שאלוןןןן

liron162

New member
../images/Emo187.gifשאלוןןןן../images/Emo187.gif

כינוי: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חיות מחמד: גובה: העדפה מינית: צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? ההופעה הכי טובה שראית: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? איפה הייתחומוס או סלט ירקות? האח הגדול או הישרדות? מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? אייל גולן או מוש בו ארי? מורן אטיאס או לינור אברג'יל? סקס או פלייסטיישן? במבה או ביסלי? ריטה או מאיה בוסקילה? קיץ או חורף? מדאיג אותך המשבר הכלכלי? שותה מהברז? חוסך במים? ובחשמל? כמה זמן אתה במחשב ביום? מהי החיה המועדפת עליך? יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? המשך ערב נעיים

שי קרן19

New member
עונה../images/Emo26.gifואואאו ארוך לי מדי...רק שלא ימחק לי

כינוי:שייקה מקום מגורים:קרית אתא,בואו לבקר כמה אחים/אחיות?אחות אחת גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים חיות מחמד:אין.. גובה: מטר 72 העדפה מינית:סטרייט צבע עיניים:שחור צבע שיער:שחור צבע ציפורניים:צבע של ציפרוניים?! צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:מתחלף כל יום חחחחח סתם סתם אממממ כחול צבע מקלדת:שחור צבע טלפון:שחור צבע פלאפון:שחור ואדום צבע חולצה:כחול צבע מכנס:חאקי כזה צבע תחתונים:לא זוכר,ואין לי כוח לבדוק צבע גרביים:בלי גרביים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע כלום האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? בערך יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כנל לקחת פעם סמים?לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? אורגן פסנתר פעם ידעתי חליל על מה היית רוצה לנגן? סקסופון ההופעה הכי טובה שראית: של שרית מן הסתם..חח אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?קרן פלס מה מתנגן עכשיו?האח הגדול יחחחחח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? דנה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?החלון של דנה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי איפה הייתחומוס או סלט ירקות?שטו?? האח הגדול או הישרדות?באח הגדולללללל בארוררר מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? מסעדה ברור! אייל גולן או מוש בו ארי? אייל מורן אטיאס או לינור אברג'יל?לינור סקס או פלייסטיישן? חחח סקס במבה או ביסלי?במההה ריטה או מאיה בוסקילה?כרגע מאיה קיץ או חורף?חורףףףףףףףףףףףףףף מדאיג אותך המשבר הכלכלי?בערך שותה מהברז? איכככ לא חוסך במים?כן ובחשמל?ח לא כמה זמן אתה במחשב ביום? אממממ מעל 10 מהי החיה המועדפת עליך?כלב יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא תודההה לירוניייייייייייי

liron162

New member
עונה

כינוי: פיליייי מקום מגורים: ברור חיל כמה אחים/אחיות? 2 אחיות ואח גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הורים חיות מחמד: אוגרים גובה: 1.60 העדפה מינית: סטרייטית צבע עיניים: חום צבע שיער: אממ השיער שלי כרגע בכל מיני גוונים צבע ציפורניים: אין צבע קיר בחדר: כחול צבע מצעים: אממ לא זוכרת. צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: לבן מקדימה ומאחורה אדום צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: חחח ורוד עם כל מיני צבעים צבע גרביים: אין לי גרביים כרגע כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יציבה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? אממ לא..אני יודעת קצת לתופף על דרבוקה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ההופעה הכי טובה שראית: של שרית אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שרית חחחח מה מתנגן עכשיו? "שיר אהבה אינדאני - מיזל" של עלמה זהר, שיר מהמםםםםםםםםםם
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדברת אם אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק התיקיה של המוזיקה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד חומוס או סלט ירקות? אממ גם וגם האח הגדול או הישרדות? האח הגדולללל
מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? מסעדה טובה אייל גולן או מוש בו ארי? מוש מורן אטיאס או לינור אברג'יל? מורן סקס או פלייסטיישן? חחחח פלייסטיישן במבה או ביסלי? במבה ריטה או מאיה בוסקילה? אמממ אף אחת קיץ או חורף? קיץ מדאיג אותך המשבר הכלכלי? אממ בערך שותה מהברז? לא חוסך במים? בערך ובחשמל? מנסה חחח כמה זמן אתה במחשב ביום? הרבה.. מהי החיה המועדפת עליך? כלב יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? יש לי מקושרים חחחחח

