פרק 14!!

SUPER ORI 1z1

New member
חח... ראיתי את ההצצה, ונועם....

את היום במשחק האירוחים מקווה שזכרת!

noam270

New member
../images/Emo187.gifזוכרת....אבל וואלהזבל לא פותח לי

דואר אלקטרוני....או שתפוז האדיוט לא שולח לי אישור למשתמש של ליאה...

אני חושבת שהיום זה הפרק שהבנתי הכי ../images/Emo58.gif

הרבה מכל העונה השניה! עדי ה"עתידית" נעלמה שניה אחרי שהיא אמרה לצורי "אני אוהבת אותך", ואז עדי בזמן של הנפיל המעלים לא זכרה שהיה לה משהו בעתיד.. קיצור- היא הצליחה..XD אגב, בסוף המעלים נגע במאור או שלא? לא שמתי לב..

noam270

New member
../images/Emo187.gifהצצה לפרק 15../images/Emo58.gif

http://yes.walla.co.il/?w=1/7296/1214196
הדס הזו נפילה!!!!!!!!!!!!!!! היא כנראה ניסתה לעשות משהו לצורי.....אבל הכוחות שלה לא פעלו עליו. והיא גם כנראה עשתה משהו למאור, ולאיש הזה ש'איים' שיהרוג אותה. אולי היא גורמת לאנשים לעשות מה שהיא רוצה? 100% היא נפילה.....

נכון ../images/Emo58.gif

יש לה כוח שקשור בחשמל לפי מה שהבנתי[ראו פס של חשמל כשהיא נגעה בו], וכשהיא אמרה למאור שהיא תשנה טקטיקה היא בטח הולכת להפעיל את הכוחות האלו שלה על עדי, כדי שהיא תפרד מצורי. וכנראה שבאמת מה שאמרת נכון..

noam270

New member
../images/Emo187.gifואם צורי מספיק אדיוט אז../images/Emo58.gif

הוא אפילו לא ישים לב שהיא עם כוחות.... בסוף הוא יקלוט ויהיה מאוחר מדי. או שהוא יחליט לחסל אותה (אחרי שהוא יפנים שהיא עם כוחות) ואז כולם ישכחו מה היא אמרה להם..... זה הגיוני מה שאמרת (שהיא תפעיל את הכוחות על עדי) אבל גם אם היא תעשה את זה, צורי לא שם עליה, והוא לא אוהב אותה...... או שהיא תאיים עליו או משהו....

לפי התקצירים הבאים..../images/Emo58.gif

כנראה שאיכשהו היא תצליח להפעיל את הכוחות שלה [לגרום לאנשים לחשוב עליה דברים או להשפיע בדרך כלשהי על הרגשות שלהם כלפיה] על צורי, עובדה שזה מה שכתוב בתקצירים: "כולם מאשימים את צורי שהוא אחראי לשיגעון בכמ"ג." , " עדי עצובה מהדברים הקשים שצורי אמר לה." אגב, המשפט השלישי בפרק 18 לא ברור- תופסים את צורי או שתופסים נפיל? אם תופסים את צורי אז זה עוד משפט שמתאים לכוחות של הדס שפעלו על צורי.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא נראה לי..../images/Emo58.gif

שזה כוח של חשמל. הניצוץ הזה סתם הראה סוג של אנרגיה כלשהי. אבל מעניין מה היא יכולה לעשות
.

כנראה שאתה צודק.../images/Emo58.gif

לפי התקצירים כנראה שזה באמת אנרגיה חיובית/שלילית שעוברת מהדס למי שהיא נוגעת בו, בהתאם למה שהיא רוצה. הנפילים הפכו לממש מתוכחמים העונה!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifוואי זה בדיוק מה שקרה! את גאונה שחשבת

על זה :].

תודה:] ../images/Emo58.gif

מה הטעם שהם הולכים עם רובים לאיים על צורי? הם כבר ראו שהוא בורח מכדוריםXD וצורי לא שם לב שהדס היא הנורמלית היחידה שנשארה? למה הוא לא תופס אותהXD?

noam270

New member
../images/Emo187.gifאחרי קריאה חוזרת של התקצירים../images/Emo58.gif

אז עלה לי רעיון חדש! אולי הדס גורמת לאנשים אולי לא לשנוא או לאהוב אותה! אלא את האחרים!!! פרק 16 - נמלט מיכאל כועס על רונה שחיטטה בקבצים המסווגים של האבטחה בישוב. כולם מאשימים את צורי שהוא אחראי לשיגעון בכמ"ג. השיגעון יכול להיות שאנשים יתחילו לריב אחד עם השני! או שכולם יעשו מה שהדס אומרת להם?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבאתי לפרגן

אני עוקב אחרי הסדרה עוד מהעונה הראשונה, ואני חייב לציין שהסדרה רק הולכת ונהיית טובה יותר!!! ה4 פרקים האחרונים ששודרו היו פשוט גאוניים, ונשארתי ממש במתח לדעת מה יהייה. כששודר הפרק ביום חמישי לא תיארתי לעצמי בכלל שהכוח של הנפיל הזה יהייה כ''כ קטלני. ובכלל, רמת המשחק של השחקנים מאוד השתפרה מהעונה הראשונה. אם מישהו מההפקה קורא כאן - כל הכבוד

sn22

New member
גיליתי (או יותר נכון משהו אמר לי) עוד משהו..

היום חבר שלי אמר לי את זה.. הרי נח (המעלים) נגע בשומר, בעדי ובמאור.. ועדי מאור עברו בזמן שבע שנים קדימה.. אז.. איפה השומר?! :-ם מקווה שיש לכם תשובה חחח

למעלה