ערבבבב

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifערבבבב../images/Emo29.gif

לא הלכתי היום לבצפר כי לא ממש הרגשתי טוב וגם היה מד"א אז הרשתי לעצמי להישאר בבית [וגם אמא הרשתה
] ועכשיו מדדתי חום כי אני עדיין לא מרגישה טוב בכלל ויש לי קצת... ואני מרגישה ממש רע אז כנראה שגם מחר אני לא אלך לבצפר מה שלא טוב כי אני אפסיד מחשבים!!!! וביום חמישי יש לי מבחן באנגלית וקשה לי ללמוד כי אני לא מרוכזת ואני מקווה שאני אוכל לעשות אותו
והמשכתי לחברה שלי שטסה למקסיקו את המחברת טיסה ובינתים יצא נחמד... מור אם את יכולה אני צריכה שתכתבי לי כמה תרגילים שאמרת אם הגוף התעייף במטוס
אני רק מקווה שאני אוכל להביא לה את זה כי ביום חמישי היא טסה
אבל לא בבוקר ככה שאולי אני עוד אוכל להיפגש איתה לדקה בצהריים אם אני לא אבוא ביום חמישי... יום טוב שיהיה
[או לפחות מה שנשאר ממנו
]

lucia 18

New member
ערבבבב

למה היא טסה למקסיקו? איזה כיף לה גם אני רוצה.. יש היום משהו מעניין בטלויזיה?

lucia 18

New member
זאת אומרת ש

היא נוסעת ללמוד בבצפר במקסיקו ומישהו משם בא ללמוד פה?? איזה כיף זה זה ממש חוויה שאחותי היתה צעירה היה חילופי תלמידים מגרמניה ומישהי משם באה להתארח אצלנו ואחותי נסעה לשם לחודש בערך..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifבתחילת השנה

באו לפה כמה ממקסיקו והתארחו בבתים של תלמידים ואחד התארח גם אצלה... וביום חמישי היא ועוד כמה ילדים נוסעים להתארח בבתים שלהם במקסיקו

ERonny

New member
איזה יום../images/Emo178.gif

קמתי ב6 וחצי,אבא הקפיץ אותי ללשכת גיוס בתל השומר.היה שם חביב מינוס.סיימתי שם ב1 ורבע ואז חיכיתי שאימא ואחותי יבואו לקחת אותי ונסענו למסעדה כי יש היום לאימא יומולדת.אח"כ באנו הביתה,נחתי שעה והלכנו לרופא כדי שיקשיב לריאות שלי
זייהו,מחר בצפר.

ERonny

New member
כן..צריך להתכונן נפשית ליום הזה

הגעתי ב7 וחצי..הייתי מקום 40 באימות נתונים.חיכיתי 45 דקות עד שקראו לי ואז סתם מתחילים לספר לך עובדות על עצמך."קוראים לך רוני,את גרה בת"א בלה בלה בלה" ואני בתגובה "מה את אומרת..לא ידעתי" אחר כך נתנה לי לקרוא משפטים הזויים כמו "הנחשל הדיר את רגליו" ולפרש.אנאערף
ואז היא הכתיבה לי משפטים ואני הייתי צריכה לכתוב,זה היה די פשוט. השעה:9:00 אח"כ הלכתי לבדיקות הרפואיות,שם התפשטתי ובדקו אותי שני רופאים.לא הבנתי מה מטרת הבדיקה אבל שיהיה.אח"כ הלכתי לעשות בדיקת שתן ואז התגלתה בעייה. השעה:9:30 מכיוון שאני עם שפעת אז אני לוקחת כדורים וסירופים ומן הסתם זה יוצא בשתן אז הבדיקה לא הייתה תקינה.החיילת אמרה לי לשתות לפחות 2(!!!!) ליטר מים,לחכות שעה ואז לעשות שוב את הבדיקה. השעה:10:00 אני שמעתי מוזיקה וקראתי מעריב לנוער (כן,באתי מצויידת) ואז ידיד שלי בא גם ללשכה אז הלכתי לדבר איתו כדי להעביר את הזמן.בדיוק שהוא נכנס לאימות נתונים,עברה שעה אז... השעה:10:30 הלכתי לקחת כוס והלכתי להטיל את מיימי
.מחכים 20 דקות ואז מקבלים את התשובה.תודה לאל הבדיקה יצאה תקינה ואז הלכתי להביא את התוצאה לחיילת שהייתה איתי בבדיקות הרפואיות. השעה:11:00 אני הולכת למבחנים הפסיכוטכנים. השעה:11:50 אני נכנסת למבחנים הפסיכוטנים. השעה:1:15 אני יוצאת משםםםםםםםםם אל החופשייייייייייייייי

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifבואי אני אסביר טיפה יותר

המילים הקשות ששואלים אותך באימות הנתונים הן סימול עברית, שהניקוד שלו הוא מ1עד 9, שזה הגבוה ביותר. במבחנים הפסיכוטכניים יש שאלות על מתמטיקה, הבנת הנקרא, צורות, אנלוגיות ועוד. זה ביחד עם הסימול עברית קובע את הקב"א שלך, כלומר קבוצת איכות(מ46 עד 56) שתשפיע על התפקידים שתקבלי בשאלון העדפות לצבא. אצל הרופא הבדיקה היא קצרה של דקה שתיים, הוא בודק בעיקר אם אין לך עקמת, פלולות מוזרות או משהו בולט לעין, מתפשטים עד לתחתונים או חזייה,ואם את רוצה גם מכנס קצר זה בסדר.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifהתפשטת לגמרי?

