עוד כמה.. אני מעלה פשוט את התמונות שפחות שאהבתי, ואולי אפשר להפוך אותם לאהובות:)
P prezik New member 23/11/08 #12 ../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif עוד כמה.. אני מעלה פשוט את התמונות שפחות שאהבתי, ואולי אפשר להפוך אותם לאהובות
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif עוד כמה.. אני מעלה פשוט את התמונות שפחות שאהבתי, ואולי אפשר להפוך אותם לאהובות
P prezik New member 23/11/08 #14 ../images/Emo39.gif יש לי סימן כחול ברגל, אם אפשר להעלים אותו וריטש וכאלה
P prezik New member 23/11/08 #15 ../images/Emo39.gif היד שלי יצאה ממש לבנה. לסדר צבעכים וכאלה זהו אחרונה אני לא רוצה להציף לכם מקווה שיהיה לכם זמן לעבוד עליהם. תודה לכולם!
../images/Emo39.gif היד שלי יצאה ממש לבנה. לסדר צבעכים וכאלה זהו אחרונה אני לא רוצה להציף לכם מקווה שיהיה לכם זמן לעבוד עליהם. תודה לכולם!
כ כרגע אני פה New member 23/11/08 #31 את הריטוש לתמונה השזופה עשתה Sweet Fantasy המוכשרת אני רק הוספתי את הצבע לתמונה Sweet Fantasy אחלה של ריטוש
את הריטוש לתמונה השזופה עשתה Sweet Fantasy המוכשרת אני רק הוספתי את הצבע לתמונה Sweet Fantasy אחלה של ריטוש
M m B L O N D A New member 23/11/08 #22 ../images/Emo183.gifאת דומה למקסים[הזמרת../images/Emo3.gif] באחד הקליפים שלה !