liron162

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לא..חברה שלי המציאה לפני כמה שנים את הכינוי הזה בגלל חוברת נראה לי שקראו לה פילון לא זוכרת והרבה קוראים לי ככה..פילי,פיל,פילון חחחחח הרגת אותייייייייי
חחחחח

שי קרן19

New member
חחחחחחחחחחחחחחח חמודה את...מוזר שדוקא פילי

ואני רשמתי "פרה" אבל התכוונתי ל"פיל" חחחחחחחחחחחחחחחח קיצר מצחיק

liron162

New member
חחחחח../images/Emo9.gif

כן..כשאני כותבת פילי הרבה לא מבינים למה פילי..חחחחחחחחחחחח

משה 102

New member
עונה

כינוי: אין מקום מגורים: בבאר שבע, בבית שלי כמה אחים/אחיות? אח קטן, אחות נשואה גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים חיות מחמד: חתול גובה: 1.77 העדפה מינית: ? צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: אין צבע קיר בחדר: כחול צבע מצעים: תכלת צבע מקלדת: שחטר צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כנ"ל צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: חח מה קרה?? צבע גרביים: לבן כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אין האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא, אני מחפש.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? על עוד ההופעה הכי טובה שראית: בחדרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שרית מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? האח הגדול מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד איפה הייתחומוס או סלט ירקות? סלט האח הגדול או הישרדות? האח הגדול מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? מסעדה אייל גולן או מוש בו ארי? אייל גולן מורן אטיאס או לינור אברג'יל? מורן סקס או פלייסטיישן? פלייסטשן במבה או ביסלי? ביסלי ריטה או מאיה בוסקילה? מאיה קיץ או חורף? חורף מדאיג אותך המשבר הכלכלי? לא שותה מהברז? לא חוסך במים? כן, משתדל ובחשמל? תלוי כמה זמן אתה במחשב ביום? תלוי, לפעמים שעה, שעתיים מהי החיה המועדפת עליך? חתול יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא, יש לי רק אייסי = התוכנה המנצחת!!

../images/Emo13.gif

כינוי?ליויה,אוזה..ושולה
מקום מגורים?ראש העין..לצערי
כמה אחים/אחיות?4 אחים,אני בת יחידה
גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים.. חיות מחמד?אממ..כרגע יש,כלב
גובה?ת'אמת שאין לי שמץ..
העדפה מינית?סטרייט.. צבע עיניים?חום
צבע שיער?חום כהה נראה לי
צבע ציפורניים?אן לי לק,כרגע. צבע קיר בחדר?לילך.. צבע מצעים?כחול,סטן
צבע מקלדת?שחור ואפור.. צבע טלפון?אופרייט.. צבע פלאפון?V3 כסוף.. צבע חולצה?קפוצו'ן תכלת.. צבע מכנס?שחור צבע תחתונים?אישי,לא? צבע גרביים?תכלת.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כרגע,לא.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין.. לקחת פעם סמים?לא,חלילה
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?לא מנגנת.. על מה היית רוצה לנגן?דרבוקה נראה לי
ההופעה הכי טובה שראית?של שריתיייי
(מן הסתם-אתם יודעים..)
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?שרית
מה מתנגן עכשיו?"נושאת תפילה.."
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2-דנה ולירון..
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אממ..השירים,החלון של דנה,של לירון,וזהו
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטת יחיד..
חומוס או סלט ירקות?שניהם.. האח הגדול או הישרדות?"האח הגדול.." מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ?הופעה של שרית
אייל גולן או מוש בו ארי?אייל.. מורן אטיאס או לינור אברג'יל?שתיהן לא.. סקס או פלייסטיישן? במבה או ביסלי?במבה
ריטה או מאיה בוסקילה?לא יודעת.. קיץ או חורף?אממ..שניהם
מדאיג אותך המשבר הכלכלי?כרגע,לא.. שותה מהברז?לא.. חוסך במים?לא ממש,לצערי.. ובחשמל?בלתי אפשרי,עם הטכנולוגיה של היום
כמה זמן אתה במחשב ביום?לא הרבה.. מהי החיה המועדפת עליך?אממ..סוס ותוכי נראה לי..
יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?לא..
יום נפלא שיהיה לכם

