תגידו.....

המפוחדת

New member
../images/Emo187.gifתגידו.....

אני מתעניינת חדשה ברכישת חיפושית ושמחה מאוד למצוא אתכם ואת העצות שלכם. אבל....!!! האם בחורה יכולה לרכוש ולהחזיר חיפושית מבלי שיהיה לה באוטו - מפתח 17, מפתח מצתים, נעלי ספורט להרמת הברקס ומנוע ספייר במושב האחורי? אנא, יעצו לי

kobix1

New member
ללא כל ספק כן!

בחורה יכולה לרכוש חיפושית בלי כל הכלים האלו! רק מה!!! במעמד הקנייה רצוי שיהיה איתך מישהו שמבין עניין במידה והמצב המכני שלה טוב לא אמור להיות לך בעיות רציניות איתה. לא לחינם החיפושית רכשה לעצמה מוניטין של רכב אמין! ועוד משהו רוב החברה שמדברים פה על מפתחות 17 וכ"ו הם חברה שמתעסקים עם חיפושית כבר מספיק זמן כדי להרגיש בטוחים לטפל בה בעצמם! בכל מקררה שיהיה לך בהצלחה ועם כל שאלה את יכולה להגיע הנה ולשאול הנה מס הטלפון שלי למקרה ותרצי עזרה און ליין בשאלות 051378221 קוביX

RamN

New member
בונא קובי תפסיק להתחיל עם כל אחת!

תשמעי .... אם בא לך חיפושית תקני.... רק תקחי בחשבון שאם את מתכוונת לטפל בה במוסך כדאי לך מאוד להתחבר לאיזה כספומט.... או שפשוט אהה תרשמי טלפון אם את נתקלת בבעיות..... 055383815 או של השחור 055751806 אמן יהיו לך תקלות

kobix1

New member
חיכיתי שמישהו יצוץ ויטען שאני מתחיל

איתה! :))))) רק שאלה אחת! מה לך לשחור ולחיפושיות :))))

RamN

New member
לא באתי בטענות פשוט ביאס אותי

שענית לה קודם ולי לא הייתה תהזדמנות

balkanyi

New member
איזה התנפלות תירגעו בקיצור זה המספר

אישי שלי:6921725 תבדקי לי את הפרופיל

emek51

New member
אני חושב שכדי שתתבגרו!!!

אם את באמת צריכה עזרה או שסתם משעמם לך 263001-058

kobix1

New member
מפוחדת יקרה שלי!

ברוכה הבאה למועדון החיפושית אם את עכשיו מנסה להבין מה קרה פה אל תבהלי ואל תהיי יותר מבוהלת פשוט כולם רוצים לעזור ! אבל אני הכי יפה אז כדאי לך להתקשר אלי!

balkanyi

New member
latino76 דבר אחד יש לי להגיד לך....

suavemente besame te´keiro setriu slavios besandomio otraves אין לי מושג מה זה אומר

latino76

New member
ה ל ו !!! abi bitter querido mio

abi como estas ? todo bien no se que es lo que estas tratando de escribir, pero creo que son momentos deprimentes en tu vida? si te referias a la cancion es algo como suavemente besame otra vez que quiero sentir tus labios besandome otra vez.... ya du מת אליך יוני

latino76

New member
ק-../images/Emo80.gif תאמיני לי

אל תקני חיפושית , היום נוסעים על VOLVO ולא על חיפושית , אם את לא מאמינה , תשאלי את חברי היקר מר רוני מרינו , שהשאיפה שלו עכשיו היא , איך שאומרים צחה - "להמיר" את רכבו ב-VOLVO אספנות. ונסיים בשיר נוסח אבי ביטר suavemente besame otra vez !

balkanyi

New member
יש פה התחזות מצד משפחת מרינו

אלו לא דבריו של יוני יוני לעולם לא יגיד כאלה דברים תקני חיפושית ונסיים בשיר יישן מאד של המלך: היה זה בערב\בערב סגריר\ירד אז הגשם ברחובות העיר\ ישבתי על ספסל\צופה אל הכביש\הכל פה דומם ולא עובר איש הכל פה דומם ולא עובר איש\אההההההה להה להה להה להה ליאההה\

למעלה