תשכטר

../images/Emo187.gifתשכטר../images/Emo136.gif

כאילו תשחץ+שכטר...
אז הכנתי תשחץ
אתם מוזמנים לפתור אותו חחחח אהה איפה שאתם רואים פסים שחורים קטנים כאלה חח שם המילה נגמרת
ושני בריבועים השחורים לא היה לי מה לעשות איתם אז צבעתי אותם
תהנו...

אהה עוד הבהרה חחח..(ש.פ) זה שם פרטי

ואיפה שכתוב "חם באנגלית" אז יש קו שמפריד בין ההגדרה לבין אות שאמורה להיות שם. ואי איזה סיבוכים חחחח

רותם93

New member
זה נוראה לא מובן בגלל שזה כאילו משמאל לימין

אז אני לא יודעת איך לכתוב להתחיל תמילה כאילו מימין אוה לפי כיוון החץ כאילו משמאל? או שנגידהחץ למעלה אז לכתוב מלמטה למעלה או מלמעלה למטה

לא הבנתי אותך בכלל../images/Emo6.gif

אבל נניח יש חץ לכיוון ימין את והתשובה היא "רותם" את תכתבי םתור , האות הראשונה של המילה קרובה לחץ.ככה זה כם בתשחצים לא? או שסתם סיבכתי
אבל לא נורא..תתמודדו חחח

רותם93

New member
בנוגע לפרוייקט שעפר עומד להשתתף

יש לו פרוייקט עפ עומר דץ (הבן של דץ ןדצה) ואתמול ראיתי את עומר יואו איך הוא רזה :-O

ראיתי אותו פעם בתאטרון יהלום../images/Emo6.gif

הוא הלך עם אמא שלו להצגה חחחחח ואיזה פרויקט כבר יכול להיות לו איתו?

רותם93

New member
סדרה חדשה בערוץ 22

מסכן עומר יפרו אותו מזה מוזר הוא לא הסכים להוריד את הכובע חחח אני הייתי ביומולדת 12 של עומר הוא חגג במועדון חחח והוא הביא את נינט ורוני והראל סקעת מסכן כולם התנפלו עלייהם ואז הוא בכה כי הוא לא רצה שזה יהיה ככה

רותם93

New member
בדמות ששיחק יש 2 אפשרויות

או _ _ _ _ או _ _ _ _ תחשבו לבד מה את מעתיקים

esterosh

New member
ככה זה אין פרסים אף אחד לא מתאמץ לפתור.

דיי לחמדנות..קיצור אתם דיי מעפנים... בכל מקרה העיצוב מדהים..היו 2 הגדרות שלא בדיוק הסתדרו לי..אבל תבדקי אם זה נכון... כל הכבוד על הביצוע האבתי מאוד
וכן די חירבתי את התמונה אבל בקטנה....

כל הכבוד../images/Emo47.gif למרות שזה אמור להית הדס מורנו

במנחה, אבל זאת טעות שלי, כי לא שמתי הגדרה מלמעלה ולא באמת אפשר לדעת ככה מי המנחה חחחח אז קיצר כל התשובות מתקבלות חחחח וכנ"ל על הפרויקט, התכוונתי שזה יהיה עד החתונה, טוב מבטיחה בתשחץ הבא להשתפר

esterosh

New member
יוווווו,יצאתי פוסטמה!!!../images/Emo122.gif

טוב החצים מבלבלים בדרך כלל כותבים מימין לשמאלוג הייתי ממש עייפה חחחח יאללה פעם הבאה נשתפר...אבל חמוד ביותר!

למעלה