פרק 9!!

noam270

New member
../images/Emo187.gifפרק 9!!../images/Emo44.gif../images/Emo222.gif

פרק 9 - דבר
תקציר:
המגיפה תוקפת את הכמ"ג, וכולם חולים. שלומי, שוקי וצורי מבקשים מעדי שתישאר בבית על מנת שלא תידבק. צורי והמחשב מנסים למצוא תרופה.. האנרגיה הכחולה שהגיעה מהחללית מוצאת לעצמה גוף חדש (ומפתיע) לשכון בו...(לקוח מאתר ערוץ הילדים) הנגיף משתלט והחולים רק מתרבים. צורי מחפש פתרון, מישהו בינתיים פורץ לדירה של עדי ובחדר המתים ישנה התעוררות(לקוח מאתר הנפילים ביס) הצצה לפרק! צפייה נעימה!

noam270

New member
../images/Emo187.gifאההההההההההה../images/Emo58.gifלמי שלא ראה

ליאה, עדי......
למה הנפילה הזו חייבת להיות כ"כ @$&@%^%#$&@*#@@&&^@&@@&
רגע, אם לצורי יש שמיעת על אז עדי יכולה לצרוח ולעצור אותו לא?

ריאתם איך רונה היסתקלה על יובל..........

אממממממ יש לי מין תחושה כאזת שזה לא סתם

noam270

New member
../images/Emo187.gifזה לא סתם אולי, אתה האור בחיי..."../images/Emo79.gif

חחח, גמאני שמתי לב.... מעניין לאן העיניינים יזרמו....

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gifחזרנו לימים הטובים!

פרק אדיר! עצוב קצת...(נו טוב, הרבה).... אהבתי! יובל ממש הרשים אותי היום, סחטיין עליו, סופסוף אמר בדיוק מה הוא חושב, GO יובל!!!
הנפילה הזו כ"כ מעצבנת! היה די ברור שהיא תדביק את עדי, אחרי הכל היא מדביקה במגע, והיא נגעה בעדי...אתם פשוט לא מבינים איך התחרפנתי בשניות האלה, צעקתי כמו משוגעת לטלוויזיה שצורי ירביץ לנפילה הזו או משהו....
רונה דמות די נחמדה, אהבתי את הציניות שלה....אני בעד ציניות---> תמיד....! זה נראה כאילו בינה לבין מיכאל יש קשר כולשהוא, לא דווקא אהבה(זוג) יותר לכיוון אהבה של קרבת אחים או משהו כזה...נו טוב, הם אמורים לעבוד יחד אחרי הכל.... צורי ואבי....
המשחק של אלון היום בפרק היה ממש משכנע, התחלתי לבכות יחד עם צורי...
וגם עלמה וליאה....רציני, הפרק הזה עשה לי לבכות! זה היה כ"כ עצוב!!!!!! תחי עלמה!!
נוח--------

חסוי90

New member
אמא

איזה פרק הולך להיות מחר ולפי איך שנראה האיש שמרפה אנשים דווקא טוב

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo150.gif../images/Emo98.gif....

אווווווווף עכשיו אני במתח..........

snirf

Active member
איזה פרק ../images/Emo2.gif

היה פרק מאוד עצוב ומעניין! אהבתי את הרעיון של הנפילה שמעבירה מחלות,והפרק רואים איזו השפעה אדירה יש לכוח הזה
היו כמה סצנות מרגשות כמו זו של ליה ואימה,שעלמה מבינה שאין דרך לעצור את המחלה ומחליטה להדבק גם כדי למות עם ליה
ואיזו דרך הזויה להחזיר את נוח
עוד נפיל מעניין בינתיים העונה מצוינת עם נפילים מעניינים! אגב,איזה קצרים הפרקים...בקושי 20 דקות
דבר נוסף-השחקנית שמגלמת את הנפילה מאוד מוכרת לי מישהו יודע איפה היא שיחקה/מאיפה היא מוכרת

digikids

New member
קוראים לה מיכל טראוריג

ואין לי מושג מאיפה מכירים אותה..

למעלה