שאלון ארוך ומיגע אבל כיפי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifשאלון ארוך ומיגע אבל כיפי../images/Emo9.gif

*מייגע והנה הוא: יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

amitush26

New member
|פטרה|אני../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? אממ.... באמבטיה זה נחשב? ברחת מהבית? היה קרוב אבל לא. התחילו איתך? כן צפרו לך? כן
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? נמלה וכדומה זה נחשב? נישקת מישהו מאותו מין? לא. (הכוונה היא לנשיקה צרפתית, נכון?) בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כןן
שפירית... כאילו, בלי נמלים והכל שעושים בלי כוונה וזה לא מזיז, אני אהבתי אותה
שאלתי את אמא שלי "אמא מה זה?" והיא ענתה לי שזו שפירית ושהיא מאוד שברירית ובואו נומר שבאתי ללטף אותה ואז...
הרגת חיה בכוונה? לא (אין לי אומץ*בעיקר לג'וקים אין לי אומץ...*
) גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא
השתכרת? לא!!!!!!!
התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אממ.... חוץ מבני משפחה לא ישנתי עם בני המין השני (עם בנים). אלא אם כן הייתי מאוד קטנה ולא ידעתי אפילו מה זה ומה זה אומר...
עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן
צללת עם דולפינים? לא
קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא, אבל אני מתכננת להיפגש עם חברה טובה שלי\מפגש פורום התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? חח.... ממש לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום? אממ.... נראה לי שכן עברת יישור שיניים? לא, אבל אני צריכה (אחרי שיפלו הניבים המעצבנים
) היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אממ... לא ממש הבנתי את השאלה אז נגיד שלא... התביישת בהורים שלך? כן
שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן, ועדיין...
התעלפת? אממ... לא שאני זוכרת נשברה לך שן? כן
באסה לי..
עשית למישהו היקי? אומרים איקי, ולא. עשו לך? לא נעצרת? מזתומרת? (אני כנראה קטנה מדי בשביל השאלות האלו
) קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא, אף פעםאני לא מתעייפת מריקוד
שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן
התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן
היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן
בטח
נרדמת בשיעור? כמעט...
העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא
התעקשת על משהו מטופש? כן
הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן
נכנסת למצב כפית? כןןן!
ביקרת אצל פסיכולוג? כן
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ.... לא, לא נראה לי, כי אני תמיד מקווה שהוא יגיע. רקדת בגשם? חח.... לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן (ריב עם חברה טובה, לא משהו אחר
) עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא נראה לי... (מסיבת פיג'מות נקרא?) בכית בסרט? כןן... היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא (הכל כאן תרתי משמע! יודעים מה?! כן ולא.
) הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ושוב- תרתי משמע... -_- כן ולא
התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן
שברת לב? לא נראה לי.... לפחות לא שאני יודעת... אולי בעצם כן.. לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון? כן
וגם תמונה

shnizit

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo14.gifאני

יצאת מהמדינה? נכנסתי זה נחשב? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לרצות להקיא אבל לא להקיא שחית בעירום? יאפ ברחת מהבית? כמעט התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? דה לא אכלת יום שלם? יותר מימים שלמים דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? עדין לא אבל כל חיי לפני נישקת מישהו מאותו מין? כן וחסר למי שמעיר לי בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? לאכול נחשב? הרגת חיה בכוונה? -| |- גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? הייתי אנורקסית ובולמית נחשב? רצית למות? ברור עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? גז נחשב? שתית אלכוהול? אכן כן השתכרת? אכן כן התנשקת? עם אותו מין אבל עדין לא עם בנים ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן! והיה פראי
עשית או תכננת לעשות פירסינג? איכס מה אני פרחה? עשית קעקוע? עדין לא הסתפרת? בחופש עשיתי קצוץ לעצמי זה גודל... השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלחמההההההה צללת עם דולפינים? פרחה אני עדין לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? עם חברים בברכות היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לתקופה ממושכת? עדין לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? שונאת פלאפונים נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אכן התאפרת? דהה רצית להיות משהו שאתה לא? לא! אני מי שאני רוצה להיות רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? יצא עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי אבל רוב הזמן אני עם עדשות הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? ברור היית מאוהב? לצערי לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? one קיבלת נכשל בתעודה? לא אבל נראה שהשנה אקבל שברת עצם בגוף? בדיוק עוד מעט מורידים לי את הגבס מהיד רכבת על אופניים? לא בקטע שלי רכבת על סוס? פרחי לחלוטין ולא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןןן שיחקת כדורסל? אני בנבחרת כדורסל לפני הגבס ושיורידו לי אני חוזרת שיחקת כדורגל? בערך הלכת מכות? כן מי לא? שיחקת טאקי? כן, מי לא? שיחקת מונופול? לא שיחקת שש-בש? כן עם סבא שלי הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? עדין לא התנצלת על משהו שעשית? לא היה לי צורך היית מכור למשהו? כן הייתי אנורקסית ואז בולמית היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? לא נרדמת בשיעור? חחחח כן העברת פתקים בשיעור? מי לא? תפסו אותך? את מי לא? ביצעת אקט מיני בבית הספר? נשיקה ביצעת אקט מיני בשירותים? נשיקה התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? לא נכנסת למצב כפיתי? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן שסבתא שלי תחזור מהמתים שהייתי קטנה רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? דהה קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? השחיה בערום לא חשבתי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? חחח שהייתי בת 10 בבצפר כי איחרתי ושכחתי מעצמי בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? בערך הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב? כן, ככה נראה השם שלך הופיע בעיתון? לא

