שאלה לי אליכם

Gamma Goblin

New member
../images/Emo187.gifשאלה לי אליכם

מה הקשר של ארז אייזן מאינפקטד לאלבום: Shiva Space Technology - The light of Shidapu מה הוא עשה פרוייקט סולו/חלטורות בזמן שהוציא יחד עם דובדב את: "the gathering" (שניהם יצאו ב-99) ?? האם יש לו עוד דברים כאלה?

X Ripper

New member
הקשר הוא כזה

נחזור לימי 1996 העליזים כאשר ארז אייזן היה חבר בהרכב הניצחודאלי SHIDAPU ביחד עם מיקי ליטבק(אקס דומסטיק),רועי ששון ואורן כיסלו ב1998 ארז לבד שיחרר אלבום עם יורג קיסלר(דיג'יי יורג ובעל הלייבל שיווה ספייס טכנולוג'י) שענה לשם Shiva Sidpao(שני טראקים באלבום הזה נעשו עם מיקי ליטבק שותפו בשידאפו) ב1999 הלייבל שיחרר קטעים של הררכב SHIDAPU לא ראו אור(בין היתר היה את וירטואל וויאג' בגירסה הנציחונית) דיסקרוגרפייה מסוכמת: אלבומים: Shiva Shidapu - Shiva Sidpao: The Album-1998 Shiva Shidapu - The Light Of Shidapu-1999 סינגלים של שידאפו ושיווה שידאפו: Power Of Celtic-1997 India Spirit-1997 End Of Infinity-1998 Young Wisdom-1998 Wheels Of Time-1999 Baby Killer-1998(הגירסה הראשונה לטראק אנבאלנסד מהאלבום השלישי של אינפקטד) Devil -1998-שלושה גירסאות לטראק Paradise-1996 Stay Strong-1996 Vertigo-1997 Vertigoa -1997 Stomper-1998 יש לציין הסטייל הוא ניצחוני עד ברקן סטייל -מסוג המזויקה שהופקה ע"י אימפולס טראקר

X Ripper

New member
שתי תוספות קטנות

Power Of Celtic-כונה בפי העמך "לב אמיץ" בגלל המלודיה שמזכירה את הנעימה הראשית מהסרט לב אמיץ שם שני היה "למבדה" בגלל המלודיה האחרונה בטראק שהזכירה את המלודיה בשיר של להקת קאומה-למבדה India Spirit-טראק הנשיקות בגלל הסמפלים של נשיקה(באתר של שיווה ספייס יש את הקליפ לטקראק הזה שבו מראים את אייזן אז ילדון בתיספורת טוטו קארה ליוורל ואת דיג'יי יורג בנופיה לש הודו) כן ככה זה היה פעם לכל גימיק הדביקו שם...זכורה תקופת גן החיות בטראנס וכו'

Luftwaffe

New member
וואלה תמיד אפשר לסמוך עליך../images/Emo45.gif

(זה אני הגובלין פשוט שיניתי את הכינוי)

למעלה