שאלון.

לאו14

New member
עונההה../images/Emo141.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דליה..=//// הזיכרון הראשון שלך: נפלתי עם דודה שלי במדרגות הנעות.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא נראה לי... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חח דווקא אני לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מת' המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מדהימהה!! השיר האחרון ששרת: סביבון סוב סוב סוב חח הייתי במעון עם ילדים קטנים אזז הדבר האחרון שצחקת בגללו: צ'רלי בממלכת השוקולד..ראיתי עכשיו.. הפעם האחרונה שבכית:אתמול..ראיתי סרט עצוב... האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת: שששש הדבר האחרון שאכלת: כריות הדבר האחרון ששתית: קולהה הדבר האחרון שקנית: גרביים השיר האחרון ששמעת: לעוף איתך-בן ישראלי הדיסק האחרון שקנית:הראל סקעת!!!
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ הווה: שיער נוכחי: קש,כבש, איך שלא תקראו לזה חח בגדים נוכחיים: חולצה אדומה לבנה ומכנס אפור.. תכשיטים נוכחיים: צמיד אדום למזל וצמיד חרוזים תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף?חוף ים את מי אתה הכי רוצה לחבק?חברה שלי..אבל היא בחו"ל....... ממה הכי נמאס לך?קרוקססססס את מי היית רוצה להרוג?אף אחד הכי פחות מהנה?למות?? חח עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?טובה...אני מקווה
איפה אתה הולך לגור?איפה שאני גרה עכשיו..אני מקווה..זה מקום מעולה!! כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג?שנוסעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?עם חבר[אולי בעל טרי]מאושרת.. חושב הרבה על העתיד?לא ממש.. מפחד ממנו?לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה:אין.. ספר אהוב:עוד הזדמנות אחת ודי סופר(ים) אהוב(ים):אין.. צבע אהוב: כחול ותכלת פריט לבוש אהוב:ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך:אממ..בטן??חח אתה שמח כש:כל מי שאניע אוהבת מאושרים האם אתה חושב יותר מדי?לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אמממ אדם מפורסם שפגשת:צביקה פיק..[חח באמתת] רן דנקר,אפרת בוימוולד,ציון ברוך,גרי מנדלבאום ועוד כמה האם יש לך אילו שהם חרטות?אני מתארת לעצמי.. קפה אהוב: קפה=בעעע שוקו=שליטהה ריח אהוב:בושם של גברים,אש ושוקולד מה מכעיס אותך:הרבה דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:חייכנית..
האדם שעושה לך הכי טוב:הרבה סגנון מוזיקה אהוב:מזרחית בעיקר.. חדר אהוב בבית:שלייי מקום אהוב בעולם:הישוב שלי מקצוע שנוא: ביולגיה מורה אהוב:אמממ אוהב את בצפר?כן נרדם בשיעורים?תלוי מעשן?לא.. נפגע (רגשית) בקלות?לא..אבל אם אני נפגעת..אז אנ'לא מראה את זה.. נותן מעצמך?משתדלת לועס דברים?מסטיקים בעיקר אוהב להתקלח?מאודדדדד אוהב להתעטש?חח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?כןןן אכפת לך מאיכות הסביבה?אממממ קונה צרובים/צורב?צורבת..אבל כאילו..לא דיסקים..אני מערבבת וזה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני הולכת ללכת ברגל..אבל רק בישוב שלי.. ישן הרבה?כןן קשר לחפצים?מה? אוהב חולצות גזורות? כן! אוהב לטייל?תלוי אוהב כפכפים? כןן לובש בוקסר? כן!! שמש או גשם?שמששששששש קר לך או חם לך? קרררר ילדותי? לא חולם בהקיץ?לא הרבה

עונה../images/Emo39.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': בהרית הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא יודעת, יכול להיות המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כלכלה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, ללוד איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית השיר האחרון ששרת: אני לא זמרת אבל.. "תודה לך.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: בגלל קטע מצחיק שמישהי שמרה בש"ג ומישהו מאוד חשוב היה צריך לבוא ואותה שומרת צריכה להצדיע לו והיא ממש לא רצתה ואני תמיד עבדתי עליה שהוא הגיע (ואנחנו בכלל לא ידענו איך הוא נראה), כמעט עשיתי פיפי במכנסיים. הפעם האחרונה שבכית: זה נקרא שבכיתי מרוב צחוק? האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "על הפנים" הדבר האחרון שאכלת: נקניקיות הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קינדר בואנו השיר האחרון ששמעת: "מה שאת עושה לי" הדיסק האחרון שקנית: "הראל סקעת" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: כנ"ל הווה: שיער נוכחי: שחור ארוך וחלק (בלי עין רעה) בגדים נוכחיים: טרנינג ורוד תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: חוף ים חבר\ה? אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד ממה הכי נמאס לך? מהצבא את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? לבוא ביום שישי לבסיס עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? לא בלוד זה בטוח כמה ילדים אתה רוצה? 2- 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? גולף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם קריירה חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: ורוד פריט לבוש אהוב: ג'ינס (כולם) איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: משמחים אותי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איטליה אדם מפורסם שפגשת: אין האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: פרחים מה מכעיס אותך: שלאנשים לא אכפת מאחרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין אצלי דבר כזה האדם שעושה לך הכי טוב: אף אחד סגנון מוזיקה אהוב: פופ ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ארה"ב מקצוע שנוא: כלכלה מורה אהוב: אין אוהב את בצפר? עכשיו כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לא לועס דברים? כו אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? לא קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? רק לנסוע ישן הרבה? עכשיו לא יוצא לי לישון הרבה קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו חם ילדותי? חח.. מאוד חולם בהקיץ? כן

