פאנפיק- עולם חדש.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifפאנפיק- עולם חדש.

החלטתי להעלות אותו גם לכאן [הועלה גם בפורום פאנפיקים]
יש בו בינתיים שני פרקים. פרק ראשון: פאנדום: הארי פוטר ז'אנר: דרמה, פנטזיה. דירוג: G אורך: 745 מלים. דמויות: סריוס בלק, ג'רמידו אלפי. תקופת הזמן: לאחר מותו של סיריוס בלק. פרק שני: פאנדום: הארי פוטר ז'אנר: דרמה, פנטזיה. דירוג: G אורך: 916 מלים. דמויות: סיריוס בלק, ג'רמידו אלפי, ג'יימס פוטר. תקופת הזמן: לאחר מותו של סיריוס בלק.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifבהודעות- פרק 1

פרק 1 ג'רמידו אלפי סיריוס נחת לאחר נפילה ארוכה על מצע קשה מאוד, משהו קר שהזכיר לו שיש או זכוכית קשה. הנפילה עצמה הייתה זעזוע בשבילו. חמש דקות רצופות של נפילה בלתי פוסקת, בה כל חייו עוברים לפניו- מרגעיו המושפלים ביותר ועד לרגעיו השמחים ביותר. סיריוס לא שם לב שהוא הולך להגיע לקרקע. למעשה, הוא לא ראה אותה, הוא לא ראה כלום. החושך המזוויע היה כעיוורון לסיריוס, וזיכרונותיו הציפו את מוחו הקודח. לפתע, נקטע הכל כשפגע במשהו הקשה והקר. היה זה דבר מפתיע, דבר שהקפיץ את ליבו של סיריוס לאחר הנפילה הממושכת. "זה לא באמת קרה… זה לא באמת קרה…" סיריוס ניסה לשחזר במוחו את התרחשות הדברים בדקות האחרונות. הארי. משרד הקסמים. בלטריקס. פרגוד. הכל היה קטוע ומבולבל בראשו של סיריוס, ואף על פי כן, הצליח לסדר הכל תוך שניות ספורות. "אני מת?" שאל את עצמו בלבו. הוא ניסה למשש את השיש הקר, נטול הצבע, בעיוורון החשכה. הוא רצה לוודא שהוא מסוגל להרגיש, שהוא לא אבד את התחושה בידיו, שאף חלק מגופו לא משותק. מצד שני, הוא כל כך רצה לגלות שהוא חולם, ששום דבר לא באמת קרה… בעודו ממשש את המצע הקר ושוקע בהרהוריו, קטע אותו קול אשר הקפיץ את ליבו. כבר כמה דקות אוזניו היו חירשות מלבד שמיעת מחשבותיו. "שלום, סיריוס." אמר הקול בשלווה. סיריוס הביט לכל הכיוונים. "מי מדבר?" שאל בתקיפות, אך גם בחוֹלי מסוים. הלם הנחיתה עדיין זעזע את ראשו. "ג'רמידו אלפי, אבל כולם קוראים לי ג'רמי. גם אתה יכול. אני האחראי עליך מממשלת השאול. חיכיתי לך כאן כבר כמה דקות. חיים מעניינים היו לך, הא? הרבה חוויות היו… עובדה שהנפילה לקחה כל כך הרבה זמן." "זה חלום. זה לא קורה באמת." הירהר לעצמו סיריוס, מבלי שהוא שם לב שאמר זאת בקול רם. "אקספליארמוס!" צעק ג'רמי בהפתעה, וסיריוס הועף אחורה עקב המהלומה שפגעה בו. "מספיק אמיתי בשבילך?" שאל ג'רמי בקול ערמומי, כמעט נעלב. הוא התקרב והושיט את ידו לסיריוס, שנפל והחליק על המצע הקר. "אני מת? זה לא יכול להיות… זה לא יכול להיות! מה עם הארי? מה עם כל הילדים שבמשרד הקסמים? צריך להזעיק את דמבלדור!" סיריוס היה המום. דמעות עלו בעיניו. הוא לא האמין שזה באמת קרה. הוא לא קיים יותר, הוא לא יופיע לעולם במפת הקונדסאים, או באף מפה שהיא. אף סוהרסן לא מחפש אותו יותר. אף לורד וולדמורט לא רוצה יותר במותו. הוא כבר מת. סיריוס התיישב על ברכיו ופכר את פניו בידיו. ג'רמי בא לטפוח על כתפו, או שאולי רצה משהו אחר, את זה סיריוס לא רצה לדעת. "עזוב אותי!" צעק כשהרגיש שג'רמי מתקרב. צעק אל תוך השקט. אל תוך הבדידות שבמקום האפל. ג'רמי נרתע כמה צעדים אחורה. לאחר דקות ספורות של בכי בדממה, סיריוס הרים את ראשו. "מה יהיה עכשיו?" שאל, והביט בג'רמי בעיניים תלויות, מסכנות, כילד שלא יודע מה יעלה בגורלו לאחר שלקח סוכרייה מקיוסק ונתפס על ידי שוטר. זה היה דבר מאוד לא אופייני לסיריוס האמיץ, שכרגע היה מבולבל ומפוחד יותר מכל. "אני כאן בדיוק בשביל זה. בשביל כל השאלות שלך, כל התהיות והבקשות- אני כאן. אני המדריך שלך." אמר ג'רמי בקול שליו, אבהי. הוא כנראה הבין את חמרת המצב, את חמרת ההלם של סיריוס. לאחר דקת הרהורים, אמר סיריוס בהחלטיות: "אני רוצה להיות רוח. אני חייב." "אני מצטער, סיריוס." אמר ג'רמי בעיניים עצובות. "אני באמת מצטער, אבל זה לא יקרה." "מה?" שאל סיריוס בנימה קצת חצופה. הוא לא הבין את התשובה. למה שלא יהפוך לרוח? "מצטער, זה לא יקרה." חזר ג'רמי, אפילו בנימה יותר עצובה מהפעם הראשונה. "הגוף שלך עוד אתך. עברת דרך פרגוד מוות. אתה לא הגעת לכאן בתור נשמה מבודדת, אלא עברת בצורה שלמה לחלוטין בין עולם החיים לעולם המתים. אם היית מגיע לכאן בתור נשמה מבודדת היינו יכולים לשלוח אותך בחזרה כרוח, אבל הגוף שלך עדיין נמצא אתך, אין כזה דבר רוח עם גוף מוחשי. מצטער, סיריוס. אני באמת מצטער." סיריוס לא האמין. הוא היה כל כך מאוכזב. הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו. הוא רצה להתאבד, אבל אז נזכר שהוא כבר מת. הוא רצה להכאיב לעצמו, אבל החליט שאין טעם. הוא מת. מת. "אתה רוצה שאני אתחיל להסביר לך קצת? להדריך אותך כאן?" שאל ג'רמי בנחמדות, כמו שוטר שמצא ילד שהלך לאיבוד ורוצה להחזיר אותו הביתה. סיריוס הנהן בראשו לחיוב, וקם על רגליו. "איפה השרביט שלי?" נזכר פתאום סיריוס. "הו, אתה תקבל אותו בסיום הסיור המודרך הקטן שלנו. אל דאגה." ענה ג'רמי, אך סיריוס בכל זאת נראה קצת מודאג. הוא היה חשוף ופגיע ללא השרביט שלו. ואז חשב, שמי בעצם ירצה לפגוע בו? הוא כבר מת. והוא חזר לדיכאון הנפשי שהיה שרוי בו. "ארגמדורה!" שאג ג'רמידו באפלה, ולפתע נפתחה דלת עגולה וגדולה, מעין שער, שהפיץ אור כתום בכל האפלה. סיריוס הסתנוור, וכשעיניו חצי עצומות- חצה ביחד עם ג'רמי את השער הפעור.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifבהודעות- פרק 2