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif

מכל השאלונים, זה השאלון שהתשובות שלו הכי הדהימו אותי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאוהו...

בואו נומר שכנעט כל התשובות לך השאירו אותי בפה פעור

Mk cool

New member
אנייי

יצאת מהמדינה? לא אני טסה השנה ליורודיסני ואז לניו יורק אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן.. וזה היה מפחיד |: נשארת ער כל הלילה? כן! בל"ג בעומר חח לא אכלת יום שלם? יום כיפור?! אז כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה..כן הרגת חיה בכוונה? ג'וק חח כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? מדבקה חח אני כל הזמן עושה בבטן..אבל אמיתי לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן חח מלחמת אוכל צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן..אני לומדת ג'אז אז ברור שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן חחחחחחחחח שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן :| חלום מפחיד על מרי קייט ואשלי ואמה ווטסון והילארי דאף..שמרי קייט מתאבדדת..וזה יכול לקרות לה חח אם אתם רוצים אני יספר לכם נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא..אני בת אלה אם כן בגלל אמא שלי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? במסיבת פג'מות כן חח בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא נשבר לך הלב?כן שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?לא

../images/Emo183.gif

יצאת מהמדינה? כן חח זה נשמע כמו פשע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא נראה לי שמישהו הקיא פיסית אבל.. סויה וטירמיסו.. כן יש אנשים בעולם בלי חוש טעם שחית בעירום? באמבטיה ברחת מהבית? כן.. הכי רחוק שהגעתי היה הגינה ליד התחילו איתך? כן זה נחמד כשאתה מעוניין, כשלא אז זה מעצבן ולא נעים צפרו לך? חחח אם עשיתי פקק או משהו נשארת ער כל הלילה? כן יותר מידי לילות לא אכלת יום שלם? אם זה לא כולל שתיה אז לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? אולי נמלים אבל אף פעם לא בכוונה הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? באוזניים זה בתכנון חחח עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן.. אפילו לבד! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? זרקתי על מישהו כדור לחם חח צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? אני חושבת התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? ברור שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן אבל אני אמרו לי מה לעשות כי אני לא יודעת לשחק הוצאת מלא כסף על שטויות? כן פוגים הברזת מבצפר? השנה לא! התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? חושבת שלא התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה אולי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא חח ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא אבל זה נשמע נחמד חח צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן ברעידת אדמה חח בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?מקוה שלא השם שלך הופיע בעיתון?בעיתון בצפר אולי חחח

אני אענה....