n o g n o g

New member
אני ../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אורה. הזיכרון הראשון שלך: אממ כשהייתי ממש קטנה אז דפקתי את הראש של אח שלי בקיר. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מטמתיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מטמתיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית. השיר האחרון ששרת: Goo Goo Dolls - lris הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח הSMS המצחיק שחברה שלי שלחה לי. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אמא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "הוא מקנא" הדבר האחרון שאכלת: פופקורן. הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: עיתון. השיר האחרון ששמעת: Goo Goo Dolls - lris הדיסק האחרון שקנית: וורנינג של גרין דיי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. הווה: שיער נוכחי: חום. בגדים נוכחיים: חולצה ירוקה מכנסיים שחורים. תכשיטים נוכחיים: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: הרגילה, ההר הירוק עם השמיים הכחולים. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אח שלי. ממה הכי נמאס לך? מאנשים קרציות. את מי היית רוצה להרוג? את השכנה שלי. הכי פחות מהנה? להתכונן למבחן. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג. איפה אתה הולך לגור? ניו יורק, אולי סן פרנסיסקו. בסוף אני בטח אשאר בארץ:( כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? פיג'ו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם חבר 1-2 ילדים, חיים באושר. חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי, מיוז והרד הוט צ'ילי פפרס. ספר אהוב: צ'ארלי והשוקולדה
סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: כחול. פריט לבוש אהוב: חח זאת מן חצאית של ריקודי בטן כזאת. איבר שהכי מושך אותך: כל החלק של החזה- כתפיים. אתה שמח כש: משמחים אותי
האם אתה חושב יותר מדי? חושבת מספיק. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק. אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: לא אוהבת קפה. ריח אהוב: של דלק. מה מכעיס אותך: אנשים קרציות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עקשנית
האדם שעושה לך הכי טוב: אח שלי. סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: כרגע הבית. מקצוע שנוא: כישורי חיים. מיותר. מורה אהוב: המורה למטמתיקה. אוהב את בצפר? כן. נרדם בשיעורים? לפעמים. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לא. נותן מעצמך? תלוי למי. לועס דברים? מסטיק כל הזמן. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? חחחח כן. אוהב לצחצח שיניים? לא מפריע. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? צורבת. אבל לא דיסקים שלמים. שירים בודדים. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. ישן הרבה? בחופשים כן. קשר לחפצים? יש. אוהב חולצות גזורות? כן. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? קר. ילדותי? כן. חולם בהקיץ? לפעמים.

mogili

New member
כה משעמם.

עבר: שם המורה בכיתה א': אורית הזיכרון הראשון שלך: שהלכנו לבקר את סבא... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כע P: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בוץXD המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממ..מת' המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיסולXD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? פסדר. השיר האחרון ששרת: [איןליכוחלאנגלית] טיים אוף יור לייף- גרין דיי הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו שעמית כתב לי במסנ הפעם האחרונה שבכית: ביום ראשון..לארוצה להרחיב.. האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: ליל"ט הדבר האחרון שאכלת: תמרים *_* הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לאוטובוס השיר האחרון ששמעת: דד- פיקסיס הדיסק האחרון שקנית: דוליטל - פיקסיס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הכנתי סלט תותים לארוחת ערב, ואח"כ נסעתי איתה כשהיא הסיעה את אחותי כדי שהיא לא תיסע לבד הביתה :] הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הווה: שיער נוכחי: ארוך- עובר את הכתפיים, קוקו בגדים נוכחיים: חולצה שחורה ארוכה צמודה, ג'ינס+חגורת ניטים, גרביים[ נווו וגם תחתונים וחזייה -_-"] תכשיטים נוכחיים: צמיד ליבסטרונג+צמיד סגול כזה+לבן כזה על יד ימין. תמונת דסקטופ נוכחית: החתול שלי חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סוד :] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? עוד סוד :] ממה הכי נמאס לך? שאומרים לי מה לעשות את מי היית רוצה להרוג? את מי שרוצה להרוג אותי הכי פחות מהנה? לעבוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לאדעת איפה אתה הולך לגור? לאדעת כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 גג באיזה סוג של מכונית תנהג? כזאתי שנוסעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בחיים. חושב הרבה על העתיד? יותר מדי מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: הארי פוטרים למיניהם סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שיער אתה שמח כש: אני במוסד, עם חברים. האם אתה חושב יותר מדי? תאמת שמעט מידי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? סן פרנסיסקו, הייט סטריט. אדם מפורסם שפגשת: מישו מהשיר שלנו שאת שמו איני יודעת *_* האם יש לך אילו שהם חרטות? הרבההרבה יותר מדי קפה אהוב: - ריח אהוב: קולה מה מכעיס אותך: שקרים, שלא מקיימים הבטחות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת :X האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי. סגנון מוזיקה אהוב: Pאנק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם:מוסד מקצוע שנוא: מת' מורה אהוב: ניבה, מורה לספרות. אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כן מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? ממ? לועס דברים? אוכל? כן. אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כע אוהב לצחצח שיניים? נראהלי אכפת לך מאיכות הסביבה? לא מספיק \: קונה צרובים/צורב? צורבת, אבל גם קונה מקוריים! אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה? לא קשר לחפצים? כן \: אוהב חולצות גזורות? ממ לא במיוחד אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא ברגע זה. שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? קצת. חולם בהקיץ? תמיד :]

