VA_-_Twist_Dreams

gorge2w3

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo188.gifVA_-_Twist_Dreams

חברה, השבוע קיבלתי פה המלצה על הדיסק הזה ואני רוצה להגיד לכם שהוא פשוט סוף הדרך ימינה. בכלל מידי פעם אני נכנס לפורום כי אני חובב מושבע של הג'אנר(ניצול הודו,מה לעשות...)ואני רוצה להתעדכן ועד כה ההמלצות שקיבלתי היו פצצה חבל"ז, חלקם ישנים חלקם פחות אבל אחד אחד בצבע: *Va - Goa Tribes *Omnimotion_-_Dream_Wide *VA-Psychedelic_Academy *Afgin_-_Old_is_Gold *Hallucinogen - Twisted *VA-Psychedelic_Academy *Uni_-_Live_Union אז חברה תודה רבה על ההמלצות,תמשיכו ככה אשמח לקבל עוד כאלו בסגנון,עבודה יפה!!! שיהיה שבת שלום "בסוף של יום אחרי הכל נאמר שלום ובינתיים..."

Art0m

New member
אני רואה שם האלוסינוג'ן

אז.. Hallucinogen - The Lone Deranger אלבום הטראנס הפסיכודלי הכי טוב בכול הזמנים לדעתי... Infected Mushroom - Classical Mushroom Cosma - Nonstop Texas Faggott - Petoman's Peflett אם אהבת ת' Omnimotion אני ממליץ לך להוריד דברים של שפונגל ושולמן.. Shulman - The Unexpected Visitor Shpongle - Are you Shpongled? Shpongle - Tales of the Inexpressible Shpongle - Nothing Lasts ^^ אלבומים מומלצים במיוחד, חובה בכול בית :) תהנה... Shpongle - The Nebbish Route

מוזיקה איכותית ביותר

הכנסת לרשימה הקטנה הזאת שלך, אז נעזור לך להרחיב אותה, קבך כמה המלצות חמות של גואה מעלפת... Green_Nuns_Of_The_Revolution_-_Rock_Bitch_Mafia-1997-OiG לא יעזור כלום אחד האלבומים השוברים.. Khetzal_-_Corolle-2005-PsyCZ גואה חדשה. אמנם לא אלבום חדש במיוחד אבל בכל זאת מעולה... UBAR TMAR - FUSION יצירת מופת עם נגיעות פיניות קצת. פשוט אדיר. דיסק חובה. UX_-_Ultimate_Experience-1997-OiG VA_-_Cosmic_Conspiracy-1997-OiG חובת האזנה חלה על כל מי שאוהב גואה. פשוט ככה. טוב זהו לבינתיים. אחלה של האזנה שתהיה לך...

GMN

New member
וואו!../images/Emo188.gif../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif

Khetzal - Corolle אחד הדברים הטובים ששמעתי בזמן האחרון ובכלל בחיים אני חושב... אלבום מעולה, תודה על ההמלצה

yoss67

New member
אם כבר ב Twist Dreams עסקינן

גוראן יוריץ' מוכיח שהוא הדבר הכי טוב שקרה לטראנס מאז תחילת המילניום Till We Meet Again

goaguy

New member
המלצה שלי שלא תאכזב......

Lamat_-_Master_Control-2005-gEm F.F.T-Future_Frequency_Technology-.AP.-2006-AMOK Lamat_-_Fearless-2007-UPE Painkiller_-_Brainwash-2007-MYCEL Joti_Sidhu_-_New_Sensations-(Promo)-2007-PsyCZ תשמע ולא תתאכזב.

תקשיבו בואו לפחות נעמיד פנים שאנחנו

קונים את המוזיקה שמזיזה לנו את החיים כבר כמה שנים ולא נכתוב PSYCZים וMYCELים מה אתם אומרים

goaguy

New member
תכEלס אתPה צודUק

ועכשיו באמת אתה צודק ומעכשיו בלי הסיומות.

Mike A

New member
וואלה לא יודע מה איתכם

אבל תוך כמה ימים אני צריך לקבל בדואר את cosmosis akashic, twist dreams, khetzal, filteria

למעלה