יצאת מהמדינה?כן...להולנד,צרפת,גרמניה ו...רודוס(חבריה נו באמת לא ידעתם שרודוס זה אי יווני?סתםםםםם צוחקת בטח שידעתם!
) אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?חחח כשאני אוכלת משהו מקולקל בדרך כלל אני מקיאה אותו ולא אחרים
(אוקיי הבנתי הבנתי להפסיק להתחכם...כן...טוב או שלא?אנשים חושבים שהם אוכלים צלי אבל מדובר בלשון של פרה וזה מה שאני אכלתי...כן!זה כשר!אפילו אכלתי את זה בארץ) שחית בעירום?כנראה...בתור תינוקת אה אופס כתינוקת לא ידעתי לשחות
ברחת מהבית?אם הייתי בורחת מהבית היה לי מחשב עכשיו?נו באמת!(זה אומר שלא...מן הסתם
) התחילו איתך?בעקיפין...כשהייתי בת 8 ילד בן6 הודה לי שהוא מאוהב בי ורדף אחרי לכל מקום...בגיל 11 הזמין אותי בן לרקוד סלואו ולפני חצי שנה ילד אחד אמר לי שחבר שלו נדלק עליי...הם נעלמו ולא ראיתי אותם מאז..מוזר...) צפרו לך?לכולם צופרים מתישהו!איזו שאלה?! נשארת ער כל הלילה?כן...פעם עשיתי מסיבה בבית וכולנו(כל החברים מן הסתם)נשארנו ערים עד 12 בצהריים והלכנו לי-שון! לא אכלת יום שלם?דהההה כיפור לא נחשב כיום? דיברת בטלפון כל הלילה?חכו שמישהו יסכים לדבר איתי בכלל
(סתאאאאאאם בטח שמדברים איתי...פשוט אני יותר בכיוון של אשת הטכנולוגיה המתקדמת...מסנג'ר עד 3 בלילה מספק אותכם?) הרגת מישהו?את כולם!מצחוק...
נישקת מישהו מאותו מין?דההה בלחי גם זה נקרא נשיקה! בגדו בך?אם היה לי חבר הוא היה יכול לבגוד בי(כן כן תשפילו אף פעם לא היה לי חבר<קולות קהל>אווווווו) הרגת חיה בטעות?אממ נמלה נחשבת?אז כן! הרגת חיה בכוונה?ג'וק..!לא אנשים אני בכלל לא אמיצה זה היה עם k900!גנבת משהו?אממ כמדומני ש.....לא!!!!! פגעת בעצמך?דה!!!כולנו פוגעים בעצמנו!אפילו אם זה בעקיפין רצית למות?אם אני אגיד שכן לא תגלו לאף אחד?(רציתי להתאבד...עבר!!!:p) עישנת סיגריות?נוור אבר!אל תגידו את זה אפילו בצחוק! עישנת נרגילה?כמו לגבי הסיגריות.... ניסית סמים?כן...סתם!סתם!בדיוק כמו הנרגילה שכמו הסיגריות ששווה לאיכס שתית אלכוהול?אותו דבר כמו הסמים שאוצו דבר כמו הנרגילה שאותו דבר כמו הסיגריות...:S השתכרת?אם אני לא שותה זה אומר שאני השתכרתי?(אבל כן הייתי שיכורה ולא מיין!) התנשקת?די!הבהרנו כבר שאני בודדה!לא היה לי חבר סדר?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן...מן הסתם...בטיול לחו"ל..עם אבא שלי ידוחים מאיפה הבאתם סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?חור שני באוזן...אבל בסוף לא קרה ואני עדיין עם חור אחד בכל אחת מאוזניי עשית קעקוע?לא!נוור!!לעולם לעולם לעולם לא!אפילו לא מזויף! הסתפרת?כן...טריליארד פעם וזה הרס לי את מבנה השיער ...עכשיו הוא סתם נפוח השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?לא דעת...אולי כן?אולי ציירתי אוכל?אה כן בטח שכן!השתמשתי בו כשם משפחה!(בחיי שם המשפחה שלי הוא המבורגר ולא לצחוק!) צללת עם דולפינים?הלוואי!!! קפצת כיתה?לא!הלוואי זה היה חוסך מלא זמן מיותר! היית ערום בציבור?אני?כן!בית חולים זה מאוד ציבורי וזה קרה ביום היוולדי אם אתם תוהים לכם היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?יאכ!לא! לתקופה ממושכת?כנ"ל קבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא!אני מחונכת מעל 50 זה יותר מידי בשבילי!(לא אני לא קמצנית!או שכן?שמרו את התגובה לזה לעצמכם(מובכת!)) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא..מקווה לפגוש אותכם! התאפרת?דה!חחח אבל לא כהרגל רצית להיות משהו שאתה לא?כולם!וחבל... רצית להיות בן המין השני?לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום?גם קרה... יישור שיניים?עדיין...האורטודנט הבטיח להוריד בקרוב את הגשר! היו לך משקפי ראייה?טפו טפו טפו אני בסדר גמור! הרגשת שאתה בוגד בעצמך?הלו!פיצול אישיות אין לי (עדיין) התביישת בהורים שלך?כן...אבל עבר לי שיקרת למישהו?קרה ש....אבל באינטרנט?מעולם לא!אולי זה רע? היית מאוהב?פחות או יותר....היו ימים... התעלפת?חלילה! נשברה לך שן?כנ"ל עשית למישהו היקי?לא סיכמנו שדי עם שאלות כאלה?!?! עשו לך?דיי!אני אבכה!
