amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif

שירשור אוף... נצלשו למה שבא לכם... מי כאן בנוע"ל? באים לחרמון???
מאיזה מחוז אתם???
יא עוד שישה ימייייים חרמווווווווווווווווון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gifאופס../images/Emo12.gif

יוווו סליחה הייתי בטוחה שזה פורום התאומות אולסן ואני מומחית שם אז פתחתי את השירשור... מותר לי כאן? ואם לא, אז סליחה... אתם רשאים למחוק אותו מתי שרק תרצו...(על דעת עצמכם, מנהלים...)

xספירושx

New member
אממ אני בנוע"ל

אני בנוער העובד בקו יבנה.. מחוז דרום-כריש כתום! כיתה י'א

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוואיייייי שמעתם על הר

*הרעידת אדמה שהייתה היום
זה היה ממש חלש...ולא הרגשתי...אני יודעת על זה כי קראתי בmsn....

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאיפה היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כמה בסולם ריכטר

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנראה לי שבים המלח...אבל...

זה היה אמור להגיע עד לירושלים... וזה היה 3.5 בסולם ריכטר...(לא פלא שאפחד לא הרגיש..
)

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif***תיקון:

חלק הרגישו את זה בירושלים... וזה היה 3.5 בסולם ריכטר...(לא פלא שאפחד לא הרגיש..
)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה אבל כבר ראיתי../images/Emo13.gif

נכנסתי לאמ אס אנ... תודה בכל אופן

היי אני אני!

אני בנוע"ל אבל בכיתה ט', אז אני אהיה בחרמון רק בנכס ט' שני! מאיזה קן את? נשמע שהולך להיות לכם טיול ממש טוב!

amitush26

New member
|פטרריה|מחוז תיכון../images/Emo26.gif

קן בורוכוב המפורסם
(הכי גדול בארץ) מה זה אומר נכס ט' שני?

אההה

גם אני מחוז תיכון!!! בכיתה ט', יש 3 כנסים לקראת הדרכה, זאת אומרת לקראת הקורס מדצי"ם בסוף השנה, אז כנס ט' ראשון כבר היה, וכנס ט' שני יהיה עוד חודש וחצי, שזה יומיים, שבאחד מהם נוסעים לחרמון וגם עוברים כל מיני פעולות חשובות... את בכיתה ז' או ח'?

ליזיגי

New member
אני בצופים.. אבל ../images/Emo3.gif

קן בורכוב?.. ייייייייייאי.. חח עוד פעם עמית? סתם.. חח אני פעם קרתי בגבעתיים, ואם לא הייתי עוברת בדוק הייתי הולכת לנוער העובד, כי זה היה הכי קרוב לבית שלי... אבל אני עכשיו בשבט עמית השולט צופי שהם. שליטה

נראה לי שקצת פורום מחול פה

מהקשר לנוע''ל או לצופים אוכל דבר אחר שרשמתם אני לא מזלזלת בכלל כי אני בתנועת נוער אבל תכתבו את זה בפורום מתאים

TheBlackFairy

New member
זה שדיברנו פה על תנועות../images/Emo60.gif

נוער זה בסדר גמור, נכון שיש לכל תנועה פורום משל עצמה, אבל מותר לדבר בפורום הזה לא רק על מחול למרות שנושאו על מחול
.

אמממ

אני לא חושבת שזה לא בסדר שאנחנו מדברים על תנועות סה"כ, אנחנו רוקדות ובשביל זה הפורום אבל אנחנו גם לאט לאט מכירות אחת את השנייה והחיים שלה וזה חלק מהחיים, אז למה לא בעצם?!?

למעלה