תגידו... מישהו כאן רוקד בלהקה להקה? כאילו, בת דור... בת שבע... בצפר לריקוד כלשהו?
A amitush26 New member 22/2/05 #1 ../images/Emo187.gifתגידו... מישהו כאן רוקד בלהקה להקה? כאילו, בת דור... בת שבע... בצפר לריקוד כלשהו?
../images/Emo187.gifתגידו... מישהו כאן רוקד בלהקה להקה? כאילו, בת דור... בת שבע... בצפר לריקוד כלשהו?
D dancer14 New member 23/2/05 #5 אני רקדתי בבלט הישראלי.. הופעתי בהופעות של מפצח האגוזים עם הבלט הישראלי זאת היתה תקופה של שנה... ואני הייתי פריץ(אח של קלרה)
אני רקדתי בבלט הישראלי.. הופעתי בהופעות של מפצח האגוזים עם הבלט הישראלי זאת היתה תקופה של שנה... ואני הייתי פריץ(אח של קלרה)
ק קמילה ו טיטאן New member 23/2/05 #7 ../images/Emo2.gifOMG באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך היה?? ויש לי שאלה...זה נכון שחלק מהרקדניות שמה אנורקסיות כי לא משאירים אותן במשקלים נורמלים אם הן עולות נגיד קילו?
../images/Emo2.gifOMG באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך היה?? ויש לי שאלה...זה נכון שחלק מהרקדניות שמה אנורקסיות כי לא משאירים אותן במשקלים נורמלים אם הן עולות נגיד קילו?
ק קמילה ו טיטאן New member 23/2/05 #13 מה מצחיק?../images/Emo4.gifבת דודה של חברה שלי שרו שרוקדת עשתה לשמה בחינות ולא התקבלה בגלל שהיא "שמנה מדי" (והיא רזה, ראיתי אותה.)
מה מצחיק?../images/Emo4.gifבת דודה של חברה שלי שרו שרוקדת עשתה לשמה בחינות ולא התקבלה בגלל שהיא "שמנה מדי" (והיא רזה, ראיתי אותה.)