נעצרת?ברמזור כן...ע"י משטרה?לא! קיבלת נכשל בתעודה?פעם אחת ויחידה בהיסטוריה שנה שעברה(אני בט') שברת עצם בגוף?נוור(חלילה)! רכבת על אופניים?יאפס
רכבת על סוס?בטח!מקצוענית כמעט!אבל רק כמעט....ומאוד מתגעגעת..מזמן לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?עד שכמעט?כמעט כן אבל לא נפלתי! שיחקת כדורסל?גרועה בזה...ז"א כן שיחקתי בגלל זה אני יודעת שיחקת כדורגל?מתה על זה...וגם בזה גרועה ומזמן לא שיחקתי הלכת מכות?כן!דה!זה לא קורה הרבה אבל ממש לא! שיחקת טאקי?עד שנמאס לי כבר מזה.... שיחקת מונופול?אותו דבר שיחקת שש-בש?כן אבל לא מספיק הוצאת מלא כסף על שטויות?כמעט כל החיים שלי! הברזת מבצפר?השנה?רק מ2 שיעורים או 3 בכיתה ז' היו לי טריליארד חיסורים התחרטת על משהו שעשית?שאלה רטורית?בטח שכן!כולנו! היית אובססיבי כלפי משהו?אולי...לאדעת היית מאושר?תלוי איך מגדירים אושר...אולי כן התנצלת על משהו שעשית?אמממ כן!הרבה!זה מונע ריבים! היית מכור למשהו?קליק o.k חחחחחחחח לא כדי לנסות!גמתם תתמכרו! היית כל הלילה על המחשב?עד 3 זה מספיק? התקלחת עם מישהו?אחיות שלי שאין זמן להתקלח כל אחת לבד.. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן..ולמזלי זה לא קורה הרבה בכלל זכרת חלום?הרבה אבל בדרך כלל לא נרדמת בשיעור?לגמרי להירדם?ליפול חזק בשינה?לא! העברת פתקים בשיעור?התלמיד התמים שלא עשה את זה שירם ידו! תפסו אותך?פעמיים...אופסי ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא! ביצעת אקט מיני בשירותים?לא! התעקשת על משהו מטופש?רוב הזמן... הברזת למישהו בלי להודיע?אולי פעם אחת..מי זוכר?משתדלת שלא התחרפנת?כל רגע בחיים נכנסת למצב כפית?בטח!כל החיים! ביקרת אצל פסיכולוג?אממ נוט! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?אממ לא נראה לי..אולי כשחליתי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?תהילה?אולי זה יגיע אל תדאגו אתם תקבלו חתימה ראשונים רקדת בגשם?אני לא עד כדי כך פסיכית!
צרחת מפחד?בטח!ג'וקים זה פחד אלוהים! היית 'צומי' במודע?כשהייתי קטנה?מלא!עכשיו?לא לפחות לא במודע! שנאת את עצמך?כרגע-לא!בעבר?אולי כן צעקת על מישהו?דהההההה קינאת במישהו אחר?מי לא? היית גאה בעצמך?כל פעם שבאמת יוצא לי לעזור לאנשים הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?הרבה בכית בגלל מישהו?שיקום זה שאומר לא בכית בגלל מישהי?אותו הדבר עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא עולה לי בראש כרגע..אבל כנראה שכן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?מן הסתם! הופעת בציבור בפיג'מה?הלוואי!אוי זה יהיה כיף! בכית בסרט?לא זכור לי אבל אני בטוחה שכן היית על במה?כן!איזה כיפי היית מחוייב למישהו?דונט פינק סוו! הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן! התעלמת ממישהו בכוונה?אולי...לא נראה לי סיננת מישהו בטלפון?לא!אין לי מושג איך עושים את זה ניתקת למישהו בפרצוף?בטח!לפחות פעמיים! רצית לצרוח ולא עשית את זה?אני גברת קול גבוה.....אז כנראה שלא נשבר לך הלב?לא...ממש לא...אולי כן? שברת לב?לא לצערי לפחות לא ידוע לי על דבר כזה השם שלך הופיע בעיתון?בעקיפין....הקבוצה שלי או משהו של דרמה...או של בי"ס

