The Battle!

LillipooT

New member
../images/Emo187.gif The Battle! ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

תודו שהתגעגעתם
ילדים וילדות יקרים שלי.. אמא מגיעה לאחר כמה ימים של היעדרות מהפורום ובידה סל הפתעות המכיל ספגטי עם שלושה סוגי רטבים, צ'יפס, כמה חטיפי טבעול שכאלה, חיבוק אישי לכל אחד ואחת מכן והכי חשוב - ~*~ קרב חדש ומסעיר ~*~
והפעם קרב בין שני זוגות שרק "טעמנו" מהם מעט במהלך העונה השישית.. בואו נכיר את המתמודדיייים: (סלחו לי, אני במצברוח קופצני
)
בצד אחד נמצא בחור מטורף, משעשע, חמוד וחרמן בטירוף, לצד אישה אישה שעשתה כמה טעויות ובסוף נעזבה בצער רב. הלוא הם: טוד וגייל
בצד השני נמצא אותו בחור מטורף וחרמן, אך הפעם לצד בחורה נועזת, בוגדנית אך עם זאת משעשעת! הכוונה היא לטוד ונטשה
זוכרים שבפרק של החנוכריסמס טוד התחיל מעט עם גייל
וזוכרים בפרק של ההלווין טוד ונטשה מתחו את דוסון
אז הנה לכם שני זוגות שראינו יחדיו רק מספר דקות ספורות - מי מהם היה מעניין אתכם לראות קצת יותר מזה...
טוד ונטשה
או: טוד וגייל
בהצלחה!

דפנטלי ../images/Emo59.gif../images/Emo42.gif

יאכס טוד וגייל... אני לאדעת למה... אני לא מתה על גייל... היא מעין.. משעממת כזאת לאדעת

Dawson girl

New member
דפנטלי ../images/Emo59.gif

חיחיחי חיקיתי את הכותרת של אלה
אהבתי איך שהם מתחו אותו בפרק של ההלווין! זה היה כזה חמוד!!!

shanyz

New member

הייתי חייבת:- Dאנשים לא להרוס את השרשור!! מממ שבתאי- חנוכריסמס?
זה לא ביטוי שאנחנו המצאנו? זה קיים גם בדוסון?

DAN1EL

New member

האמת שזה לא בדיוק "דפנטלי". (פשוט לא רציתי להרוס , נחמד שכמוני) אלא רק בגלל שזה הרע במיעוטו, ורק בגלל שנטשה כלולה בעסק.

Dawson girl

New member
מה יש לבנים עם נטשה?

רק רואים אותה ישר מאבדים ת'ראש (בעיקר דוסון... )

דפנטלי ../images/Emo59.gif ../images/Emo66.gif

לא רציתי להרוס... אבל האמת שלא ממש אכפת לי, אף אחד מהזוגות לא היה מעניין במיוחד.

IMCU2

New member
אני אשנה כותרת...

טוד ונטשה. טוד וגייל - ???????????????????????? לא ממש...

ממממ....../images/Emo105.gif

מצטערת שהרסתי את הרצף של "דפנטלי" למרות שהוא כבר נהרס...
אני בוחרת ב....
כי שניהם מטורפים!!

shira245

New member
../images/Emo82.gif

מצטערת להרוס פה את ההרמוניה לגבי נטשה וטוד אבל נשמע לי הרבה יותר מעניין לראות את טוד עם גייל ולראות אותו מתפקד בתור אבא. הוא וגייל יכלו להיות שידוך מהשמיים.....או שלא אבל לפחות זה היה מספק כמה רגעי צחוק.

למעלה