצב הנוכחי המילה המתאימה היא: ה ל א ה .

nikkey

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמתאים לך להתפוצץ.../images/Emo6.gif

אתה כבר מתפרק לחלקים מרוב עצבים, אז הגיע הזמן להתפרק על אמת. צריך להתקדם הלאה. לא חושב?

nikkey

New member
חוצפן. איך אתה מעז להשוות

את צה"ל לאירגוני גרילה?

sela v

New member
אז לפי החוצפנות שלך

הלחי האצל וההגנה היו ארגוני גרילה וטרוריסטים. כלומר כל הקמת מדינת ישראל הייתה מעשה טרור.

nikkey

New member
עוד שטויות מבית היוצר שלך.

בריטניה כבשה את א"י מידי התורכים,שכבשו מידי .... שכבשו מידי... וכן הלאה עד שרומא כבשה את ישראל מידי היהודים. אירגונים אלה דרשו את מה שמגיע לנו בזכות ולא בכוח. הפלסטינים דורשים זכות על חלק מהארץ (כך רוצה להאמין) ואנחנו כבר בתהליך של הקמת מדינה פלסטינית. למה הם עדיין שולחים מרצחים? למה הם ממשיכים לשלוח קסאמים?

nikkey

New member
הבנת נכון מאד.

אם הם לא היו,לא היית היום משוחח איתי. קצת חומר למחשבה,ויותר כבוד ללוחמי החרות.

sela v

New member
הסיבות שהפלסטינאים מאמינים

מבחינתם לא פחות אם לא אף יותר טובות מבחינתם, מאשר סיבות האצ"ל. ואין אמת אבסולוטית, האמת היא בעיני המתבונן.

nikkey

New member
נכון. אין אמת אבסולוטית,לכן

כל מה שנותר לך כיהודי זה,להאמין בלוחמי החרות שלנו,ולא לזלזל בהם,בדיוק כמו שהפלסטינים עושים ללוחמי החרות שלהם.

סלוניק

New member
למה?

למה שכיהודי עליי לתמוך בכל יהודי ללא קשר למעשיו? למה שאתמוך ברוצח או טרוריסט יהודי רק בשל דתו?

nikkey

New member
מה הקשר בין לוחמי החירות

לבין מרצח או טרוריסט? אני מאאאאאד מקווה,שאינך משווה אותם למרצחים ולטרו'. כן, כיהודי אתה צריך לתת את כל הכבוד וההערכה לאצ"ל, לח"י,וההגנה,שאם לא הם היית ממשיך להיות נרדף בעולם. להבדיל מאיתנו,הערבים\פלסטינים נותנים את מלוא ההערכה גם לטרוריסטים מרצחים.

ניקיי קצת הגיון

לא צריך להשוות בין ההגנה לחמאס או בין ההגנה לפת"ח- ההגנה מילאה את חובתה לפי שמה להגנת היישוב היהודי עד קום המדינה ולא עסקה במדיניות טרור. האצ"ל והלח"י מנגד כן עסקו- פצצות בשוק המלונים, ירי בשווקים ערביים, מלון המלך דויד(למרות האשמה הבריטית). אלא שבזמנו המציאות היתה שונה, הבריטים לא עמדו להגנת הישוב ולמעשה התנהלה בארץ מלחמת גרילה בגרילה שהביאה לתוצאות מאוד כואבות(משני הצדדים) ושאי-אפשר לשפוט אותה לפי מדד מודרני. אז אני לא שופט את האצ"ל והלח"י על הטרור שהפעילו בזמנו כמו שאני לא בא ושופט את הישוב הערבי על מלחמת 'נשליך אותם לים' שביצעו כנגד היהודי. זמנים השתנו מאז ואנחנו חיים בעולם אחר.

nikkey

New member
יפה. הרי הגיונינו אינם שונים.

בדיוק לזה התכוונתי. אם הבריטים היו נוהגים כלפינו בדיוק כפי שנהגו כלפי הערבים,לא היינו צריכים לפגע בהם,הלוא נלחמנו לצידם כנגד הגרמנים. אם היית קורא היטב את דברי,היית מבין,שאיני שופטת את הטרור הערבי לפני הסכמת המדינה להקמת מדינה פלסטינית,מה שכן אני שופטת אותם לחומרה ,שלאחר שהם קבלו הכרה,ולמרות פינוי גוש קטיף,הם ממשיכים לשלוח מרצחים. את זה לעולם לא אקבל.

למעלה