כן..../images/Emo3.gifאוהבת לדבר בכל צורה שהיא...

כולם עומדים להרוג אותי מרוב שאני מדברת

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

*עונה* יצאת מהמדינה? כן אבל לפני שלושה חודשים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? חח לא ממש
ברחת מהבית? כן, רבתי עם ההורים הלכתי לישון אצל חברה התחילו איתך? כן, שני בנים צפרו לך? אממ כן, חברה שלי נשארת ער כל הלילה? כן, במסיבת פיג'מות לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, אבל חצי ממנו
הרגת מישהו? חס ושלום נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לאאאא הרגת חיה בטעות? לאאאאאא הרגת חיה בכוונה? לאא
גנבת משהו? אממ..לא מגלהה חח
פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן מתישהו בשלב מסוים של החיים עישנת סיגריות? לאא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא!! שתית אלכוהול? כןן אבל אכלתי תות עם אלכוהול השתכרת? טיפה כאב לי הראש אבל זה עבר די מהר.. התנשקת? ברור ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן במסיבת פיג'מות עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי באף לפני שבועים
עשית קעקוע? לא אני קטנה מדי הסתפרת? כן עשיתי מדורג השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? יאא בטחח אני זוכרת את זההה זה היה באנגליה
קפצת כתה? לא להפך ירדתי
היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אממ..לא
לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן יצא לי של 760
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן, עם חברי הפורום התאפרת? אז לא..חח איזה שאלה דבילית
רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לאא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן זה היה שחזרתי מהטיול, בוקר וערב עברת יישור שיניים? לא תודה לאל אני מסודרת היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מה
לא התביישת בהורים שלך? לפעמים
שיקרת למישהו? ברורר היית מאוהב? כןן התעלפת? כןן
נשברה לך שן? לא בעצם כן שהייתי קטנה עשית למישהו היקי? מה זה
עשו לך?
נעצרת? לאא חס ושלום קיבלת נכשל בתעודה? כן ב3 מקצועות זאת אני
שברת עצם בגוף? שברתי את הרגל לא נעים
רכבת על אופניים? אז לאאא יאלהה רכבת על סוס? ברורר רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח כן זוכרת את זה במסיבת סיום שנה חח
שיחקת כדורסל? איכסס לא שיחקת כדורגל? יאקק
הלכת מכות? כןןןן שיחקת טאקי? לא שיחקת מונופול? בטחחח שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? בטחח הברזת מבצפר? כן 3 פעמים התחרטת על משהו שעשית? אממ כן כל הזמן כמעט
היית אובססיבי כלפי משהו? כן כלפי נעליים מדהימות עד שקיבלתי
היית מאושר? בוודאי התנצלת על משהו שעשית? כן בכל פעם שעשיתי משהו רע
היית מכור למשהו? כן, לכסף עד היום.. היית כל הלילה על המחשב? כן קרה לי
התקלחת עם מישהו? כן עם אחותי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן לשתות חלב זכרת חלום? בטחח כל הזמן אני זוכרת נרדמת בשיעור? כמעט.. העברת פתקים בשיעור? שליפים
ברור חח סתם סתם.. תפסו אותך? לא, אבל תפסו אותי מעתיקההה
ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לאאא התעקשת על משהו מטופש? חח לא מטופש** הברזת למישהו בלי להודיע? כן מלא פעמים התחרפנת? יצא לי כןן
נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לאא חח לא עד כדי כך חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חח לאא
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ לא רקדת בגשם? לא רקדתי אבל הייתי בחוץ ספוגה בגשם חח
צרחת מפחד? כן כשראיתי נחשש בשדה עם החברים בטיול.. היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? בעבר כי לא הייתי מספיק אופנתית
צעקת על מישהו? בוודאי עד היום קינאת במישהו אחר? לא, כולם מקנאים בי
חח היית גאה בעצמך? ברור הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא אף פעם בכית בגלל מישהו? כןן
בכית בגלל מישהי? לאא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אז לא..ברור הופעת בציבור בפיג'מה? כן, מתי שיש יום כיפי אז צריך לבוא עם פיג'מה לביצפר..
בכית בסרט? כןן אני מאוד רגישה במיוחד בטיטאניק היית על במה? כן, הופעתי בכישרונות צעירים היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לאאא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לאא ניתקת למישהו בפרצוף? בטחח מלא פעמים חח רצית לצרוח ולא עשית את זה? עשיתי עשיתי נשבר לך הלב? תלויי.. שברת לב? כן ואני מצטערת עד היום על זה..
השם שלך הופיע בעיתון?