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif שאלון ולישוןןןןן

הגיע הזמן שאלון
כינוי:
ניבק'ס מקום מגורים:
בבית שלי חחחחח כמה אחים/אחיות?
יש לי אח אחד ויחיד גר עם ההורים/לבד/עם שותף?
שותפה מקסימההההה חיות מחמד:
לא לצערי, אבל...לשותפה שלי יש איגואנה מגניבה
גובה:
שיהיה...1.60 העדפה מינית:
..........
צבע עיניים:
חום בהיר צבע ציפורניים:
חחחחח עלק צבע ציפורניים, איזה שאלה הזויה........ירוק
כאילו מה.... צבע קיר בחדר:
צהבהב כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
מאוהבת באהבה, רק קשרים זוגיים טובים
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
עדיין לא....אבל מעניין לי גם ככה
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
לא לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
לא לא לא לקחת פעם סמים?
לא מדברים על זה..... אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?
פעם קצת גיטרה, אחלה כלי ניגון על מה היית רוצה לנגן?
דרבוקה, תופים ההופעה הכי טובה שראית:
שרית חדד - קיסריהההה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
עברי לידר, מירי מסיקה, שרית כמובן, אביב גפן וכו'............... מה מתנגן עכשיו?
מתנגן לי שקט.....חחח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
עם עצמי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
מסנג'ר כמובן.... מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
מיטה וחצי איפה הייתחומוס או סלט ירקות?
השאלה יצאה מוזר....בכל אופן....חומוס בארור האח הגדול או הישרדות?
....אפשר להקיא עכשיו
מדאיג אותך המשבר הכלכלי?
כן כמו הרבה דברים שאני מעדיפה לא לחשוב עליהם... שותה מהברז?
לא ממש לא...יש חתיכות כאלה שצפות, גועל נפש חוסך במים?
האמת שכן, מאוד מודעת ואכפתית בקשר לזה. בעיה קשה שמאוד נוגעת לי. ובחשמל?
כמה שניתן. כמה זמן אתה במחשב ביום?
הרבה..... מהי החיה המועדפת עליך?
מיאוווווווווו יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?
קקה-בוק, כן..........סתם מעפן......מצרפים אותי אנשים שאני בכלל לא רוצה לצרף, גררר. יאללה אחלה שאלון לירוני
שיהיה לילה טוב לכולם.... נשיקות

עונה../images/Emo13.gif

כינוי: יש יותר מידי מקום מגורים: בת ים והרצליה כמה אחים/אחיות? אחד יותר מידי גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים חיות מחמד: אין גובה: אין לי מושג העדפה מינית:
צבע עיניים: ירוק חום כזה צבע שיער: חום צבע ציפורניים: סגול עם נקודות ירוקות חחחחח מה כבר יכול להיות צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: כרגע ירוק צבע מקלדת: אפור עם שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אדום צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד
צבע גרביים: לבן כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? בטח שיציבה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היוווווווו לקחת פעם סמים? לא
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא.. על מה היית רוצה לנגן? אמממממ על הכל ההופעה הכי טובה שראית: ברור שהופעה של שרית אבל אני לא יודעת איזה.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שרית ועברי לידר מה מתנגן עכשיו? משה פרץ- כל בוקר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמממ מסנג'ר,אימיול ומדיה פלייר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי חומוס או סלט ירקות? שניהם אבל יותר סלט האח הגדול או הישרדות? האח הגדול! ברור! מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? אמממממ הופעה של שרית חחחח אייל גולן או מוש בו ארי? אייל ברור מורן אטיאס או לינור אברג'יל? איכס סקס או פלייסטיישן? פלייסטיישן! אני מכורה במבה או ביסלי? לא אוהבת כ"כ את שניהם ריטה או מאיה בוסקילה? ריטה ברור קיץ או חורף? חורףף=] מדאיג אותך המשבר הכלכלי? לא הכי מעניין אותי כרגע שותה מהברז? משתדלת שלא
חוסך במים? כן=] ובחשמל? יש ברירה? כמה זמן אתה במחשב ביום? אממממ בזמן האחרון לא הרבה, אני מעדיפה להיות מתחת לשמיכה ולראות טלויזיה מהי החיה המועדפת עליך? חתוליםםםם יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? פייסבוק

