skarlet ohara

New member
אני מסתובבת לי עם בחור חדש..

מוקסמת ומודאגת כאחד. לקחתי אליו את מוסי לסופ"ש, הוא טוען שמוסי חמוד אבל מסריח... :( מה שאומר שאני לא מביאה אותו אליו יותר לצערי. אבל גם אבא ואמא אמרו עליו השבוע שהוא מסריח אבל אבא שלי התנדב לגדל אותו בשבילי. (לא תודה, טוב לי עם המחבל שלי לבד..) לימודים כרגיל, עבודה, אין חיים, אבל אני עדיין אוהבת את מה שיש.... בהצלחה למתגייסים החדשים לצבא, תמשיכו לשרוד, אלה שכבר לובשים חאקי. ןחבר'ה, אני אוהבת אתכם, אל תעלמו.....

skarlet ohara

New member
טעות שלי. נוט ספשייל גירל הולכת לצו

ראשון כנראה.. בכל זאת נאחל לה המון בהצלחה, ושתתאמץ להוציא מעצמה את המקסימום בראיון ובפסיכוטכני, זה משפיע הרבה על ההמשך.

zulli

New member
../images/Emo32.gif שלום לכולם

אני יודעת שלא כתבתי המון זמן אני משתדלת לעקוב אחרי מה שקורה כאן בפורום לפני 4 ימים היה בדיוק חודש למותה של סופי ז"ל ואני עדייו מנסה להתאושש מהאובדן חוץ מזה כמו לכולנו גם לי יש תקופות חלשות בחיים שלא הכל הולך כמו שצריך וזו פשוט תקופה כזו... ג'יזל קצת מסכנה כי היא שוב לבד, אבל אנחנו נחכה לעונת ההמלטות לפני שנביא לה חבר/ה חדשים - כרגע זה עוד קצת מוקדם בשבילנו.. אז אני וג'יזלי עדיין כאן, לא שכחנו מכם, פשוט קצת קשה לנו לראות בפורום את האחים והאחיות של סופי, ואת כל הקטנטנים החדשים, וקשה לנו יותר לכתוב. אז אני אעשה מאמץ ואעדכן אותכם מדי פעם. אני לא שמה תמונות של ג'יזלי כי היא לא גידלה פרוות חורף והיא עדיין שוקלת רק 500 גרם, אז היא לא נראית משהו, אבל היא אוכלת ומקבלת תוספת פרטון, וגם ככה היא חמוסה קטנטונת כמו אמא שלה. אני משערת שלקראת חנוכה היא תתלבש יפה ותצטלם בשבילכם. נשיקות וחיבוקים לכולם!!!! ענת

zulli

New member
דרך אגב

צ'ומפי מהפרסומת לד"ר פט, הוא חבר של זואי שלי מהשכונה, סתם שתקנאו!!! :)O

../images/Emo79.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo25.gif

האוקטבה של מאריה קארי שברה לכם את החלון? חושבים שרובי וויליאמס הוא כוסון? המצעד השנתי של גולשי תפוז
אנשים
יצא לדרך. לא תבואו להצביע ולהשפיע? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9
איזו שנה עברה על אנג'לינה ג'ולי! הכנסו לפורום כדי לבחור את אירועי השנה של אנג'לינה, וגם את נבחרי ואירועי הפורום- ואולי תזכו בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=67536625

למעלה