little kitten

New member
איקי זה הסימן הזה בצוואר, או בכל

מקום אחר, סימן מציצה כזה.. זה נשמע מוזר בעברית

אניייייי../images/Emo184.gif

יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לאאא שחית בעירום? רק עם חוטיני ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כןן צפרו לך? כןן נשארת ער כל הלילה? כןןן לא אכלת יום שלם? כןן יום כיפור בעעע דיברת בטלפון כל הלילה? לאאא הרגת מישהו? לא חחח נישקת מישהו מאותו מין? לאאא בגדו בך? לאאא הרגת חיה בטעות? נמלים הרגת חיה בכוונה? לאאא גנבת משהו? לא חס וחלילה פגעת בעצמך? גם לאאא רצית למות? יש מצב עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים? ממש לאאא שתית אלכוהול?כן השתכרת? כן התנשקת?בטחחח ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כןןן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לאאא עשית קעקוע? לאאא הסתפרת?לאאאא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?חחח גם לאאא צללת עם דולפינים? כןןן והיה כיפייי קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? אממ השתזפתי בים רק עם חוטיני אז זה נחשב?! היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חחח האמת שכן לתקופה ממושכת? כן הוא היה יזיז שלי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן ברור נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לאא התאפרת? בטחחח רצית להיות משהו שאתה לא? לאאא רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כןן כול יוםםם עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן רקה כמה פעמים שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כןןןןןןןןןןן =) התעלפת? לערי הרב כן איזה 7 פעמים נשברה לך שן? לאאא עשית למישהו היקי? כןןןן עשו לך?גם כןןןן נעצרת? לא חס ושלום חחח קיבלת נכשל בתעודה? כן =/ שברת עצם בגוף? לאאא רכבת על אופניים?כןןן רכבת על סוס? כןןן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?ברור במסיבותתת שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?חח כןןן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן כלפי החבר הקודם שלי היית מאושר?כןןןן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אמממ הייתי לסיגריות היית כל הלילה על המחשב? לאא התקלחת עם מישהו? כן עם חבר שליוגם בטיול שנתי כול הבנות מהשיכה התקלחו ביחד קמת באמצע הלילה סתם ככה? יצא כמה פעמים זכרת חלום?כןןן נרדמת בשיעור?חחח לא יצא לי העברת פתקים בשיעור?כול הזמן תפסו אותך? כןןן וזה היה ממש מביך כי היא קראה את תחילת הפתק וזה היה על המורה על איך שהיא התלבשה מזעזע ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן לחבר שלי היה יום הולדת אז בדיוק שהיה צילצול לחזור לכיתות מההפסקה תפסתי אותו ולקחתי אותו לכזאת חורשה קטנה שיש אצלנו בביצפר והתחלנו לעשות דברים ביצעת אקט מיני בשירותים? כן נשיקה התעקשת על משהו מטופש? אממ בטח הברזת למישהו בלי להודיע? לא אם אני מבריזה למישהו אני מודיעה התחרפנת?כול הזמןןן נכנסת למצב כפית?לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כןן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם?חח כן וזה היה ממש כיףף לא משנה שאחרי זה הייתי חולה צרחת מפחד?כן בסרט הצילצוללל היית 'צומי' במודע?כן יוצא לי כמה פעמים שנאת את עצמך? לאאא צעקת על מישהו? כןן קינאת במישהו אחר?יצא לי היית גאה בעצמך? כן ברורררר הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןןן בכית בגלל מישהו?כן בנים שונאת אותם חחח בכית בגלל מישהי? כן פעם אחת שרבתי עם חברה הכי טובה שלי עשית משהו שלא חשבת שתעשה ? כןן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן לחבר שלי הקודם ולחבר הנוכחי הופעת בציבור בפיג'מה? כן הלכתי לביצפר חחח זה אצלנו נחשב לבוא עם פיגמה בכית בסרט? כל כך הרבה פעמים היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כןןן התעלמת ממישהו בכוונה? כןן סיננת מישהו בטלפון? כן חחח ניתקת למישהו בפרצוף?אמממ לאא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןן נשבר לך הלב?לצערי כן שברת לב? כן כמה פעמים וזה בכלל לא נעים השם שלך הופיע בעיתון? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הנה

