אוףאוףאוף.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאוףאוףאוף.

נמאס לי לארגן מפגשים ושאף אחד לא משתף איתי פעולה. נמאס לי לנסות להשקיע בפורום ולהרגיש שאני היחידה שאכפת לה. נמאס לי לחשוב על הפורום הזה כל הזמן. נמאס לי לחכות כל כך למפגשים ובסוף להתאכזב כי הם מתבטלים. נמאס לי. אז אני פשוט אפסיק. במילא לא יוצא מזה כלום. שלום לכם

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifכנראה שאנשים לא יכולים

תראי החופש אין לי זמן לנשום.. חוץ מהימים שאני נוסעת לבומבמלה שגם זה בלחץץ אין לי חיים..
השנה סיימנו כעיקרון ללמוד כבר לפני פסח.. אבל יש לי מלאא מגנים אחרי פסח ועבודות גמר להגיש.. אז אין לי זמן למפגש
זה לא כי אנשים לא רוצים
אני בטוחה שרוצים.. זה כי לא יכולים ואין אפשרות להגיע... גם תחשבו על זה שלא כולם תמיד יכולים בעזריאלי... אולי אם תשנו מקום או משהו יהיה לאנשים יותר נוח להגיע.. את לא צריכה להתעצבן.. כל הכבוד לך ובאמת צריכים להעריך את זה שאת מנסה ומשתדלת להעיר את הפורום.. אבל מבחינתי אני באמת אין לי אפשרות להגיע...

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif

אבל יש כאלו שסימנו
ויכולים ללכת למפגש. אני יודעת שאת משקיעה וזה ממש קצת באים לעומת מה שאת עושה..אבל בכל זאת עדיף שיבואו קצת מאשר שלא יהיה מפגש.

Nitzan Or

New member
../images/Emo45.gif

כדאי לקבוע יום מסוים, שבו הרוב קבע וכמה ימים לפני היום עצמו לבדוק אם אנשים יכולים להגיע...

אני ממש רוצה מפגש../images/Emo70.gifאבל זה לא יוצא

החופש אין לי זמן לנשום
אני מחר נוסעת לאילת,חוזרת ביום שני יש לי יום אחד לארגן את החדר ואז יש סדר יום אחד אני בבומבמלה,יום אחד עובדת וכל השר אני צריכה ללמוד למתמטיקה
איך שאני חוזרת המחופש יש לי מתכונת
ויש לי גם טונות עבודות להגיש אחרי פסח.. הפסח הזה הוא הפסח הכי עמוס שהיה לי בחיים

y a ® d e n

New member
:\

רונקיפליץ.. שמעי הפורום באמת לא כמו שהוא היה פעם והפסח הזה מפוצץץץ בדברים ונגיד לנו קל להגיע כי אנחנו תל אביביות אנחנו רק לוקחות קו 27 ואנחנו שם, לאחרות זה יותר מסובך וזה מבזבז להם יום שלם ולנו זה פחות מחצי יום וזה. מה גם שיש פה מלא מעל כיתה יח' ולי אישית ממש לחוץ יש לי 6 עבודות להכין אחת מהן זאת במתמטיקה של 100 תרגילים ויש לי להתכונן למגנים ויש לי עבודה ענקית בקולנוע ולכתוב תסריט ולכתוב קצת לכיתה יב' ובתנ"לך להשלים מלא חומר ויש לי השלמות ויש לי כולה 5 ימים בלחץ של חופש ובהם אני 4 ימים הולכים על בוםבמלה... זה בעייתי:-\

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifאל תיעלבי ../images/Emo24.gif

הפורום לא מה שהיה פעם. זה כמו כוסות רוח למת [?] אבל ח"ח על הרצון וההתמדה

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חרמנית ../images/Emo6.gif

חח סתם. תגידי מתי יש לך בגרות בתקשורת? לי היתה היום

זה לא היה חלום ארוטי! יא נימפומנית!

אממ..תקשורת מעשי או קולנוע? בקולנוע נראה לי ב1 למאי..או משהו כזה... ותקשורת מעשי לא יודעת...כשכל הסרטים יהיו מוכנים...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif צחקתי יאהבלה

קולנוע אני מתכוונת.. גם אצלכם זה פנימי נכון?

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifאצלינו...

שנה שעברה היה לנו במעשי 2 יח' פנימי... והשנה יש לנו חיצוני.. 3 יח' והבגרות ב1 למאי... יאללה שנסיים כבר לערוך את הסרטטטטט וזההו.. אך אני מתה להיות אחרי זה

גם שלי נראה לי ב1 למאי..מעניין אם

זה יהיה אותו מבחן..למרות שזה פנימי..אז אין מצב... אנחנו סיימנו לערוך את הסרט שלנו..שונאת אותו...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אצלנו הכל פנימי

גם כתיבה וגם בדיקה המורה החמוד שלי הגיש אותי על 97, אבל פיקששתי קצת במבחן

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מבחן מעפן

שיח של שנאה אינטראקטיביות אנסין על רב תרבותיות בעלות צולבת פורנוגרפיה אתיקה עיתונאית בטח שכחתי כמה

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifלנו יש../images/Emo26.gif

חופש הביטוי פוליטיקה בעידן הטלויזיה (שני אלה נושאים שכבר היו לנו בשנים קודמות) בעלות צולבת רק תרבותימות (גם זה היה.. אבל לא בקטע של קולנוע אז עכשיו זה בלאח שבתי וכאלה..) אתיקה עיתונקאית.. יהדות ותקשורת וזהו נראה לי.. או אולי משהו ששכחתי

למעלה