שני דברים-

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשני דברים-

אממ... בעצם יותר...
1. יש!!! יש!!! יש הופעה בהיפ-הופ! ביומעצמאות! יאייי
לא הופעתי מיוני! רק למדתי (ריקוד כן?
)! יאאאאאי!!!!!
2.מה אתם עושים בפסח? יש לי רעיון. כל אחד כותב את הימים שהוא פנוי, אל תפרטו מה אתם עושים כדי שזה לא יתבלגן. תכתבו רק את מספר היום של החודש (השמונה עשרה, התשעה עשרה...), כי הכל באפריל למעט יום אחד... ואם תכתבו שזה הראשון כולם ידעו שזה במאי... אני פשוט רוצה לדעת באיזה יום הרב פנויים... 3. למה? למפגש פורום! כשאני אראה כמה פנויים אני אכין משוב לאיפה מי מה מתי,, ואז נוכל לראות מה נוח ולמי.

בהצלחה בהופעה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אני יהיה בעזריאלי ביום שני 18.4 זה היום היחידי שאני יכולה כל החופש..=\

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה ו../images/Emo93.gif

זה היום היחיד שתפוס לי מהבוקר עד הערב
זה היום פתוח

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאגב...

ניצלוש קטנטן... תראו מה קונים לי ליומולדת!!!!!!!!!
ולמי שלא קולט, זו מכונת ריקודים... יש מוזיקה, חיצים שאומרים לך לאן ללכת (זה הולך לפי הקצב של המוזיקה) וזה... ענק! גדול! כבר עשיתי את זה פעם אחת עם הפחות מתקדם וזה המתקדם! יאאאאאאאאי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה ו...

למי שלא הבין...
יש מוזיקה וחיצים כי זה מתחבר למחשב... השטיח הוא על הרצפה והחיצים והמוזיקה על המסך... ואי זה גדוללל

sapirush 100

New member
יואו נמאסת!!!

כל פעם שאני מנסה לטובתך אז את פשוט לא מתייחסת וחוסמת אותי אוווף אולי פעם אחת בחיים תקשיבי גם לאחרים?!?!!?!

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo32.gif

אל תתיחסו... ספיר, לא איכפת לי שאת חוסמת אותי. אם את צריכה להירגע- אז בכיף. אני יכולה להבין. אז במקום שאני אקשיב פעם בחיים שלי (ואני מקשיבה הרבה יותר מפעם אחת) כדאי שאת תביני פעם בחיים שלך גם את הצד השני, לא כל דבר צריך להעלות לך את האנדרנלין.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהמורה המטורף שלנו להיפ הופ

החליט שהולך להיות ריקוד מצחיק (בינתיים התנועות המפגרות הן רק בפזמון
) אז הוא רוצה גם בגדים מצחיקים
אבל זה לא כזה ביג דיל... גיא (מהאפרוחים איתך) איתי בבצפר, אני אזהה אותו והוא יגיד לי איפה את...

netushit

New member
איפה אתן מופיעות??

על בימת העצמאות בכורזין בגבעתיים?!?!?? גם אני כל שנה מופיעה שם!! יכול להיות שנתראהה.. :).. דברו איתי במסרים...

למעלה