amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo46.gif

אמא שלי התקשרה למורה שלי לפני כמה ימים ואמרה לה שהיא מפחדת שאני לא אוכלת מספיייייייייייייייייייקקקקק
אוקי, רציתי ל-ה-ר-ו-ג אותה! ועוד יותר רציתי להרוג אותה כשהיום אני באה לג'אז והמורה שלי אומרת לי: "מה זה רצית לי פתאום?" והיא התחילה להיות רצינית ולתחקר אותי ולשאול אותי כל מיני שאלות וכל השיעור היא בדקה לי את הגוף
היא ממש ממש ממש בסדר אבל אני רותחת על אמא שליייייי
אני-לא-רזה! אני רזה! אבל לא יותר מדי!
אררררררררררררררררררר

NoNoSh005

New member
אני אומרת..

שאם אימא שלך דואגת לך אז תיהיה שמחה ותיסמכי עלייה היא רוצה רק טוב בשבילך.. ואם היא דואגת אז אולי את באמת רזה יותר מידי.. אם טפו טפו טפו תיצטרכי להתאשפז בסוף את תשאלי את עצמך "למה לא הקשבתי לה".. אסור לשחק עם הגוף שלנו! תישמרי עליו כמה שיותר טוב, עם כל הכבוד יש לך להיות בתוכו לפחות עוד 70 שנה. ואני מציעה לך ללכת ולקרוא בפורום להורים עם ילדים שיש להם בעיות אכילה.. קראתי קצת ופשוט בכיתי!!! את לא יודעת כמה ההורים דואגים בזמן שכזה וכמה הם רוצים רק טוב..הם ממש נקרעים הם רוצים שלילד שלהם יהיה הכי טוב!!! והתכחשות זאת התחלה של הפרעה!! לא באתי להטיף לך...קבלי הכל עם חיבוק!! באמת חשוב לי .... אז תחשבי על זה!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחח... גם את מתחילה...../images/Emo3.gif

תקשיבי, אמא שלחי באמת ממש ממש דאגנית... והמורה שלי פשוט קלטה שאין לי שום בעיה וכששאלתי אותה בסוך השיעור אם אני בסדר היא אמרה "את בסדר עכשיו... אבל אל תרזי יותר אוקי? אל תרזי! רקדנית צריכה לאכול הרבה כדי להיות בריאה כי אחרת פשוט לא יהיה לה כח לרקוד!" היא פשוט הסתכלה עלי במן כזה מבט של: "אמא שלה דואגת. אבל מה לעשות?! היא בסדר!!! נו טוב, רק נגיד לה שלא נרזה... היא דווקא די בסדר... רזה אבל לא יותר מדי..." והאמת שאני מאוד רזה! אבל ככה זה המבנה שלי! ואני אוכלת מספיק! נאם נאם...
|המבורגר|

אוקיי,

תקשיבי אמהות יכולות להיות מאוד מאוד דאגניות לפעמים, ולפעמים זה מוצדק ולפעמים לא... אני מבינה אותך כי גם אמא שלי עושה לי קטעים כאלו לפעמים וזה מעצבן ומהרגשה שדוחפים לי אוכל... אם את יודעת שאת באמת בסדר ואוכלת כמו שצריך, ואולי כן רזית אבל זה יכול להיות רק מתנאים לא רגילים אז הכל בסדר! יהיה טובD: שיר

the mush

New member
תקחי לחם או משהו,

ומול הפנים שלה תתאכלי
סתם. זה לא בריא לא לאכול. אז, אל תעשי לעצמך את זה..
לא יודעת אם את באמת עושה, או לא. יש לי ידידה, שגאונה, היא עצרה לעצמה ת'מחזור כי לא אכלה. מוח. זה לא כיף, אז למה

the mush

New member
לא, זה לא.

תחשבי כמה היא לא אכלה בישביל להגיע למצב כזה. והיי, גם אני שונאת מחזור, וזה חרא של דבר, אבל- אנחנו נשים ואנחנו צריכות להיות גאות במה שיש לנו, ואין לאחרים. {ביליתי יותר מידי שעות עם אמא...}

וכדאי שתפסיקי ../images/Emo3.gif

אני זוכרת כמה רציתי כבר לקבל מחזור בהתחלה, ויום אחרי שקיבלתי כבר שנאתי את זה
יש לי מספיק דברים להיות גאה בהם, ומחזור לא ממש נחשב ביניהם...

זהו. אם הפגיעה היחידה שהייתה קוראת

לגוף כשאנורקסים/בולימיים או מה שזה לא יהיה זה שיפסיק המחזור אז לא הייתי מהססת לרגע
כאילו גם נגמר מחזור וגם מרזים. אבל חבל שזה עושה עוד דברים לא נחמדים

BlackFairy2

New member
../images/Emo4.gif

פגיעה במחזור - פגיעה בפוריות שלך. גם להיות רזה יותר זה לא בהכרח טוב, זה גם יכול להיות מחריד. ככה שלסיכום, אין בכך שום יתרונות.