דנטל

New member
פילים ורודים

עבר: שם המורה בכיתה א': תרצה הזיכרון הראשון שלך: הדודים של אמא שלי מביאים לילדי הגן מיץ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הייתי טום בוי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה בטח המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה בטוח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לשכונה ליד ואז לשכונה המקורית ואז לרחוב ליד איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: אני שרה בראש מיי לאב של ג'סטין הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיש מישהי שנהנית כשאני טועה וזה כזה מעורר רחמים הפעם האחרונה שבכית: בקיץ האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "זהו" הדבר האחרון שאכלת: מלפפון הדבר האחרון ששתית: וואו, בטח השוקו לפנות ערב בעבודה הדבר האחרון שקנית: חופשי יומי השיר האחרון ששמעת: איזה שיר רוסי הדיסק האחרון שקנית: בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר של סאבלימינל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום ארוך גלי בגדים נוכחיים: סווטשירט ומכנסי בד תכשיטים נוכחיים: טבעת כסף, טבעת קרטיה, פירסינגים ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: אני עם סאבלימינל חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כל הזמן האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? יהב ממה הכי נמאס לך? מהבנק את מי היית רוצה להרוג? מישהי מהעבודה הכי פחות מהנה? הרבה דברים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? כתבנית איפה אתה הולך לגור? תל אביב כמה ילדים אתה רוצה? 0 באיזה סוג של מכונית תנהג? פורשה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? באותו מקום חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: פנתרה ספר אהוב: המאהב סופר(ים) אהוב(ים): תומר שריג צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: בגדי שינה איבר שהכי מושך אותך: מח אתה שמח כש: אני רואה את תאקט האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? תל אביב אדם מפורסם שפגשת: סאבלימינל, למשל האם יש לך אילו שהם חרטות? כן, קטנות קפה אהוב: שונאת קפה ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: שקרנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לראות את חצי הכוס המלא האדם שעושה לך הכי טוב: הצל סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ חדר אהוב בבית: חדר שינה מקום אהוב בעולם: תל אביב מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: המנהלת שהיא גם המורה למתמטיקה אוהב את בצפר? אהבתי את התיכון נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? לא לועס דברים? לא אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? קצת קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיפה לנסוע, אבל הולכת הרבה ישן הרבה? ישנה חרא הרבה קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? קצת אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קפוא לי ילדותי? כן חולם בהקיץ? כן

OסצחסO

New member
עונה :)

עבר: שם המורה בכיתה א': אורלי הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת חחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנך =/ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?=/ השיר האחרון ששרת: היא יודעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: טלויזיה הפעם האחרונה שבכית:שבוע האדם האחרון שראית:לירון הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: פיצה :p הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: נסטי השיר האחרון ששמעת: היא יודעת הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים :) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא עולה לי כרגע הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: פיגמה תכשיטים נוכחיים: צמיד תמונת דסקטופ נוכחית: ים חבר\ה?לא כרגע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סאן:) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן האם אתה עייף?כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?סאן :) ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אין לי שמץ איפה אתה הולך לגור?בסביבת המרכז.. כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא משנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם ילד אחד :) חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?כן וקצת בכללי: להקה אהובה:לא שומעת להקות ספר אהוב:לא קוראת ספרים :) סופר(ים) אהוב(ים):^^ צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב:פוטררר איבר שהכי מושך אותך:ידיים אתה שמח כש: כולם מאושרים האם אתה חושב יותר מדי?כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אמריקה :) אדם מפורסם שפגשת:רן דנקרררר האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב: נס קפה :) ריח אהוב: בושם מה מכעיס אותך: שקרנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לנגן!? האדם שעושה לך הכי טוב:עדי סגנון מוזיקה אהוב:מזרחית חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם: ניויורק מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: מרים למתמטיקה:) אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?לא מעשן?מידי פעם נרגילה.. נפגע (רגשית) בקלות?כן נותן מעצמך?כן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן אוהב לצחצח שיניים?לא אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קונה צרובים/צורב?צורבת לבד :) אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוטוווו ישן הרבה?כן קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? כן שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך? קררר לי ילדותי? לא חולם בהקיץ?לפעמיים

Ofek The Diva

New member
עונה=]

שם המורה בכיתה א': שולה הזיכרון הראשון שלך: אמממ יומולדת בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:חח כן אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חול המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אותו דבר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשהייתי קטנה.בת"א לאיזור אחר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?לא יכלה להיות טובה יותר=] השיר האחרון ששרת: אממממ alone הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ הודעה של מישו הפעם האחרונה שבכית:היום האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: קחי הדבר האחרון שאכלת: מסטיק הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קפה הפוך בארומה השיר האחרון ששמעת: אמממ לא יודעת הדיסק האחרון שקנית:- הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עכשיו חח הבאתי לה מים הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ .......... הווה: שיער נוכחי: בלונד בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: גל חבר\ה?=[[אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חבר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן האם אתה עייף?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?אממ מישו ממה הכי נמאס לך?מהלבד.. את מי היית רוצה להרוג?בני סלע, רוצחים הכי פחות מהנה?- עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת איפה אתה הולך לגור?ת"א\צרפת כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?נשואה חושב הרבה על העתיד?לא ממש מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב:הספרים של סיגלית דיל סופר(ים) אהוב(ים):סיגלית דיל צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:שפתיים אתה שמח כש: אני מקבלת מה שאני רוצה, כשמתחילים איתי האם אתה חושב יותר מדי?כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?פה אדם מפורסם שפגשת:יהודה לוי :\ מכככוער האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב:פויזן- בושם מה מכעיס אותך:אי צדק, בגידות, שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני חברה טובה האדם שעושה לך הכי טוב:החברה הכי טובה שלי סגנון מוזיקה אהוב:היפ הופ חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:אמממ מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:אילנה אוהב את בצפר?לא ממש נרדם בשיעורים?רק באזרחות ובספרות מעשן?ממש לא נפגע (רגשית) בקלות?כן נותן מעצמך?לא לועס דברים?מסטיק אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?לא ממש קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה?כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?כן

