Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo187.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo187.gif

מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
מה קראתם\ראיתם השבוע:
מה קניתם השבוע:
מה עשיתם השבוע:
מי עשה לכם ת'שבוע:
אתם מתכוונים לצום השנה:
וממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש הכי הרבה סליחה:(לא חייבים לענות על זה)
ולכול מי שצם השבוע שיהיה לכם צום קל ושנה מלאת הומור

A m e l y

New member
מסכמש"ת

מי הצחיק אותכם השבוע: ידיד שלי ברוך עם סיפורי השיכורים שלו
מי עצבן אותכם השבוע:כרגע עצבנו אותי.....חבר שלי מה קראתם\ראיתם השבוע: על טבעי והנסיך המדליק מה קניתם השבוע: למי יש כסף לקניות? יש מיתון... מה עשיתם השבוע: היתי מאוד לא פרודוקטיבית מי עשה לכם ת'שבוע: אפ'חד אתם מתכוונים לצום השנה:לא וממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש הכי הרבה סליחה:מזאת שעשיתי לה פאדיחה כזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת ענקית בחתונה

תשובותיי ../images/Emo13.gif

מי הצחיק אותכם השבוע:
לא זכור לי ממש..אולי אח שלי.. מי עצבן אותכם השבוע:
אף בנאדם..אוטובוסים מעצבנים אותי תמיד אני מאחרת בגללם! מה קראתם\\ראיתם השבוע:
לא קראתי ממש..ראיתי ת'שתי פרקים הראשונים בעונה של הירוס! מה קניתם השבוע:
דיסק של THE CORRS
מה עשיתם השבוע: התחלתי לעבוד בעבודה חדשה כמזכירה. מי עשה לכם ת'שבוע: לא מי, מה..לגלות שגיבורים נחשפים (מאחורי הקלעים של הירוס) נמשך לכל העונות של הירוס!! ושדיברו שם על קריסטן בל והראו אותה..איך נהנתי
אתם מתכוונים לצום השנה: נופ, אני לא צמה בדר"כ.. וממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש הכי הרבה סליחה: אני לא חושבת שפגעתי במישהו אבל אני אחשוב על זה ואם כן אני אתנצל
חתימה טובה אבריבאדי!!!

שנינוש 1

New member
עונה...

מי הצחיק אותכם השבוע: מישה! לא יכולתי להפסיק לצחוק ברוב הסצינות שלו בפרק האחרון!
מי עצבן אותכם השבוע: אחותי >< מאוד.
מה קראתם\\ראיתם השבוע: התחלתי לקרוא את אשתו של הנוסע בזמן \\ מרתונים של מגרש ביתי ובליץ' D:
מה קניתם השבוע: כלום O.0
מה עשיתם השבוע: גם כלום, אבל כנראה שתי התשובות האחרונות נובעות מהעובדה שהייתי חולה חצי מהשבוע P:
מי עשה לכם ת'שבוע: אמ.., אמא?
אתם מתכוונים לצום השנה: כן, כמו כל שנה ^.^
וממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש הכי הרבה סליחה: באמת שאין מישהו/י ספציפי/ת, אני בנאדם חביב ביותר ונעים לסביבה רוב הזמן! אבל אם פגעתי במישהו אז אני מבקשת סליחה :)

darklighter

New member
אהבתי את השינוי בשאלות! ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

מי הצחיק אותכם השבוע: דין!!! וגם מישה!
מי עצבן אותכם השבוע: מי לא? |קיר| מה קראתם\ראיתם השבוע: סופרנטורל, איך פגשתי את אמא ועוד מלא סדרות שהתחילו. אגב ממש אהבתי את Cougar town! מה קניתם השבוע: מתנה ליום הולדת של חברה שלי... בגדים וזה לא קונים עכשיו כי תחילת עונה והכל יקררררר. מה עשיתם השבוע: בעיקר דפקתי ראש בקיר|קיר| היה שבוע חרא...וראיתי את הסדרות שרשמתי למעלה. אה וגם התחלתי 3 קליפים שאין לי מוטיבציה לסיים. מי עשה לכם ת'שבוע: דין ומישה, ועוד ידיד טוב שלי. אתם מתכוונים לצום השנה: כן אמא שלי ממש קפדנית בקטע הזה ומכריחה את כולם לצום |קיר| וממי אתם חושבים שאתם צריכים לבקש הכי הרבה סליחה:(לא חייבים לענות על זה) לא עונהXD ולכול מי שצם השבוע שיהיה לכם צום קל ושנה מלאת הומור- תודה! צום קל וגמר חתימה טובה גם לך! שנה טובה ושבת שלומות!

to the end1

New member
חחח אמא שלי גם ככה בקשר לצום אי אפשר

להתחיל לצחוק איתה על זה כי אז היא מתחילה להטיף על ה'...חחחחחחחח

למעלה