שלישי-31/10|

K e R e N18

New member
../images/Emo204.gif

לקום מתישהו...ללכת למרפאה בצהריים להביא את התוצאות של הבדיקת דם.. ולשלוח ללשכת גיוס.. ב-6 ראיון לעבודה.. וזהו:-9 אחלה יום לכולם!!
תהנו

Gal isr

New member
הקדמת אותי, איזה יום יפה

אני פה, נהנה... איזה יום יפה! קניתי אופניים!
בסוף אין ביקורת כנראה הבוקר, אלא בחמישי (שגם בו אני עובד, אז מה ההבדל?
). רק ללכת להוציא את כל הכסף מהחשבון לשלם על האופניים ואני מסודר
. יומנעים!

m i r u s h i

New member
אין לי מה לרשום.../images/Emo108.gif

נתאמץ- לישון עד 12.30 בערך,כי אין מה לעשות. לנקות את הבית פה ושם ואם יהיה כח,גם לסדר את הארון [שזה חתיכת סיפור עבורי.] בערב,לא יודעת. הלוואי שאחים שלי יבואו. אני צריכה ללכת לספרית. לפחות לעשות קצוות. רק שלא תוריד מהאורך יותר מידי. >: נקבע תור למתישהו,נראה. היום היא[
] הייתה אצלי
[יחד עם ההורים שלה ואחותה הקטנה
] הפרחנו בועות סבון לאוויר והיא דאגה שאף אחת לא תגיע בשלום לרצפה.

דוש2

New member
מסיימים לעבוד היום ../images/Emo13.gif

שלושה חודשים של עבודה מסתיימים היום. ואז חודש לגיוס ..לא לעשות כלום..!

4LeafClover

New member
כמובן שעובדת

מ3 וחצי עד 11 בערך. היום הייתי עד 12. אוח אין כוח כבר. שהזמן עד פברואר יעבור מהרררררררר

SuperGirl711

New member
המממ

ללכת ללמוד, אבל קודם לחתוך את הבראוניז האלו שעשיתי ליומולדת של חברה מהכיתה. ואז לחזור הביתה ולישון. הכיתה שלי אדירה. אפילו כתבתי לה המנון.

jenngirl

New member
יום חופש מהעבודה!../images/Emo82.gif

ובתכנון היום- להפגש עם טובה עוד מעט וללכת לעיר לעשות סידורים. אח"כ לקראת הצהריים/אחה"צ לנסוע לדפנה.אני אשן אצלה היום. יום טוב לכולכם!

Taam YutvatA

New member
עבודה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מ11 עד 22:00
. בע אין לי כוח
אח"כ לבוא הביתה, לסדר את החדר, וזהו. מחר אני נוסעת לת"א עם אמאל'ה ^^

shiran™

New member
חופשששששש

חופש מחלה בעקבות הניתוח אתמול.. הרגל קצת כאבה אז החלטתי לא ללכת לעבודה. וקמתי ב7.30! זה נחשב מאוחר כי אני קמה מוקדם מאוד בד"כ, אבל בכל זאת מוקדם כי זה חופש. טוב, הכלבה בכתה כי לא הוציאו אותה.. אז הוצאתי.. מה לעשות.. היא היחידה שמצליחה להעיר אותי מוקדם! כלבה! עוד מעט אני הולכת לקופ"ח כדי שיחליפו לי תחבושת וזהו. חופש בבית. המשך יום טוב לכולנו

IענבלI

New member
חופששששששששששששששששש

אני כ"כ רוצה חופששששששששששששששששששש משעמם לי בא לי ים בא לי לגלוש (לא שאני יודעת איך..
) בא לי.............. אייסקפה/וניל [רונן
, בגללך
) עבודה רופאה לישון

Drorrrrrr

New member
המ

בסוף לא נסעתי לצריפין, והיום בערב פורטיסחרוף
. אני עייף.

onix 88

New member
סוף סוף, אחרי שנה וחודש-

סיימתי את האלבום של פולין. את התמונות פיתחתי כבר מזמן, וגם ארגנתי את הכל באלבום, אבל היום גם כתבתי תיאור ליד התמונות. מעניין יהיה להסתכל באלבום עוד כמה שנים ולהזכר במסע ובכל האנשים (שבטח עד אז כבר לא יהיה לי קשר עם רובם). הסתכלתי גם באלבום מפורים האחרון, נזכרתי כמה כיף היה. קניתי גם שני ספרים באנגלית, אחד מהם זה "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם". אני עושה את זה בעיקר בשביל הפסיכו', מקווה שאצליח להתמודד איתם. יום טוב!

למעלה