עונה

כינוי?זיוו'ש ,זיוה'לה מקום מגורים?נתניה כמה אחים/אחיות?אחות אחת ואח אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים חיות מחמד?
דגים גובה?אין לי מושג אבל לא גבוהה מידי העדפה מיניתסטרייסטית..איך שלא רושמים את זה
צבע עיניים?שחור צבע שיער?שחור צבע ציפורניים?חח רגיל צבע קיר בחדר?ורוד צבע מצעים?אדוםםם
צבע מקלדת?שחור צבע טלפוןשחור צבע פלאפון?פנל גי'נס צבע חולצה?ז'קט בצבע שחור ואדום צבע מכנס?תכלת צבע תחתונים?אם אתם מתעקשים אז....ירוק
צבע גרביים?תכלת עם פרחים בצבע כחול כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזניים לקחת פעם סמים?חס ושלווווווום בחיים לא אגע בזה
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן?על דרבוקה ההופעה הכי טובה שראית?כל ההופעות שהייתי בהם בקסריה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?שרית
מה מתנגן עכשיו?כלום..אני רואה 'מפרץ האהבה' עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?חלון האייסי של חברה שלי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?קומותיים איפה הייתחומוס או סלט ירקות? האח הגדול או הישרדות?ווואי בחירה קשששששששה..אבל ניראה לי 'האח הגדול' מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? אייל גולן או מוש בו ארי?מוש בן ארי מורן אטיאס או לינור אברג'יל?לינור סקס או פלייסטיישן? במבה או ביסלי?במבההה
ריטה או מאיה בוסקילה?מאיה בוסקילה קיץ או חורף?סתיו מדאיג אותך המשבר הכלכלי?לא כ"כ שותה מהברז?לא...יש לי תמי 4
חוסך במים?כן
ובחשמל?לא חח כמה זמן אתה במחשב ביום?בזמן האחרון בן שעה לשעתיים בערך מהי החיה המועדפת עליך?כלב יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?לא לא ולא

עונה../images/Emo192.gif

כינוי: ספי (רעות) פופי (חברה שלי) וזהו נראלי
מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 3 שני אחים ואחות קטנה
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד ... סתם עם ההורים חיות מחמד: כלבבבבבבבבבבב גובה: אנערף העדפה מינית: סטרייט
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: אדום כרגע
צבע קיר בחדר: אממ בורדו ושמנת צבע מצעים: בורדו
צבע מקלדת: שחווווור צבע טלפון: שחור ואפור צבע פלאפון: לבן צבע חולצה: לבן צבע מכנס: כחול צבע תחתונים:לבן
מה קורה פה צבע גרביים: אדוווום חחחחחח ראיתם איזה שילוב צבעים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע יש לי מערכת יחסים יציבה , וזה הכי כיף שרק אפשר .. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אבל את מתכננת לעשות יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא , היה לי בלשון לקחת פעם סמים? לא חס ושלום אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ההופעה הכי טובה שראית: של שריתי המדהימה
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שרית , וקרן פלס מה מתנגן עכשיו? i love my people עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר , האח הגדול , ושני חלונות של האיסי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי חומוס או סלט ירקות? סלט ירקות האח הגדול או הישרדות? שנייהם מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? סטנד אפ אייל גולן או מוש בו ארי? אייל גולן מורן אטיאס או לינור אברג'יל? לינור אברג'ל סקס או פלייסטיישן? פלייסטיישן
במבה או ביסלי? במבה (תלוי איזה במבה גם
ׂ) ריטה או מאיה בוסקילה? שרית חדד
קיץ או חורף? חוווווווווווווווורף
מדאיג אותך המשבר הכלכלי? לא ממש
שותה מהברז? לאא חוסך במים? משתדלת
ובחשמל? כנ"ל
כמה זמן אתה במחשב ביום? 3 שעות בערך מהי החיה המועדפת עליך? כלב יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? מקושרים אפשר
תודה על השאלון לירוני
, המשך ערב מהנה

