../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני קוראת לך פריקית
אז מה? אם את רוצה שלא יקראו לך "פריקית", תלבשי מכנסיים פחות רחבים ו.. לא יודעת! שני סגנון לבוש...

חחח בכיף ../images/Emo9.gif

אישית זה לא מפריע לי כי אני יודעת שזה לא נכון. אבל אם לך זה מפריע שאומרים לך פריקית - עשי עם זה משהו

amy lee 4 life

New member
פאק יו!!!!

מה את גנובה?! שתתלבש איך שבא לה...מי שם על מה שאומרים!?!? כל אחד והסגנון לבוש של עצמו מה זה?!?!

קודם כל,

תדבר כמו בנאדם. בלי יותר מדי "?!?!". דבר שני, אני אף פעם לא הערתי לה על איך שהיא מתלבשת, אבל אם זה מפריע לה?! ולפי מה שאני רואה היא כן שמה על מה שאומרים -שתשנה את הסגנון לבוש או... את הביטחון העצמי

Beautiful Scar

New member
סליחה!!?!?!!? את לא הערת לי!?!~?!!?

את כן הערת!! נכון השרשראות!? שבמכנסים! את אמרת לי תורידי אותם זה פריקי! שמתי עליך ז. ואני עדיין שמה
[גל תודה על ההלואה
] והאמפ על החולצא של לינקין לא הערת לי
ונמנמ את קראת לי מוזרה! ואנלא שמה על מה שאומרים אז להרגיע כי אני עצבנית

אוקי אז ככה,

על השרשרת הזו שבמכנסיים באמת הערתי לך כי זה... באמת היה מעל ומעבר
. החולצה של לינקין יפה!! ואמרתי לך את זה. וקראתי לך מוזרה אחרי שהראית לי את החתכים שלך בידיים. אני לא יודעת מה את מצפה שאני אגיד אחרי שאת מראה לי חתכים שלך בידיים, ואת גאה שעשית את זה. ובכלל, כל הבריחות האלו מהבית... גורמים לי להגיד שאת קצת... מוזרה.

mirrra

New member
אם את קוראת לה פריקית

את מטומטמת!!! את יודעת בכלל מה זה פריק? פריק זה לא סגנון חיים, וזה לא צורת לבוש, וזה לא מוזיקה... פריק זה מוזר, מעוות! חפשי במילון! אם את חושבת שאנשים שלובשים "מכנסיים רחבים" הם מעוותים...באמת שחבל לי עליך. אני ממזמן למדתי להתעלם מזה..האמת שזה אפילו מוכיח איזה מטומטמים אנשים. ביי.

Beautiful Scar

New member
../images/Emo45.gif אכן כן!

אבל פריק זה אדם נדוי מהחברה שמביע את עצמו דרך המוזיקהP:

saar91

New member
זה נכון וגם פריק זה אחד שעושה בעיות

למשטרה ומצייר גרפיטי על קירות ברחוב ועושה מה שבא לו או בקיצור עושה אנרכיה (כן אני יודע שזה הסמל עם ה-A באמצע העיגול) ואנרכיה זה אי סדר אז זה מה שפריק אומר ואנחנו לא פריקים אנחנו מטאליסטים אולי אנחנו שומעים ניו מאטל אבל זה סגנון של מוזיקת מטאל!

®NuLy®

New member
זה פנאקיסט

הפאנקיסטים מאמינם באנרכיה... פריק זאת לא דרך חיים... אבל פאנק זה כן! אני לא מחשיבה את עצמי מטאליסטית... כי אני לא מחשיבה את הניו מטאל כמטאל. אני פשוט גלי! זהו...

Beautiful Scar

New member
לי יש תיק פלילי../images/Emo3.gif

בגללל שסתם גרמתי למדינה להוציא עליי כסף ועשיתי את זה 3 פעמים וגרמתי לאנשים לחפש אותי סתם
גל

היי,

אולי זה מה שכתוב במילון, ובאמריקה "פריק" זה לא כמו אצלנו. אבל אנחנו בארץ ישראל, וכמו שיש הגדרה של פאקצות, יש גם פריקים. ואצלי פריק זה אחד שהסגנון שלו הוא מכנסיים/חולצות רחבות, מיליון פירסינגים על הפנים, שומע מטאל/רוק (???), נדוי מהחברה כמו שבתאל אמרה. אז נכון שבתאל בערך חצי מהדברים האלו... אבל עדיין!!

SAMAR

New member
זה דיון מטומטם...

צר לי... אבל זה לא מוביל לשום מקום... זה סתם מילים... מושגים, יש "פריקים" עם כ"כ הרבה חברים שאי אפשר לספור... זה סתם סטיגמות...זה ממש לא בוגר.. גם להגיד פאקצה... מה זה הדבר הזה? בתאל לא צריכה להשתנות כי את אומרת לה...ממש לא... שתישאר איך שבא לה... אם לא נאה לך אל תסתכלי עליה^^ ערב טוף!

מזה השטויות האלה?!

אני אמרתי לה משהו?! היא אמרה בעצמה שמפריע לה שקוראים לה ככה. אז שתשנה אם לא טוב לה עם איך שמעירים לה!

למעלה