כל אחד אומרלי משהו אחר
היית עם חזייה ותחתונים?

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifנמאס לי מהעומס הזה

כל היום לחץ בין עבודת גמר, טפסים לחברת כוח אדם, טפסים לתיאוריה, דיבורים עם הרופאה ועם המורה לנהיגה. איכסה ביכסה.

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאיזה יום../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

הלכתי ח\לחברה אחרי בצפפפר ואחר כך הלכנו לרמתתים ואכלו גלידה והיה צחוקים והשלמתי עם חברה טובה שלי
ווואממממ לילה טוף

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif ערב..

היום באתי ב-11 לביצפר ישר לחזרות לתאטרון עד 2 וחצי [כי אתמול הלכתי לישון ב-4 כי הוא חזר היום לצבא
] ואז אחרי ביצפר הלכתי לחדרה ואמא באה לקחת אותי לרכבת שניסע לת"א, כי אחותי חזרה מהודו היום בבוקר. [המשפטים שלי לא נגמרים
] והרגע חזרתי, עייפה אך מרוצה. עברתי את הבגרות בתנך
היה חביב, לא למדתי כמעט. אז ירדו לי 4 שעות מהמערכת- לכם מחר מתחילים ב-10 יהיי

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifרוני!

המפ, אני פשוט עם עומס עד לקצה הראש
אני אכתוב מחר במשך אחר השיעורים [אוח, למרות שאין לי שיעורים מחר] ואני אעלה לך לפורום, אצלך זה כבר יהיה ממש מאוחר, אז בחמישי בבוקר, זה יהיה פה. סבבה?

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

אווקי, מצאתי שתי שניות לשבת ולכתוב לך! את יכולה חופשי לשנות ת'שפה. הכי חשוב, בכל התרגילים האלה, זה לשבת עם המושב ישר, הרגליים "ב90 מעלות" ונוגעות ברצפה. וכמובן- לא להתבייש לעשות אותם!
1- בכף רגל שמאל, תציירי עיגולים דימיונים על הרצפה. ואז, לצד השני. עכשיו, תנסי לצייר את אותו עיגול רק באוויר, ואז- לצד השני. אותו דבר עם רגל ימין. 2- בתרגיל הזה, את צריכה לעמוד- אל תרגישי מפודחת. קחי את כף רגל שמאל, ותמשכי אותה לירך שלך/לתחת, ככה שהשריר של הירך נמתח. כנ"ל לרגל ימין. 3- עדיין בעמידה, תיישרי את רגל שמאל [שרק קצה הבואן הוגע בריצפה] ותמתחי אותה, העיקרון זה פשוט למתוח ולמתוח במחשבה שאת רוצה "להאריך" את הרגל
כנ"ל לצד שני. אל תשכחי כמובן על גב זקוף. דבר מאוד חשוב בתרגיל הזה- שריר בברך! תקווצי את שניהם, גם את זאת שעומדת רגיל וגם זאת שנמתחת. 4- בחזרה למושב ולישיבה הנכונה [!!] עם שתי הידים "ציירי" את גופך; למעלה עד לראש+ תעבירי את הידים. כשהן כבר מורמות מעל הראש- שוב, למתוח במחשבה של לנסות "להאריך" את הידים. חשוב לשמור על גב ישר וכתפיים רפויות. 5- באותה תנוחה של ידים למעלה, תנסי לשים את המצח בברכיים [בלי להכאיב.] ככה שיוצא שכל הגב שלך ישר. אם בא לך כבר תוך כדי לעשות טיפה שרירי בטןגב, באותה תנוחה תסתובבי ממשממש מעט ובאיטיות לצדדים. ממש איטי. 6- תמתחי את שתי הידים מול כגופך ורק את כף היד תרימי למעלה ומטה, יענתו לעשות "עצור" עם היד, ולהוריד. לסובב אותן לצדדים [פנימה, אחוצה] 7- זה אומנם תרגיל לא קשור לכושר, אבל הוא מעולה למצבי של כאב ראש. וחוץ מזה, אם עושים אותו נכון למשך כמה זמן- זה שורף ת'שומן בבטן. באיטיות, תנשמי עמוק. שימי ממש את הידים על הצלעות, בשביל להרגיש אותן מתפתחות. באותה איטיות שחררי את האוויר, במחשבה כאילו את מוציאה את האוויר מבין לרגליים. ברגע שהאוויר נכנס, זה מרגיש כאילו כל האיברים בבטן נמתחים ועולים למעלה, שאת משחררת אותו ממש תנסי להרגיש אותם מתקווצים ויורדים למטה [כמובן שהם לא באמת עולים ויורדים.] אחלה תרגיל. 8- שוב, בישיבה נכונה, תסובבי את הראש לצד ימין, ואז לשמאל, תסתכלי לצד ימין [ותמתחי ת'שריר] ואז לשמאל. למעלה, למטה. 9- סתם המלצה, לקחת קרם לחות ולעשות מסאצ' עצמי בגב
טוב, רוניי.. מקווה שעזרתי
לא עולים לי יותר תרגילים בינתיים. בהצלחה

למעלה