hilasapir

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: יומהולדת 3 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: צרפתית (כיתה ח') המקצוע האחרון שנכשלת בו: צרפתית (כיתה ט') האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת מתל-אביב לגן-יבנה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מוזרה השיר האחרון ששרת: מעוז צור הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם צחקתי בלי סיבה
הפעם האחרונה שבכית: מתישהו השנה האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: בבית הדבר האחרון שאכלת: דגנים הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: בקבוק מים השיר האחרון ששמעת: מעוז צור הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא רוצה לדבר על זה..... הווה: שיער נוכחי: מדורג בגדים נוכחיים: שרואל וסוודר תכשיטים נוכחיים: איין תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה? איין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? את האדם הראשון שאני יראה. ממה הכי נמאס לך? מהתשישות את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? לסבול עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
איפה אתה הולך לגור?
כמה ילדים אתה רוצה?
באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חי חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס ספר אהוב: יש המון סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כחול,ירוק פריט לבוש אהוב: גרביים איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ישראל אדם מפורסם שפגשת: קרן מור האם יש לך אילו שהם חרטות? כן,המון... קפה אהוב: אני אוהבת את כול סוגי הקפה ריח אהוב: שוקולד מה מכעיס אותך: אנשים שפוגעים באנשים אחרים,אנשים שמזלזלים באנשים אחרים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: איין לי כאלה. האדם שעושה לך הכי טוב: יש לא מעט כאלה. סגנון מוזיקה אהוב: רוק,קלאסי,מחזמר,פופ,מאטל חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: יש הרבה. אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן אבל לא נפגעת קשה אף פעם
נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל ישן הרבה? לפעמים קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? על אנשים אחרים אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

../images/Emo67.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: מסיבת פורים בגן טרום חובה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זכור לי משהו מיוחד המקצוע הראשון שנכשלת בו: ימאות
המקצוע האחרון שנכשלת בו: ימאות.. ראשון ואחרון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מר"ג לחדרה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: 'אצלך בעולם' אביתר+מאיר בנאי הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הקטנה הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי הגדולה הדבר האחרון שאמרת: 'טוב' הדבר האחרון שאכלת: וופל הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: כרטיסייה לאוטובוס השיר האחרון ששמעת: אף פעם לא תדעי הדיסק האחרון שקנית: יזהר אשדות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעתיים בערך הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: מתולתל, חצי בהיר מצביעה ישנה, וחצי חום כהה, הטבעי.. בגדים נוכחיים: מכנסי טרניג בצבע תכלת, וחולצת פיג'מה אפורה-אדומה תכשיטים נוכחיים: עגילים וטבעת תמונת דסקטופ נוכחית: ים חבר\ה? אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: א האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורים באלגברה.. האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? א ממה הכי נמאס לך? שיעמום, ביישנות את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?להשתעמם.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? מאד וקצת בכללי: להקה אהובה: ד"ר קספר ספר אהוב: יש המון... סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת, דן תורן, דויד גרוסמן צבע אהוב: סגול וירוק פריט לבוש אהוב:חצאיות איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: הכל טוב ונפלא האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: כל מיני האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: קפוצ'ינו
ריח אהוב: וניל, פרחים, ים, שנשאר בשיער ריח של שמפו.. מה מכעיס אותך: שכלום לא מסתדר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: לימור סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: החדר של אחותי מקום אהוב בעולם: באימון מקצוע שנוא: אוהבת הכל.. מורה אהוב: רביב אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? אם אני עייפה אני נשארת בחוץ.. מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? מאד נותן מעצמך? לא לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אני דווקא אוהבת אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא דברים לא חוקיים אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל.. ישן הרבה? משתדלת קשר לחפצים? ? אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? לא ממש לובש בוקסר? בקיץ כן שמש או גשם?
! קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? המון

cohenet91

New member
עונה =)

