כן כן... חח... כל קודו רץ הופיע? נטע אני יודעת איך את נראית זה בסדר.
A amitush26 New member 15/4/05 #18 ../images/Emo187.gifכן כן... חח... כל קודו רץ הופיע? נטע אני יודעת איך את נראית זה בסדר.
N netushit New member 15/4/05 #25 חחח סבבה... אני לא ממש בטוחה עדיין איך את נראית אבל יום חמישי זה מתי שיש לנו שיעור במקביל פחות או יותר נכון?!
חחח סבבה... אני לא ממש בטוחה עדיין איך את נראית אבל יום חמישי זה מתי שיש לנו שיעור במקביל פחות או יותר נכון?!
A amitush26 New member 16/4/05 #26 ../images/Emo187.gifנטע עזבתי את קודו השנה, הייתי שנה שעברה. אני יודעת מי את דרך מאיה גור.
ש שמעקרונת New member 16/4/05 #28 הממ... אני מצטערת שאני נכנסת לכם פה... אבל מאיפה את מכירה את מאיה גור
N netushit New member 16/4/05 #29 בטח היא חברה שלה... אני מכירה אותה כי היא איתי בסטודיו אנחנו באותה להקה.. למה את גם מכירה אותה? אגב לא בטוח שאנחנו מדברות על אותה מאיה גור.. יש המון מאיה גור חחחח...
בטח היא חברה שלה... אני מכירה אותה כי היא איתי בסטודיו אנחנו באותה להקה.. למה את גם מכירה אותה? אגב לא בטוח שאנחנו מדברות על אותה מאיה גור.. יש המון מאיה גור חחחח...
A amitush26 New member 16/4/05 #33 ../images/Emo187.gifלא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
ש שמעקרונת New member 16/4/05 #32 חחחחח כן רב הסיכויים../images/Emo9.gif מאיה גור שאני מכירה היא מגני תקווה מאיפה שלך