פרק 12!

noam270

New member
../images/Emo187.gifפרק 12!../images/Emo222.gif../images/Emo59.gif

הצצה לפרק: http://yes.walla.co.il/?w=1/7296/1212909 לשם שינוי ראיתי את הפרק בשידור הראשון.... היה פרק אדיר! הסוף
היה מצחיק הקטע שמאור פוצץ את החללית האחרונה של החיזריים "מי הגבר גבר???????" בווווווווווום....
הפרק עבר מהר מידי
יובל
אבי חתיכת #$^!&$@&#$^!^%%~%;
איינשטיין אמר.....למי אכפת?!?!? לייק הלו!!! הכדור שלך עומד להיות מושמד ע"י חייזרים!!! ומה שאכפת לך זה אם אתה הולך לנצח?! צודק שאמרת..."מה עשיתי?" ובנוסף איבדת את הבן שלך בגלל שטות!!!! **פרקתי....
השערה שלי, עדי הגיעה לזמן לפני שצורי הגיע לכמ"ג....לפי החליפה של עלמה....

../images/Emo58.gifלא

היא הגיע לתקופה שהיא פרצה לבית של נוח (באותו זמן היא היתה בריתוק)וצורי הבית חולים.... היא יכולה לעשות ממש באלגן אם היא תעשה טעות.............

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאיזה מבאס זה לחזור עכשיו לעלילה של

העונה הקודמת
יש להם פאק - ספוילר
עדי כאילו חוזרת לתקופה שלפני שצורי הגיע לכמ"ג, ובאותה תקופה יובל היה מופנם וביישן, ובהצצה רואים שהוא בא לעדי בשיא הקוליות ומדבר איתה, הם כנראה קצת שכחו

yyye

New member
פשוט לא להאמין.עכשיו זה ממש העתק מ-"האי"!!!

בעונה הראשונה- העתק מהשמינייה בעונה השנייה- העתק מהאי בקשר להעתק מהאי: בהתחלה זה היה שכדור הארץ מתפוצץ וזה שהם עוברים לעתיד ועכשיו כל הקטע של ' אם היא תעשה טעות אז יהייה ממש בלאגן' כמו עם טומי באי. אין יותר רעיונות בעולם הזה??? רואים שרובי לא יכול להשלים עם זה שהסדרות של גיורא יותר מצליחות ומעניינות מהסדרות שלו....אז הוא חייב להעתיק פרט פרט!!!!! בושה.

חסוי90

New member
סליחה!

האי סתם מעפן ואני לא מתכוון להמשיך מפה לריב עוד ראיתי את הפרק אני יראה עוד שעתיים ו-41 דקות

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif*את../images/Emo9.gif

ודי להשוות כבר!
תלך לפורום "האי" למה אתה בא לפזר פה רעל?

yyye

New member
את "האי" צילמו הרבה לפני העונה השנייה של

הנפילים.... בסביבות יוני התחילו לצלם!!!!

sn22

New member
יופי אז.. מה אתה רוצה??! שקל?! פרס?!

מה אתה רוצה.. כל אחד והדעה שלו (אבל אם הדעה שלך היא נגד הסדרה אז.. היא לא כל כך מעניינת אותנו
).. אתה מוזמן לא להכנס לפורום הזה ובמקום זה ללכת לפרום האי..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאיזה שטויות זה ממש לא העתקה!!

ראיתי גם האי וזה ממש לא דומה אז אל תעז להשוות אפילו! מה בגלל שהם חזרו בזמן זאת העתקה? אתה יודע כמה סדרות יש של חזרה בזמן?? מאות אם לא אלפים! ואני יכול להגיד אותו דבר על האי שהם מעתיקים! יש שם ילד אחד שהכוחות שלו זה ממש כמו של נפיל שגם כן יכול לצוות עליך לעשות דברים. בשורה התחתונה: הנפילים הרבה יותר טוב מהאי! ואני אומר את זה בתור אחד שראה את שניהם.

yyye

New member
ההעתקה היא בזה שהיא חזרה לעבר ואסור שהיא תעשה

טעות כי אז זה לא יהייה טוב!!!! בדיוק כמו באי!!!! והאי פי 100000000000000 יותר יפה מהנפילים המסריחים האלה..... אם את רואה האי למה את לא בפורום האי???? למה בחיים לא הזכרת שאת רואה האי??? אההה????

אייייי מישהו יכול למחוק אותו

זה ממש מוזגם התינוקות שמיסתובבים פה ברשת ......... א. כן האי סידרה יפה ב.כול אחד מותר לו לו להגיד מה שהוא חושב בצורה בוטה ונכונה ג.אם ניצן לא רוצה להיות בפורום האי ולדבר על האי פה הוא לא ממש חייב ולפי איך שאתה מיתנהג אני ממליצה לו לא להיות שם......... ד.הנפילים היא סידרה שלא דומה ואפילו לא קצת להאי זה משהו שונה וזה משהו שונה אם יש כמה אלמנטים דומים זה בגלל שזה מדע בדיוני ואולי כול מדע בדיוני עושה חזרות בזמן מה הא י והנפילים ל א דומה ל''מסע על העתיד'' יש מיליון ואחת סדרות באמרקיה ובחו''ל שעושות את זה וכול אחת זה אלמנט אחר יש מכונת זמן הבן האדם עצמו וכ'ו. סיכום:רד לנו מהווריד הנפילים יותר יפה וזהו......

מילא אם הגיבורים של הנפילים היו מגיעים

לאיזה שהוא אי של ושל לצורי היה ספר שמראה את העתיד...................מילא זה הינו אומרים שאתה צודק מילא שהיו כותבים את הנפילים בזמן שהאי שודרה מילא אם היתה פונה עליינו בצורה יותר בוגרת ולא מיתנשאת........היינו מצדיקים אותך....

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifכי הוא תלמיד כיתה י"א

וכי יש לו עוד מה לעשות בחיים. הוא לא יעזוב עכשיו פתאום את פורום הנפילים שבו הוא בין הוותיקים ויעבור להאי.
קצת הגיון. ואם היית בנאדם עם קצת נימוס היית שם לב שבכלל לא קיללנו את הנפילים.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאוי נו תעשה טובה!

כמעט בכל סדרה של חזרה בזמן אומרים "אל תעשה טעויות, הכל יכול לשנות" וכאלה,זה כבר ממש לא מיוחד. ואל תחשוב שהאי זה מרכז העולם כי היו לפחות 20 סדרות לפני האי שהיו בדיוק כמוה! ואני לא מצטרף לפורום האי כי זה לא כזה מעניין, אמרתי כבר שהנפילים הרבה יותר שווה ולא תוכל לשנות את דעתי!! נה נה בננננההההה!!!
XD אה ואני בן אם לא הבנת את זה. ואני מאוד מקווה שבאמת התכוונת ל-"ביי" שלך ושבאמת תעוף מפה.

חסוי90

New member
מה ניסגר

תפסיק עם התגובות האלה (ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון) אם אתה כ"כ שונא את הנפילים אז עוף מפה (באמת) במקום להציג תגובות לא נורמליות

OUO1

New member
זו לא יכולה להיות העתקה מהאי מהסיבה הפשוטה ש-

שצילומי העונה השנייה הסתיימו הרבה לפני שהאי עלתה לשידור, או שאולי הם בכלל גנבו את התסריטאים של גיורא חמיצר והעתיקו הכל?

למעלה