R o T e M18

New member
../images/Emo132.gifעונהההה

כינוי:
רותמלייייייי מקום מגורים:
ערסשדוד
כמה אחים/אחיות?
5 אחים 3 אחיות
גר עם ההורים/לבד/עם שותף?
עם אמא חיות מחמד:
אין לי גובה:
165 העדפה מינית:
צבע עיניים:
חומות צבע שיער:
שחור צבע ציפורניים:
אעעעעההההה
צבע קיר בחדר:
יש כמה - אחד אדום אחד ירוק וקיר אחד של טפט עם נקודות צבעוניות
צבע מצעים:
אולי גם תשאלו את סוג המיטה
צבע מקלדת:
שחוררררררר צבע טלפון:
שחור ובז צבע פלאפון:
שחור צבע חולצה:
אין לכם חיים
צבע מכנס:
צבע תחתונים:
אפורים עם חדק שח פיל כזה מה זה השאלות האלו
חחחחחחחחחחחחחחחחח.. צבע גרביים:
איזה של הצבא או של האזרחות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
אך ורק יציבה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
כןןןן
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
לקחת פעם סמים?
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן?
דרבוקה ההופעה הכי טובה שראית:
הופעות בחו"ל אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
שרית מה מתנגן עכשיו? עד אליי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
אני שותה נס איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
ICQ MSN מדיה פלייר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
בסופו של דבר שאלתם את זה אע
מיטה וחצי איפה הייתחומוס או סלט ירקות?
סלט ירקות האח הגדול או הישרדות?
מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ?
מופע סטנד אפ אייל גולן או מוש בו ארי?
אייל גולן מורן אטיאס או לינור אברג'יל?
מורן אטיאס סקס או פלייסטיישן?
סקס במבה או ביסלי?
במבה בולייייייייייי ריטה או מאיה בוסקילה?
קיץ או חורף?
חורף אבל תלוי איך אני מסתכל על הדברים מדאיג אותך המשבר הכלכלי?
כן מאודדדד איפה כל המניות שלי מה יהיה עם החיסכונות
שותה מהברז?
מים מינרליים חוסך במים?
בהחלט המצב לא ממש טוב ובחשמל?
חחח.. רק אני
כמה זמן אתה במחשב ביום?
מסתלבטים עליי אע
קודם שיהיה בבית כל יום
מהי החיה המועדפת עליך?
יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?
בהחלט - תודה רבה הרגשתי שאני ממלא שאלון לאתר הכרויות

