מיאו!

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif מיאו!

אז... איך היה לכם השבוע וזה? לא היתי כאן... וצר לי על כך שלא עידכנתי, ולא היתי שותפה לדיונים וכו'. מפגש פסח, מי בעד? אם כן...תתחילו שירשור על זה עוד מעט...פסח ממש כאן!
. אני כנראה לא אבוא למפגש..בעיקר בגלל המצב הכלכלי הצולע שלי... אז... לי היה שבוע איכסי פיכסי. היו בנים. היו בנות. היו ריבים. ויכוחים. היה רע. היה לא טוף. אבל עברנו וזה, חזרתי שלמה בריאה ולא ממש שמחה אבל יהיה!D:. ובהזדמנות זו אני רוצה להודות מקרב לב לאחד האנשים שווים ביותר, המשוקסים ביותר, והחמדמדים ביותר (ואם לא היתה לו חברה, כנראה גם החבר הטוף ביותר
). צחוקים איתי. תודה תום3>. (גאד....החדר הזה....).

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif אגב...

תודה לנרדי שקרא לי כוסיטD:. פחחחחחח, הייתי מתהXD.

SuperTom

New member
חח כפרעלייך =]

יו וולקאם ותרגישי טוב :] והתמונה שלי מכוערת ><

noam the ninja

New member
אם זה כבר שרשור אוף

אפשר שאלה? השאלה הזאת מופנית לכל הפורום: כשאתם שומעים מוזיקה מקפיצה, כאילו לינקין פארק או סליפנוט או כל הרוק הכבד והמטאל לסוגיהם, אתם עושים האדבאנגינג? גם כשאתם לבד וגם עם אחרים. ולמי שלא יודע מה זה האדבאנגינג, זה שעושים עם הראש במטאל וכאלה
אה, וד"א, השאלה לא מופנית לאלפר, שכשעושה האדבאנגינג, נראה כאילו יש לו התקפים... בררררר, מפחיד

phoenixTheGod

New member
אני שרה את המילים בלב

בטח כל האנשים בהסעה חושבים שאני מוזרה, חרשת עם אוזניות שאומרים לי דברי שטנה באוזן

Unflushable

New member
כן

אייי פוט מיי דיק און וואט אווריבאדי אלס ט'ינק כשאני שומע דת' או בלאק טוב קשה לא לעשות האדבאנג ורק לפעמים אני עושה כאילו שירה עם היד כמיקרופון הבייה היא שאני שומע גם בלאק מטאל, שמתאפיין בבלאסט ביטס, שפוגעים בתופים ללא הפסקה במהירות, ואז ממש כואב הצואר מהמהירות

Lp Fairy

New member
חחחחח

אי אפשר שלא!!!!!!!!!!!!!! היום אפילו בהיסטוריה כמעט עשיתי אבל אז חשבתי שהמורה לא תבין מה אני עושה ותגלה שאני עם אוזניות ושומעת מוזיקה ותעיף אותי

miss evil

New member
חופשי...

אין מטאל בלי האדבנגינג ובלי פוגו (למרות שפוגו אני עוד לא נכנסת).. לא ראית אף פעם הופעה?

miss evil

New member
הכל בסופו של דבר מסתדר.

היה לי שבוע חביב דווקא. במיוחד הסופשבוע ;) חמישי אצל סשה הישתכרנו, שישי אצל ודים הישתכרנו ושבת הכי בן-זונה, הופעה של אריא.. היה ממש טוב. אפילו השגתי חתימות.. נו גם שם כמובן הישתכרנו. שבוע של סטלה P: מפגש פורום אממ גם לי בעיות תקציביות :( ההופעות עולות פול כסף וב28.4 גם יש הופעה. בעיה. אז כנראה אני גם לא אגיע.

למעלה