יצאת מהמדינה? שהייתי קטנה
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שידוע לי
שחית בעירום? NO
ברחת מהבית? NO
התחילו איתך? NO
צפרו לך? אני לא נוהגת
נשארת ער כל הלילה? YES לא אכלת יום שלם? NO
דיברת בטלפון כל הלילה? NO
הרגת מישהו? נראה לכם
נישקת מישהו מאותו מין? NO
בגדו בך? NO
הרגת חיה בטעות? נראה לכם
הרגת חיה בכוונה? נראה לכם
אני מתה על חיות
גנבת משהו? אני
גנבה
לא הולך ביחד
, נקודה, סוף דיון
פגעת בעצמך? במרוץ מריצות...
רצית למות? כן
ל עישנת סיגריות? א עישנת נרגילה?
ניסית סמים? שתית אלכוהול? NO
השתכרת? NO
התנשקת? NO
ל ישנת עם בן המין השני בלי סקס? א עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע? הסתפרת? דההההההההההההההההההההה
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? NO
צללת עם דולפינים? הלוואי
קפצת כתה? כה
היית ערום בציבור? NO
ל היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? א לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? כה
רצית להיות בן המין השני? NO
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה
עברת יישור שיניים? NO
היו לך משקפי ראייה? אני
, משקפיים
, לא הולך ביחד
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? NO
התביישת בהורים שלך? NO
שיקרת למישהו? כה
היית מאוהב? מה
התעלפת? NO
נשברה לך שן? NO
עשית למישהו היקי? מה זה היקי לעזאזל
עשו לך? מה עשו לי
נעצרת? אני
NO
קיבלת נכשל בתעודה? אני
NO
שברת עצם בגוף? אני
NO
רכבת על אופניים? כה
רכבת על סוס? על חמור
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? YES :), שיחקת כדורסל? בשיעור ספורט
שיחקת כדורגל? בשיעור ספורט
הלכת מכות? כן לא כזה... שיחקת טאקי? נו באמת... YES
שיחקת מונופול? YES
שיחקת שש-בש? מה זה
הוצאת מלא כסף על שטויות? NO
הברזת מבצפר? לא
התחרטת על משהו שעשית? YES
היית אובססיבי כלפי משהו? מה
היית מאושר? דההההההההההההההההההההההההה
התנצלת על משהו שעשית? YES
היית מכור למשהו? NO
היית כל הלילה על המחשב? NO
התקלחת עם מישהו? לא
קמת באמצע הלילה סתם ככה? דההההההההההההההההההההההה
זכרת חלום? דההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נרדמת בשיעור? הלוואי
העברת פתקים בשיעור? YES
תפסו אותך? על מה
התעקשת על משהו מטופש? דההההההההההההההההההההההההההההההההה
הברזת למישהו בלי להודיע? לא
הבריזו לי
התחרפנת? דהההההההההההה נכנסת למצב כפית? מה
ביקרת אצל פסיכולוג? NO
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? NO
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה
רקדת בגשם? מה אני נראית לכם
קופה...
...
...
צרחת מפחד? כההההה
היית 'צומי' במודע? NO
שנאת את עצמך? NO
אני אמשיך אחר כך (עוד שנייה) צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

המשך

צעקת על מישהו? כההה
קינאת במישהו אחר? YES|~!~| היית גאה בעצמך?
דההההההההההההה
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? YES
בכית בגלל מישהו? NO
בכית בגלל מישהי? NO
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? YES
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אף פעם לא אמרתי את זה
הופעת בציבור בפיג'מה? כן
בפעולת פיג'מות בצופים
בכית בסרט? NO
היית על במה? הלוואי
היית מחוייב למישהו? NO
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? NO