עבר:
שם המורה בכיתה א': עירית. הזיכרון הראשון שלך: מיומולדת 3 שחחגנו בגינה עם הדודוים
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ... איפשהו באמצע
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא, אבל בהווה דווקא כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. (ושניהם היו בפאקין אותו חודש! שיט, כתבתי "פאקין"!) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? להגדיר אותה במילה אחת יהיה אכזרי מדיי. אז אני מעדיפה לא להגדיר בכלל. השיר האחרון ששרת: בטח שיר של הדורבנים
הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שרותם כתצבה במסנג'ר
הפעם האחרונה שבכית: לפני.. כמה ימים. האדם האחרון שראית: אמא? הדבר האחרון שאמרת: "טוב, תכף" (על לעשות כלים). הדבר האחרון שאכלת: פיצההההההה
הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: אממ.. סווטשירט של הצופים
לאא!! דיסק לטימותי, ליומולדת
לאא!! אוכל בעזריאלי ביום שלישי
השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת: הדורבנים- אלפקה. הדיסק האחרון שקנית: green day- dookie, לטימותי
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום עזרתי קצת.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי דברים כאלה מטורפים. (שיט, לא עשיתי דברים מטורפים! ז"א עשיתי נגיד דברים לא שגרתיים.. אבל מטורפים לא!
)
הווה:
שיער נוכחי: חום, מתולתל, עד אחרי הכתפיים. בגדים נוכחיים: מכנסי חאקי (כי חזרתי מהצופים
), חולצה ורודה ומעל ג'קט אדום (אז מה אם אני לא קושרה?
). תכשיטים נוכחיים: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: של שקיעה יפה כזאת
חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טוב לי ככה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אולי מלהכין ש.ב במת' ולשטוף כלים... האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אחי
ממה הכי נמאס לך? כל מיני. את מי היית רוצה להרוג? --- הכי פחות מהנה? מבחנים במת' -_-
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? מאיפה לי? איפה אתה הולך לגור? בארץ, איי גס. כמה ילדים אתה רוצה? 2. באיזה סוג של מכונית תנהג? אחת שווה כזאת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם בעל אוהב ותומך
חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? קצת מהזיקנה, האמת...
וקצת בכללי:
להקה אהובה: עכשיו זה הדורבנים. ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו. סופר(ים) אהוב(ים): פאולו קואלו, ג'יי. קיי. רולינג. צבע אהוב: כחול. פריט לבוש אהוב: מכנסיים קצרים. איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה שאני אוהבת, אני נמצאת עם אנשים שאני אוהבת... האם אתה חושב יותר מדי? לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? באוסטרליה. אדם מפורסם שפגשת: צחי בוכמן!!!!!!!!!! (נו, כתב לשעבר במעריב לנוער) האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור.. :\ קפה אהוב: איכ! ריח אהוב: של אש אחרי שמכבים אותה
מה מכעיס אותך: הרבה דברים. ניקח לדוגמה צומי :\ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: איכפתיות, נאמנות. האדם שעושה לך הכי טוב: רותם
וגם אחי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: גינה
מקום אהוב בעולם: ישראל. מקצוע שנוא: לאדעת. מורה אהוב: לאדעת. אוהב את בצפר? מאוד
נרדם בשיעורים? מנמנמת
מעשן? בעע לא! נפגע (רגשית) בקלות? לא. נותן מעצמך? כן. לועס דברים? חח כן. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא, זה כיף!
אוהב לצחצח שיניים? כן. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן! קונה צרובים/צורב? לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם. ישן הרבה? כמה שאפשר
קשר לחפצים? לא ממש... אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? אפשר גם וגם?
קר לך או חם לך? עכשיו? נעים. ילדותי? רק לפעמים..
חולם בהקיץ? כנ"ל.

•HadaS•

New member
עווווווונההה

עבר: שם המורה בכיתה א': סיגלית הזיכרון הראשון שלך: שהתבלבלתי בין הסנדלים של אבא שלי לשל דוד שלי חחחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אמממ מאיפה אני זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם לא עברתי עיר, אבל עברתי שכונות, שלוש פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: ארץ נהדרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרתת הדבר האחרון שאכלת: עוף של שישי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שייק פירות השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: של נינט הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחחחח זה היה מזמןן הדבר הכי מטורף שעשית: לכא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שיער שטני מתולתל בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של הכלבה שלי חבר\ה? איןן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותווווווווווווו
ממה הכי נמאס לך? מזה שאני לא מצליחה להיות מאושרת
את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה להרוג עדיין אפחד... אולי את עצמי לפעמים הכי פחות מהנה? אע? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית ! איפה אתה הולך לגור? תל אביב או איפה שאני .. באר שבע כמה ילדים אתה רוצה? 5 באיזה סוג של מכונית תנהג? חחחחח אנערף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מאושרת עם בעל וילדים ! חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: לא קוראת סופר(ים) אהוב(ים): --- צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: חחח מה? אתה שמח כש: מחמיאים לי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: אתמווול בדיזינגוף פגשתי את יובל אברמוביץ' (רועי מהשיר שלנו צ'כוב מהשמינייה) האם יש לך אילו שהם חרטות? פפפיי כמה חרטות ישלי \: קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: בשמים מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ישלי מלאא חוש הומור האדם שעושה לך הכי טוב: הווווווווא
סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: אממממ מקצוע שנוא: כולם מורה אהוב: המחנכת אוהב את בצפר? בערך נרדם בשיעורים? חחח אף פעם לא נרדמתי.. כמעט נרדמת אבל מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן מאוד נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן.. חחח אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לאאאא.. שונאת את זה בדדםם שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? אממ אני לא ממש שמה לב לפרטים האלהה \: קונה צרובים/צורב? כןן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסועעע ... אבל לפעמים ברגל זה כייף ישן הרבה? כן קשר לחפצים? אמממממ כן אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לאא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif אוי אברוךךךך!!!11