רציתי ללכת לישון אבל אני חייבת להגי

להגיב לך.. קשה לי לראות את ההודעה הזאת כי אני מאוד הייתי רוצה ש"יעירו" לי על זה שאני רזה מדי או משו כזה.. אני עצמי היו לי כמה ימים שהחלטתי לראות כמה הגוף שלי יכול להחזיק עם קצת אוכל..אז אכלתי רק בבצפר לחמניה בצהריים סלט ובערב סלט וביצה.. מבחינת ההרגשה הייתי דיי גאה בעצמי שאני לא אוכלת הרבה ושאני ארזה וכולם ישמחו וכאלה.. אבל אחרי כמה ימים התחלתי באמת להיות רעבה ולהבין שאם אני רוצה לרזות זו לא הדרך והפסקתי מהרצון של עצמי..זה היה ממש כמה ימים. הייתה לי אובססיה שגם בנות שהן רזות עדיין אני מסתכלת עליהן בעין בוחנת..אובססיה שלי וכל הרקדניות שאומרים עליהן שהן יותר מדי רזות שרואים להן את העצמות וכאלה אז אני חושבת שזה יפה
לא יודעת למה..אז כאילו אני מוזרה וחשבתי שאם אני אוכל הרבה פחות אני אראה גם כמוהן.. הבנתי כבר שזה לא שאחרות לא יפות. שיש את אלה הרקדניות וכל המקלוניות שרואים להן את כל העצמות ושיש את הרזות אבל לא כ-א-ל-ה שמגיעות למצב שרואים להן את העצמות..וגם זה וגם זה יפים לדעתי.. אז בקיצור- תאכלי כמה שאת רוצה, אל תדפקי חשבון כי אם את חושבת שאת יפה כולם יחשבו ככה
. ואם את הפסקת לאכול- בואי לשיחה רצינית למסנג'ר.

----------><----------

קצת לא קשור לשרשור אבל אני תמיד נזכרת בבן דוד שלי ,הוא בקורס טיס והוא צם עכשיו 4 ימים (רק שתיה) במדבר לבד ובלילה רודפים אחריו יחידה מסוימת עם סוסים וכלבים והוא צריך לרוץ 30 קילומטר כל לילה בלי אנרגיה של אוכל.. והוא צריך לחפור לו בור עמוק מספיק בשרב כדי שיוכל לקבל צל ומקום לישון... למה למה???????.איזו אכזריות..תעריכו כל גרגיר שנכנס לכם לפה...ותתפללו בשבילו פליז! בקיצור תאכלי ומהר!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלכולם../images/Emo26.gif

אל תדאגו, אני אוכלת מספיק... לזאת עם הבנדוד- מה יקרה אם יתפסו אותו?
וניצלוש- שיואוווווווווו אני משוגעת על קלאסי- וזה רשמי! התחלנו לעבוד על ריקוד סוך שנה ויש ואלס וזה פשוט... פשוט... הא-האאאאאאאא! ובבקשה, זה באמת לא נעים לי שאתם מתייחסים אלי כאילו אני לא אוכלת... זה שיגעון של אמא שלי... באמת... אני פשוט זונאת את זה! דברים כאלה מרגשים אותי ומעצבנים אותי בו זמנית
וזו לא הרגשה נעימה במיוחד...
לא הייתי כועסת כל כך אם באמת לא הייתי אוכלת.. המורה שלי קלטה כנראה שאני בסדר... ואם היא עוד רוצה להסתכל עלי- בכיף! אני יודעת שאני אוכלת, היא רק תוכיח לעצמה שאני בסדר, ואני אקבל צומי כל השיעור
(זה בדיוק מה שקרה שיעור שעבר... סיפרתי לכם- בסוף כששאלתי אותה אם אני רזה מדי היא פשוט לא יכלה לענות שכן כי זה לא היה ככה! ראיתי את זה על הפנים שלה! היא פשוט אמרה לי לא לרזות יותר... וזהו
הסבירה לי שאין שום היגיון אצל רקדניות שלא אוכלות כי אז פשוט אין כח לרקוד, רקדנית- צריכה לאכול!
*אבל לא יותר מדי, היא עדיין צריכה לשמור על זרה
)

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שכן, אבל בכלל לא סיפרתי לכם הכל... המורה שלי פשוט עשתה את עצמה כשהיא אמרה לי שרזיתי... היא ישר אמרה את זה כי היא דיברה עם אמא שלי, מבלי להסתכל עלי אפילו
ואז אמרתי לה: יוווווו עוד אחת?! אז היא עשתה את עצמה שוב: "למה... למה מי מי עוד אמר לך את זה?" סתם... צחקתי לעצמי בלב... זה היה מוזר
ובשיעור היא באמת בחנה אותי כמו שאמרתי בהודעה, וקיבלתי קצת-הרבה צומיייייייי........ ו... כמו שכתבתי למעלה- אני חושבת שהיא הבינה שזה בסדר וגם ככה הפנמתי את מה שהיא אמרה לי- לאכול... אני אוכל יותר ובריא יותר... וכמו שאמרתי למעלה... מה שקרה כשבאתי אליה ושאלתי אותה אם באמת רזיתי.. (בסוך השיעור באתי אליה ואמתי לה: "יאאא דיי... זה מטריד אותי... אז באמת חושבת שרזיתי? ואז היא כזה גימגמה ואמרה את מה שהיא אמרה
בייחוד בגלל זה זה היה כל כך שקוף שהיא מבינה שאני בסדר... היא אמרה גם: "נכון לעכשיו- זה... אוקי... אבל אל תרזי יותר!")

למעלה