MISS MUSIC

New member
עונהנהנה../images/Emo9.gif

כינוי: וואי יש מלא
אבל הכי בולט זה תות
מקום מגורים: בעיקר כפר סבא לפעמים רמת גן
כמה אחים/אחיות? 2 אחים גדולים
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא ואחים שלי...רק שאמא לא בדיוק גרה כאן
, היא יותר בבית ברמת גן ואת אחי הבכור אני בקושי רואה כי הוא תמיד בקומה השניה, כך שמרגיש כאילו רק אני ואורי (כפרה עליו) גרים בבית..
חיות מחמד: הלוואי שהיה...אני רוצה פיקינז
גובה: 1.67
העדפה מינית:
אבל למה 'כפת לכם
חחח סתם
צבע עיניים: חום בהיר...לפעמים ירוק (עדשות כאילווו
חחחח)
צבע שיער: חום בהיר
צבע ציפורניים: אמממ בדר"כ כלל הצבע שלהם הוא כתום מטאלי עם נצנצים אבל עכשיו הם בלי צבע...חחחחחחחחחח מי ניסח את השאלה הזאת
צבע קיר בחדר: אמממממ בז'- בננה כזה...
צבע מצעים: סגול, אבל לא סגול מכוער אלא סגול מגניב כזה
צבע מקלדת: כחול מטאלי (קניתי חדש לפני יומיים
)
צבע טלפון: כסוף
צבע פלאפון: אפור טיטניום
צבע חולצה: ירוק זית
....אחחח הגעגועים
צבע מכנס: שחור
צבע תחתונים: כחול
חחחחח רק בריאות שיהיה לכם
צבע גרביים: לבן
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ברור שיציבה, אין לי זמן וכוח לשטויות
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא, אבל סבבה לי ככה.... אני מאוהבת במישהי ולצערי אנחנו לא ביחד. אני לא אהיה צבועה עם עצמי ואצא עם מישהי שאני לא אוהבת, אני לא ממהרת לשום מקום, כל דבר בעיתו...
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי...אם היה מותר לעשות הייתי רוצה טרייבל הגב, זה ממש יפה לדעתי
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אממממ יש לי פירסינג בטבור ועגיל באף
לקחת פעם סמים? חס וחלילה... בחיים לא נגעתי ובעזרת ה' ובעזרת התבונה שלי אני גם לא אגע
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על העצבים בעיקר
על מה היית רוצה לנגן? אממממ אולי גיטרה או אורגן
ההופעה הכי טובה שראית: אתם רציניים
כל ההופעות של שרית הן ההופעות הכי טובות שראיתי וראיתי המון..
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אפשר שתיים
כמובן ששרית ולהקה בשם CAMILA בעיקר מריו דום
מה מתנגן עכשיו? sin tu amor של קמילה
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 6, בגלל זה לוקח לי שנתיים לענות על כל שאלה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אממממ מדיה פלייר, 2 חלונות של הפורום וזהו
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי מיטה מוזרה... היא לא מיטה וחצי וגם לא מיטת יחיד, היא באמצע... אבל היא תמיד תמיד פתוחה כך שהיא זוגית...הבנתם
חחחח
איפה היית חומוס או סלט ירקות? שניהם באותה מידה... סחטיין על ניסוח השאלה
האח הגדול או הישרדות? אמממ אני לא יודעת, אני לא בדיוק רואה את התכניות האלה... אולי האח הגדול כי לאון שם ואני די אוהבת אותו, הוא משעשע אותי
מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? אני לא אתחכם איתכם וארשום שאני מעדיפה הופעה של שרית (למרות שזו האמת
).... אז התשובה שלי היא- לא יודעת
חחחחח תלוי אם בא לי לאכול או לצחוק
אייל גולן או מוש בו ארי? אייל
מורן אטיאס או לינור אברג'יל? מורן אטיאס
סקס או פלייסטיישן? חחחחחח יפה לכם
אני בקושי משחקת בפלייסטיישן אז תנחשו מה התשובה שלי
במבה או ביסלי? ברור שבמבה
אהבת חיי
ריטה או מאיה בוסקילה? ריטה
קיץ או חורף? קיץ
מדאיג אותך המשבר הכלכלי? לא כל כך מתעסקת בזה אבל כן, אני מאמינה שזה מדאיג את כולם.
שותה מהברז? האמת שכן....אני מאחלת לכל העולם מים כמו בכפר סבא
חוסך במים? ברור, משתדלת כמה שיותר
ובחשמל? אמממממ הטלויזיה שלי דלוקה 24 שעות ביממה כך ש...לא בדיוק.
כמה זמן אתה במחשב ביום? זה משתנה מפעם לפעם... לפעמים 5 דקות ולפעמים 5 שעות
מהי החיה המועדפת עליך? כלב פיקינז חמודיייי
יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא ולא. תודה לירוני

למעלה