עבר: שם המורה בכיתה א': וילי. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת >_____< האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, אבל לא הייתי ברבי כזאת.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי שבמדעים. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים ומרמת גן לנתניה מנתניה לנתניה ועוד. XD איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה. :) השיר האחרון ששרת: HURT - כריסטינה אגילרה D: הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא שלי אמרה משו מצחיק XDDD הפעם האחרונה שבכית: אמממממ לא זוכרת. היי!!!1 הרבה זמן לא בכיתי
האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: 'אין לי כח אבללל'. הדבר האחרון שאכלת: קלמנטינה. הדבר האחרון ששתית: קולה דיאט. הדבר האחרון שקנית: אמא קנתה לי שרשרת וגרביים. השיר האחרון ששמעת: אמממממ 'I want to hold your hand' הביטלס. הדיסק האחרון שקנית: נינט. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ אתמול, עם הקניות :]. הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונה פארק. באמת
הווה: שיער נוכחי: מבולגן, חצי קוקו מוזר כזה שנהרס. בגדים נוכחיים: מכנס חום עד הברך וחולצה אפורה עם כתוביות צהובות.. ישנתי עם זה. תכשיטים נוכחיים: שרשראות רגילות.. שרשרת חדשה מאמא, צמידים.. תמונת דסקטופ נוכחית: אין לי כח D: חבר\ה? אין ): אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נושי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בערך, ממש אין לי כח ללמוד למבחן במדעים ;[ האם אתה עייף? קצת. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את שי. :) ממה הכי נמאס לך? מהשיעורים והמבחנים. מהלימודים בקיצר. את מי היית רוצה להרוג? אותה
הכי פחות מהנה? ללמוד. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? הלוואי שמשחק. איפה אתה הולך לגור? בישראל?
כמה ילדים אתה רוצה? 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ 4 על 4. חחח מאיפה לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מצליחה. חושב הרבה על העתיד? לא. אני חיה את הרגע. מפחד ממנו? לא. לפעמים. וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה. MCR, הביטלס, סימפל פלאן, בית הבובות, סינרגיה, רד הוט צ'ילי פפרס לאחרונה.. ויש עוד. ספר אהוב: עיתון ראש1
. סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת. D: צבע אהוב: כתום. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: בגברים? שפתיים וקוביות בבטן. XD אתה שמח כש: אין לי שיעורים. ואמא נחמדה פתאום
חחח סתם. האם אתה חושב יותר מדי? ברור, המוח שלי מוציא עשן מרוב מחשבה. XDDDDD אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה. אדם מפורסם שפגשת: ממש לידי או בהופעה? עם לידי אז ג'קו, ועם בהופעה אז מלא XD האם יש לך אילו שהם חרטות? לא יודעת נראה לי שכן. קפה אהוב: נס קפה, אייס קפה. ריח אהוב: בושם גברים אני מאוד אוהבת D: מה מכעיס אותך: שקרים/שקרנים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ אני רוקדת יפה
אה כן ויש לי כשרון משחק ממש טוב
האדם שעושה לך הכי טוב: נושי. באמת באמת. סגנון מוזיקה אהוב: רוק,פופ, היפהופ, בעצם הכל חוץ ממזרחית ודיכאון כמובן. חדר אהוב בבית: סלון, חדר שלי. מקום אהוב בעולם: קולנוע. מה יותר מושלם מקולנוע?
וקניון. כן. XD מקצוע שנוא: מתמטיקה.ספרות. מורה אהוב: גאולה. אוהב את בצפר? את ההפסקות כן. תכלס אני לא עצובה כשאני הולכת לבצפר או משו.. רק מהלימודים וזה. ולקום בבוקר. O__________X נרדם בשיעורים? מעולם לא קרה לי XD מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לא ממש.. נותן מעצמך? תלוי למה. לועס דברים? כן. במיוחד אנשים. נו מה. מסטיקים! אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? כשזה תקוע במשך שעות אז כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן
אוהב לצחצח שיניים? אוהבת? אמממממ זה לא מפריע לי
אכפת לך מאיכות הסביבה? נראה לי.. קונה צרובים/צורב? צורבת. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע
ישן הרבה? רגיל. קשר לחפצים? חחח. אוהב חולצות גזורות? כן זה נחמד. אבל אני לא אלך עם זה ממש. אוהב לטייל? טיול זה טיול לסרט וזה?
אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? כן, בתור פיג'מה. שמש או גשם? גשםםם
קר לך או חם לך? נעים לי. ילדותי? לא. חולם בהקיץ? לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נועוש3

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': חנה הזיכרון הראשון שלך: הקיבוץ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא... ממש לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אבוקדו נחשב מוזר? המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן :) אממ מהקיבוץ לת"א ובתוך ת"א עברתי עוד פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מאושרת. השיר האחרון ששרת: עוד חוזר הניגון- ברי סחרוף הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיחה במסנג'ר הפעם האחרונה שבכית: וואי.. זה בטח היה מזמן.. אני כבר לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת.. בטח משהו על העוגה שהכנתי :) הדבר האחרון שאכלת: עוגה שהכנתי :] הדבר האחרון ששתית: ארטיק השיר האחרון ששמעת: here without you הדיסק האחרון שקנית: נינט נראה לי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום..הכנו ביחד עוגה :) הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. אנלא עושה דברים מטורפים :] הווה: שיער נוכחי: חום עם גוונים בלונדיניים שאני מתה שהם ייעלמו כבר בגדים נוכחיים: פיג'מה :) תכשיטים נוכחיים: צמיד כזה מחוטים תמונת דסקטופ נוכחית: ילדה בת 4 שקוראים לה אלה
חבר\ה? אין. רר. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: **** =[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את *** ממה הכי נמאס לך? מהאנשים פה את מי היית רוצה להרוג? אפחד :) הכי פחות מהנה? להיות חולה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג. אבל משהו שקשור לפסיכולוגיה נראה לי איפה אתה הולך לגור? לא ברור.. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? רגילה? אני לא מבינה במכוניות חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אני אהיה בת 30, אז עם משפחה.. ומאושרת :) חושב הרבה על העתיד? לא כל כך מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: nickelback וסינרגיה ספר אהוב: שני ירחים סופר(ים) אהוב(ים): שרון קריץ' צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: אממ חולצה? איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: מחבקים אותי
האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בארה"ב או בדרום אמריקה אדם מפורסם שפגשת: המורדים (חחח), מירי בודנה, יהודה לוי, נינט, עומר ברנע ויש עוד מלא... האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: פרנץ' ונילהה ריח אהוב: ריח של אפיה, וניל, הוגו בוס של בנים :) מה מכעיס אותך: צביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חושבת שכתיבה האדם שעושה לך הכי טוב: יש כל מיני. אבל בעיקר הילדים מהקיבוץ, דנה ושולה. סגנון מוזיקה אהוב: רוק אבל לא כבד.. שקט כזה חדר אהוב בבית: שלי =] מקום אהוב בעולם: הקיבוץ 3> וארה"ב מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: נויה חחח :) אוהב את בצפר? אממ אני לא שונאת, אבל גם לא אוהבת נרדם בשיעורים? לפעמים.. כמעט חח :) מעשן? חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות? מאוווד. נותן מעצמך? משתדלת חח
לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כןןןן אוהב להתעטש? אממ זה בסדר חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן רר זה כל כך מעצבן אוהב לצחצח שיניים? אממממ זה בסדר :) אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? כן =] אוהב לנסוע או הולך ברגל? הולכת ברגל ישן הרבה? לא כל כך קשר לחפצים? כן
אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא ממש חח אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? אני ישנה בקיץ עם בוקסר... שמש או גשם? גשםםם קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לפעמים :)

