Vitamin Chick

New member
תקשיבי

קודם כל - אמא שלך דואגת לך וזה בסדר...! תנסי לפעמים לאכול ארוחות כשהיא רואה או דברים כאלה... יכול להיות שרזית ורואים את זה ועכשיו היא דואגת לך... בכל זאת אנורקסיה זו בעיה רצינית אצלר קדנים! ולא הבנתי אם אמא שלך יעני הלכה למורה שלך, אבל בכל מקרה - במקומה הייתי עושה את אותו הדבר... כי אני בכל אפן בעניין הזה הייתי מקשיבה יותר למורים שלי למחול מאשר לאמא שלי... לאדעת למה...

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif

א. לא הבנתי את כל הפסקה השניה ב. הסטיגמה ובכלל, העובדה של רקדניות אנורקסיות כבר הרבה שנים הופחתה ברמות ג. אמא שלי פשוט התקשרה אליה. אבל לא הבנתי את מה שהיה כתוב בפסקה השניה
אני מקשיבה למורה שלי. נקודה... (או שלוש
)

Vitamin Chick

New member
התכוונתי ש...

לדעתי אמא שלך עשתה את הדבר הנכון... אני יודעת שאני בנושא הזה הייתי מקשיבה הרבה יותר למורה שלי למחול מאשר למישו אחר... דווקא כי חשוב לי לשמור על הגוף כדי לרקוד... והסטיגמה אולי הופחתה אבל היא עדיין קיימת..!! בכל מקרה התכוונתי שאמא שלך דואגת לך וזה לגיטימי ובסדר וזה טוב =)

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אני מעדיפה אותה דואגת מאשר לא דואגת

הגישה שלך מטרידה אותי, אישית כמובן.

... רזית/לא אוכלת לא אומר שאת כבר רזה מידי.. זה אומר שרזית כמות מסויימת מאוד מהר ופשוט.. שאת לא אוכלת כמות כזאת שתגרום לאמא שלך נחת..

אולי..

אולי השאלה הייתה קצת מסובכת בשביל לענות.. כל אחד שולח לך תגובה אחרת.. זה עלול לבלבל אותך.. או שאת במצב שלי וכבר יודעת שאם אוכלים כרגיל (ואפילו יותר מאחרים) אי אפשר להשמין בגלל החילוף חומרים מהיר... ואז באמת אין לך מה לעשות חוץ מלשמוח שיש לך גוף כזה... או באמת לשים לב לעצמך ולראות מי צודק.. את או אמא שלך.. מעבר לזה אין מה להגיד... תלוי מה המקרה.. ורק את יודעת מה המקרה באמת..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifזה מבנה

תמיד הייתי ככה ואמא שלי הייתה אומרת לי שאני לא אוכלת, ועכשיו כשאני רוקדת כל-כך הרבה היא עוד יותר לחוצה... הלכה ופרקה את זה על המורה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחח.. אוקי../images/Emo3.gif

ואני מקווה שהמבנה לא ישתנה... אני מקווה שאני אשאר רזה...

למעלה