עונההה../images/Emo141.gif
עבר: שם המורה בכיתה א': דליה..=//// הזיכרון הראשון שלך: נפלתי עם דודה שלי במדרגות הנעות.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא נראה לי... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חח דווקא אני לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מת' המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מדהימהה!! השיר האחרון ששרת: סביבון סוב סוב סוב חח הייתי במעון עם ילדים קטנים אזז הדבר האחרון שצחקת בגללו: צ'רלי בממלכת השוקולד..ראיתי עכשיו.. הפעם האחרונה שבכית:אתמול..ראיתי סרט עצוב... האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת: שששש הדבר האחרון שאכלת: כריות הדבר האחרון ששתית: קולהה הדבר האחרון שקנית: גרביים השיר האחרון ששמעת: לעוף איתך-בן ישראלי הדיסק האחרון שקנית:הראל סקעת!!!
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ הווה: שיער נוכחי: קש,כבש, איך שלא תקראו לזה חח בגדים נוכחיים: חולצה אדומה לבנה ומכנס אפור.. תכשיטים נוכחיים: צמיד אדום למזל וצמיד חרוזים תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף?חוף ים את מי אתה הכי רוצה לחבק?חברה שלי..אבל היא בחו"ל....... ממה הכי נמאס לך?קרוקססססס את מי היית רוצה להרוג?אף אחד הכי פחות מהנה?למות?? חח עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?טובה...אני מקווה
איפה אתה הולך לגור?איפה שאני גרה עכשיו..אני מקווה..זה מקום מעולה!! כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג?שנוסעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?עם חבר[אולי בעל טרי]מאושרת.. חושב הרבה על העתיד?לא ממש.. מפחד ממנו?לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה:אין.. ספר אהוב:עוד הזדמנות אחת ודי סופר(ים) אהוב(ים):אין.. צבע אהוב: כחול ותכלת פריט לבוש אהוב:ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך:אממ..בטן??חח אתה שמח כש:כל מי שאניע אוהבת מאושרים האם אתה חושב יותר מדי?לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אמממ אדם מפורסם שפגשת:צביקה פיק..[חח באמתת] רן דנקר,אפרת בוימוולד,ציון ברוך,גרי מנדלבאום ועוד כמה האם יש לך אילו שהם חרטות?אני מתארת לעצמי.. קפה אהוב: קפה=בעעע שוקו=שליטהה ריח אהוב:בושם של גברים,אש ושוקולד מה מכעיס אותך:הרבה דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:חייכנית..
האדם שעושה לך הכי טוב:הרבה סגנון מוזיקה אהוב:מזרחית בעיקר.. חדר אהוב בבית:שלייי מקום אהוב בעולם:הישוב שלי מקצוע שנוא: ביולגיה מורה אהוב:אמממ אוהב את בצפר?כן נרדם בשיעורים?תלוי מעשן?לא.. נפגע (רגשית) בקלות?לא..אבל אם אני נפגעת..אז אנ'לא מראה את זה.. נותן מעצמך?משתדלת לועס דברים?מסטיקים בעיקר אוהב להתקלח?מאודדדדד אוהב להתעטש?חח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?כןןן אכפת לך מאיכות הסביבה?אממממ קונה צרובים/צורב?צורבת..אבל כאילו..לא דיסקים..אני מערבבת וזה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני הולכת ללכת ברגל..אבל רק בישוב שלי.. ישן הרבה?כןן קשר לחפצים?מה? אוהב חולצות גזורות? כן! אוהב לטייל?תלוי אוהב כפכפים? כןן לובש בוקסר? כן!! שמש או גשם?שמששששששש קר לך או חם לך? קרררר ילדותי? לא חולם בהקיץ?לא הרבה
עבר: שם המורה בכיתה א': דליה..=//// הזיכרון הראשון שלך: נפלתי עם דודה שלי במדרגות הנעות.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא נראה לי... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חח דווקא אני לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מת' המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מדהימהה!! השיר האחרון ששרת: סביבון סוב סוב סוב חח הייתי במעון עם ילדים קטנים אזז הדבר האחרון שצחקת בגללו: צ'רלי בממלכת השוקולד..ראיתי עכשיו.. הפעם האחרונה שבכית:אתמול..ראיתי סרט עצוב... האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת: שששש הדבר האחרון שאכלת: כריות הדבר האחרון ששתית: קולהה הדבר האחרון שקנית: גרביים השיר האחרון ששמעת: לעוף איתך-בן ישראלי הדיסק האחרון שקנית:הראל סקעת!!!