ואו אני משועממת.

עבר: שם המורה בכיתה א': רקפת הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מ"מ המקצוע האחרון שנכשלת בו: מ"מ. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבישן השיר האחרון ששרת: שורווו הביטוווו וראוווווו הדבר האחרון שצחקת בגללו: ג'ים קארי הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא? הדבר האחרון שאמרת: אה, סניף? הדבר האחרון שאכלת: בננה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: סניקרס השיר האחרון ששמעת:לוב יו מור הדיסק האחרון שקנית: פייי זה היה מזמן. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: וונאבי באנג'י בסופרלנד הווה: שיער נוכחי: חוםכהה, מדורג, חלק, בגולגול חפיפניק גבוה מכוער בגדים נוכחיים: מכנס פיג'מה תכלת משובך שחור אדום [גאד זה נשמע נורא] וחולצה שחורה. תכשיטים נוכחיים: צמיד, שרשרת. תמונת דסקטופ נוכחית: מן ירח כזה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נועה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? שרוני ממה הכי נמאס לך? בצפר את מי היית רוצה להרוג? איתמר הכי פחות מהנה? בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שוקולטיירית איפה אתה הולך לגור? במקום ירוק עם עצים ופרחים על הר ונוף מדהים לים. כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? רגועה עם משפחה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים): דויד גרוסמן ועוד צבע אהוב: לבן שחור טורקיז פריט לבוש אהוב: צעיף של אמא איבר שהכי מושך אותך: עינים וידיים אתה שמח כש: יש לי חתול האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פליטוויצה אדם מפורסם שפגשת: יהודית רביץ האם יש לך אילו שהם חרטות? אהא קפה אהוב: ריח אהוב: לחם טרי מה מכעיס אותך: איתמר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סבלנות האדם שעושה לך הכי טוב: ליאור סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: שלי, מוקדם בבוקר או לפנות ערב מקום אהוב בעולם: ים מקצוע שנוא: מ"מ מורה אהוב: שי אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לפעמים לועס דברים? כן אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? גםוגם ישן הרבה? לא קשר לחפצים? יש אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? כן חולם בהקיץ? כן

