פופ..........

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפופ..........

תראו את הלוח זמנים שלי לשבועיים שלושה הקרובים- מחר- מבחן [מייצב
] במתמטיקעעע יום ראשון- מבחן בהיסטוריה יום שני- מבחן [מייצב
] באנגלית יום רביעי- מבחן בביולוגיה יום ראשון- מבחן באנגלית -שוב יום רביעי- מבחן בביולוגיה -שוב ואיפשהוא באמצע יש לי עוד מבחן במתמטיקע שאני צריכה להשלים
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____

T z L i L u S h

New member
שלי............/images/Emo7.gif

היום היה בפיסיקה מחר- לשון מחרתיים- צרפתית חמישי- בוחן במתמטיקה וכו' וכו' בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

HoNey Girl1

New member
שלי! ושאלה אחת....

יום רביעי מתמטיקה יום ראשון תנ"ך יום רביעי ג"ג ומזה מייצב????

T z L i L u S h

New member
דחוווווווווווווווווווווווף../images/Emo70.gif

חפשו לי את השירשור של הדברים של אהבה כל מיני פתגמים יפים כאלה
בבקשההההההההההההההההההההההה

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif נרגיע אותך קצת... ../images/Emo9.gif

קודמכל, נראה לי שיש לך איזה 3 מבחנים בשבוע.. זה ממש פסדר, תתחילי להתרגל
אוקיי, המיצבים האלההה.. הדבר הכי פטתי שיש
מיצב במת - להפסיק ללמודדדדד..!! [ אם למדת בכלל
].. זה כל כךךךך קל.. את צכה רק לדעת את החומר בסיסי, וזה בהנחה שמכניסים לכם לתעודה את התוצאות.. אם לא, סתם תעשי, כמו שעושים בערך בכל ביצפר אחר
ישראל לא הייתה באחת המקומות האחרונים שנה שעברה כי אנחנו טיפשים, רק בגלל שלא היה לנו כוח לקרוא את המבחןןןן..
אנגלית כבר בכללי אין מה ללמוד, אבל הרמה שם הרגה אותי
גם הילדים הכי מפגרים אצלינו בטוח קיבלו 100... אם אני זוכרת טוב הייתה קלטת עם משפטים שהיה צריך לתרגם או משו [ רמה של כיתה ד.. "ראיתי כלב ברחוב" ודברים שטחיים שונים.. ] והיה גם ציור כזה של איש במדרגות שנפלה לו המזוודה
ושאלו מה יש בציור... קיצרררר.. אל תלחצי

../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifלמה להתרגש מהמייצבים?

זה לא מבחן שאת אמורה בכלל להתכונן אליו...אני לא מבינה כ"כ למה בכלל מודיעים לכם על המבחנים האלו מראש
כיאלו אצלינו (בכיתה ט' או ח' זה היה) לא ממש הודיעו על זה...אולי רק אם זה היה כזה "מחר יש מייצב" אבל בלעטט זה לא משהו כזה רציני.. וכמו שדסי אמרה-למי היה כוח לקרוא את הכל..

T z L i L u S h

New member
../images/Emo45.gifככה בדיוקקקקק../images/Emo70.gif אני לא חשבתי

על זה בכלל... בעעעעעע חפיף אפילו במבחן של בית ספר באנגלית בקושי לומדים כי זה הבנת הניקרא סה"כ

ווואאי תודה הרגעתם אותי../images/Emo70.gif

לא הייתי בטוחה בכלל שמחר יש מיצב ולא ידעתי איך להתכון אבל אני רואה שהכל פסדר....וואי איך נדפקנו כיתות ח' השנה.......חחחחחחח

rebelde2003

New member
המיצב זה אכן שטויות...../images/Emo3.gif

הציון בזה לא משנה בכלל ולא קובע כלום... ממש אין מה להתכונן... וגם אצלי עמוס כמובן...

המיצב זה חרטא,

וכל הלימודים-גם הם, כמו המיצב, חרטא ענקי. כולנו נסיים מתחת לאדמה, אולי לפני זה במחלקה סגורה.. למי איכפת? לא שווה להלחץ בגלל עוד מבחן או עוד עבודה. ובכלל-מתמטיקה ואנגלית זה מקצועות של ידע שוטף.. את בטוח יודעת את החומר, לפחות את מרביתו. בהצלחה!

../images/Emo4.gif

לי יש מבחן ענק בערבית היום!!! [אבל בגלל שאני חולה מאוווודדד לא הלכתי!] בוחן במתמטיקה ביום חמישי בוחן בהסטוריה ביום חמישי והיה לי אתמול מבחן בהסטוריה אבל לא הלכתי כי אני חולה [מאתמול
] בבקשר למיצ"ב.... לנו אין כי זה כלם שנתיים והשכבה שמעלינו עושה!!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif זהוו

לודעת למה, זה באמת עם בשנתיים.. והיה גם שנה שעברה וגם השנה
בכולופן, ערבית זה כל כךךךךךךך קל..!! להוציא מתחת ל90 זה מסובך מדייי..!! בקשר לבחנים.. זה בחנים
אל תקחי קשה

כן...

מערבית אני לא כ"כ מתרגשת
כי זה באמת קל.. במבחן האחרון הציון שלי היה 97 אבל אמרו לי שזה מבחן גדול... וקשה :( מה?!?!?!?!?!? היה לך גם שנה שעברה וגם השנה מייצב
מוזר..

למעלה