שאלון ארוך ומיגע אבל כיפי

תיקון../images/Emo70.gif

יש שאלה שלא הייתי בטוחה אם כדי לי לענות אליה (2), אז הנה התשובות: נשבר לך הלב: אה... אההה.. כה
|ל-ש| האם אתה מאוהב במישהו או משהו כזה: אז... כה
ללא הפסקה

מייי

והנה הוא: יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? בערך..סתם בצחוק כזה...(מקווה) צפרו לך? אמרו יל משהו מתוך מכונית אבל אל צפרו נשארת ער כל הלילה? כןן לא אכלת יום שלם? יום כיפור..אני אל יכולה לא לאכול חוץ מיום כיפור...אני ממש לא יכולה...למרות שאני רזה...זה בטח יתנקם בי בעתיד... דיברת בטלפון כל הלילה?4 שעות...וחצי... הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא מבחינה מינית הרגת חיה בטעות? נמלה..? הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן שרטתי את עצמי כדי שאמא שלי תחשוב שנפצעתי ואני לא יכולה ללכת לבצפר רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? יין בקידוש.. השתכרת?לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עם אחי התינוק חחח עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לאדעת... התביישת בהורים שלך? כןן שיקרת למישהו? כןןן היית מאוהב? לא התעלפת?לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא..כמעט רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל?מלך הסלים חח כדורסל פעם שהיה לנו סל קטן... שיחקת כדורגל? בצחוק כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן ארטיקים אני לא מאמינה 100 שקל!! תוך 3 שבועות נעלמו לי בגלל ארטיקים...בגלל זה אני שונאת אותם עכשיו..באמת! הברזת מבצפר? כן קרה פעמיים שאמרתי לאמא שלי שאני קיבלתי מכה ושרטתי את עמצי בברך כדי שתאמין לי שכואסב לי ואני "לא יכולה ללכת" ופעם הברזתי משיעור אחרון יחד עם 3 חברות ואם זה נחשב פעמים שעשיתי כאילו אני חולה אז הרבה פעמים... התחרטת על משהו שעשית? כן מיליום פעם היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? מכורה עדיין לריחות של הטושים עם הריח פירות שלי... היית כל הלילה על המחשב? לא כל הלילה התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה עם חברה שליכשהייתי בת 8 זה לא היה מיני חחח ובחופש הגדול גםכי חזרנו מריצה והיה בת מצווה אז היא הייתה חייבת להתקלח ואני הייתי חייבת גם תוך 10 דקות אז הקלחנו ביחד בלי להסתכל... קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?בייטח נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? :כן תפסו אותך? פעם תפסו אותי מגלה למישהי את התשובות במבחן בצורה שלא תפסו אף אחד אני בטוחה!!! ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? :לא זוכרת התחרפנת? :לא התעצבנתי קשות! נכנסת למצב כפית?:אם זה מה שאני חושבת שזה זה אז כן ביקרת אצל פסיכולוג? :חחח דודה שלי אבל לא לטיפול...חח חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?:אם אני חולה הכוונה? אז כן.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ףלא רקדת בגשם? :לא זה יהיה רלתי מצדי צרחת מפחד? :לא היית 'צומי' במודע? :פעם פעמיים במשך כל חיי... שנאת את עצמך? :לא את עצמי אלא את מה שעשיתי צעקת על מישהו? :כן קינאת במישהו אחר? :כן היית גאה בעצמך? :כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? :כןןן בכית בגלל מישהו?:לא בענייני אהבה בכית בגלל מישהי? :לא בענייני אהבה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? :כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? :מסיבת פיג'מות לא נחשב נכון??... בכית בסרט? :פרק בסדרה..כן היית על במה? :כן היית מחוייב למישהו?:כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? :כן התעלמת ממישהו בכוונה? :כן סיננת מישהו בטלפון? :כן ניתקת למישהו בפרצוף? :כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? :כן נשבר לך הלב?:לא שברת לב?: אולי השם שלך הופיע בעיתון?:אמא שלי זה נחשב?

אני..../images/Emo13.gif

יצאת מהמדינה? כן, אני גרה בקנדה.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן, נמלים זבובים, יתושים..
גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא, אני נגד עישון! עישנת נרגילה? לא! ניסית סמים? לא! שתית אלכוהול? לא, אני נגד אלכוהול! השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן, בפורים..
רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן, אני עכשיו מאוהבת התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן, כל הזמן קורה לי.. היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן, כשהייתי קטנה התקלחתי עם חברה שלי..
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן, אני לרוב זוכרת.. נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן, יום שלישי בכיתי כי חברה טובה שלי לא הזמינה אותי למסיבה שלה ובסוף, היא כן הזמינה והיה דיי סבבה.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן זהווווו

למעלה