../images/Emo110.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נירית הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת O______O האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אמ, תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: ההסטוריה חוזרת: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, משהו כמו חמישים מטר מהבית הקודם
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: 'האהבות הראשונות שלי' של אריק ברמן
"והשנה החתונה ממש לא בתמונה, תקראי לי שוביניסט, תקראי לי בן זונה.." הדבר האחרון שצחקת בגללו: המ, לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: אתמול, אני בוכה כמעט כל יום:| האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: "שיט! למה יש זרת?!" אחרי שתקעתי אותה באכזריות במיטה:( הדבר האחרון שאכלת: לחמנייה הדבר האחרון ששתית: קולהיאמי. הדבר האחרון שקנית: מתנה ליעלי
השיר האחרון ששמעת: 'האהבות הראשונות שלי' הדיסק האחרון שקנית: וואו, זה היה מזמן. נדמה לי שאת של קרן פלס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואו, זה עוד לא קרהXD הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י כזה בסופרלנד
הווה: שיער נוכחי: חום עם די הרבה שרידים של אדום שהיה לי פעם בגדים נוכחיים: מכנסי פיג'מה אפורות וחולצת פקאצות מפוקס
תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: יעל
חבר\ה? לא כרגע >< אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יעלי.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר את החדר, בערך מ96'.. עוד מהבית הקודם הוא לא מסודר
האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? יעלי
ממה הכי נמאס לך? ששואלים שאלות ברורות, כמו: "וואי, שמת לק שחור?!
" לאאאאא, זה סתם הציפורניים שלי.. הן משחירות
את מי היית רוצה להרוג? את האנשים ששואלים שאלות ברורותXD הכי פחות מהנה? בית ספר , אבל היום שבתו אצלינו
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? בעז"ה אני אהיה שחקנית
איפה אתה הולך לגור? ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא משנה לי, קודם שיהיה רישיוןO_____O איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? וואו, גיל 29? אחרי שלוש שנים לימודי משחק, אחרי איזו הצגה בהבימה וסרט ישראלי חמוד, אולי עם חבר
חושב הרבה על העתיד? לאחרונה כן>< מפחד ממנו? קצת, אני לא ב א מ ת יכולה לתכנן מה יקרה לי
וקצת בכללי: להקה אהובה: מיי כימיקל רומאנס, שייגעצ, היהודים, AFI ספר אהוב: אני יותר בקטע של מחזות.. בית הבובות, השחף, החולה המדומה וכאלה. סופר(ים) אהוב(ים): מחזאי אהוב - אנטון צ'כוב
צבע אהוב: שחור, כחול, ירוק וסגול פריט לבוש אהוב: מכנסיים שחורים. אני מטורפת על מכנסיים שחורים
ונעליים, הווו נעליים
איבר שהכי מושך אותך: עיניים. זה לא שהן חייבות להיות בצבע כחול\ירוק, גם חום זה מעולה.. אבל אם הן עמוקות הן הכי יפות. עייני עגל, למשל, לא עושות לי את זה
אתה שמח כש: אני רואה את יעלי
האם אתה חושב יותר מדי? כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ישראל
אדם מפורסם שפגשת: יעלי
האם יש לך אילו שהם חרטות? לא, אני שלמה עם עצמי קפה אהוב: איכס ריח אהוב: לא יודעת
של אוכלXD מה מכעיס אותך: טמטום , אנשים שמתעקשים לעשות משהו למרות שהם יודעים שהם לא מוכשרים בו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חושבת שכנות. אני יכולה להגיד לבנאדם שהחולצה שלו זה הדבר הכי מכוער שראיתי בחיים - אבל הוא לא ייפגע, כי אני יודעת באיזו צורה להגיד את הדברים. האדם שעושה לך הכי טוב: יעלי
אם אני רואה אותה מחייכת או משהו, אני כולי בהרגשת היי שכזו
סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פאנק.. אבל בעיקר הכל. אני שומעת מוזיקה בעיקר בגלל המילים של השיר, אם הם סתומות כמו "הלכתי ברחוב וראיתי דב" או משהו כזה, זה פשוט לא מושך אותי חדר אהוב בבית: חדר מחשב
מקום אהוב בעולם: ת"א מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך, ביולוגיה [וכל המדעים] מורה אהוב: המורה לספרות, המורה לאנגלית.. הן בסדר כאלה. אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כן
מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי נותן מעצמך? כן לועס דברים? כמעט הכלXD אוהב להתקלח? מאד אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? בטירוף <.<" אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? די קונה צרובים/צורב? לפעמים צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? הולכת ברגל - אבל מעדיפה לנסוע ישן הרבה? לא
קשר לחפצים? יש כמה שאני מאד קשורה אליהםXD אוהב חולצות גזורות? מאד
אוהב לטייל? כן, אבל בקיץ אוהב כפכפים? די לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו קר. ילדותי? לפעמים, לא יותר מדי
חולם בהקיץ? ה מ ו ן ! דאמ, אני פשוט חולמנית בטירוף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': עידית. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא באופן מיוחד. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן. המקצוע הראשון שנכשלת בו: וואי לא יודעת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? .. השיר האחרון ששרת: שתיקה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מירב אני מניחה. הפעם האחרונה שבכית: אולי אתמול. האדם האחרון שראית: סיון ועפרי. הדבר האחרון שאמרת: שרתי שיר... הדבר האחרון שאכלת: סלט וספגטי. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: אוכל בבצפר. השיר האחרון ששמעת: השיר שלנו. הדיסק האחרון שקנית: הסינגל של מישהו לרוץ איתו. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא יודעת. לא מזמן. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. הווה: שיער נוכחי: פזור. בגדים נוכחיים: מכנסי טרניג כחולים וסווצ'ר שחור של בצפר. וצעיף לבן. תכשיטים נוכחיים: צמידים שחורים ושרוך ורוד-שחור על היד. תמונת דסקטופ נוכחית: סתם רקע של המחשב. חבר\ה? + אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח כן. האם אתה עייף? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד. ממה הכי נמאס לך? מהכל. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? ? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא הולכת להיות לי קרירה. איפה אתה הולך לגור? בבית קברות. :/ כמה ילדים אתה רוצה? לא רוצה ילדים. באיזה סוג של מכונית תנהג? - איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת. חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו וימי שלישי עם מורי. סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן אני אוהבת.. צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: חולצות גולף. איבר שהכי מושך אותך: אשמור לעצמי. :] אתה שמח כש: טוב לי. האם אתה חושב יותר מדי? כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מקום רחוק מכאן. אדם מפורסם שפגשת: כל מני. האם יש לך אילו שהם חרטות? המון. קפה אהוב: לא כ"כ אוהבת קפה. ריח אהוב: קטורת? חח. מה מכעיס אותך: כל מני. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. אני די חכמה אני חושבת. האדם שעושה לך הכי טוב: - סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: לא יודעת. מקצוע שנוא: היסטוריה. מורה אהוב: יעל אלפסי. D: אוהב את בצפר? לא. נרדם בשיעורים? שינה ממש לא, אבל סתם נמנומים כן. מעשן? כן. נפגע (רגשית) בקלות? מאד. נותן מעצמך? רק לאנשים שחשובים לי. לועס דברים? כל הזמן. אוהב להתקלח? לא. אוהב להתעטש? לא:0. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ברור זה כל כך מעצבן. אוהב לצחצח שיניים? לא. אכפת לך מאיכות הסביבה? לא. קונה צרובים/צורב? בשביל כל מיני שירים מדיסקים שונים כן, אבל אםאני רוצה את כל הדיסק אז קנוי. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע!!! ישן הרבה? בערך. קשור לחפצים? לא ממש. אוהב חולצות גזורות? מאאאאאאאאאד!111 אוהב לטייל? לא. אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? די חם. ילדותי? לפעמים. חולם בהקיץ? שזה?

למעלה