פרק 2 הסיורון והפתעותיו "מה זה המקום הזה?" שאל סיריוס בנימה מופתעת, הוא לא הבין את המחזה המוזר. הוא עמד במקום נפלא. המון פרפרים, צמחים, אגמים וציפורי שיר על העצים. הכל היה מאוד צבעוני ויפה, אך את גן העדן הזה הקיפה מעין חומה של להבות אש גדולות וכתומות. "הו, המקום הזה," פתח ג'רמי ואז סיריוס שם לב בבירור לדמותו- דמות בערך בגובה של סיריוס, אולי קצת יותר גבוהה. בעלת עיניים ירוקות ועמוקות, שיער לא ארוך, אך גם לא קצר, אסוף לאחור בקרם לשיער. חליפתו כחולה כהה ועניבה ירוקה לצווארו, מה שנתן לו מראה של מעין שומר ראש. "המקום הזה הוא מקום הבידוד. כאן נרגעים האנשים שצריכים קצת מנוחה לבדם, או אלה שמשתגעים כי קשה להם עם העובדה שהם באמת מתו." "והלהבות?" שאל סיריוס בעודו בוהה בלהבות המהפנטות. "הלהבות? אה, הן שומרות על המת. אף אחד לא יכול להיכנס מבחוץ ולהפריע לו, והמת לא יכול לצאת אחרי השעה שבה הוא אמור היה לצאת, אנשים אוהבים להישאר פה. אם הוא לא יהיה מוכן לצאת מכאן כשיגיע זמנו, הלהבות יסגרו עליו עוד ועוד עד שיגיעו אליו." סיריוס נראה מזועזע. "הו, לא. אין לך ממה לדאוג, הרי אי אפשר לשרוף מישהו שכבר מת, נכון? הלהבות ידגדגו אותו קצת, אולי תחושת חמימות. לא יותר מזה. בטח שלא כאב." אמר ג'רמי וחיוך קטן עלה על פניו. "גם לאלה שהגוף שלהם עדיין עליהם?" שאל סיריוס בנימה מתחכמת. "כן, גם להם." ענה ג'רמי בנחת. "הלהבות יהוו שער שיחזיר את המת למקום שאליו הוא צריך לחזור." "ולאן הוא צריך לחזור?" שאל סיריוס. "אתה תדע הכל בהמשך." ענה ג'רמי. לאחר דקת שתיקה בה סיריוס נראה כחושב על משהו, שאל, "יש מקום כלשהו שבו המתים יכולים לתקשר עם החיים? לראות אותם איכשהו?" "כמובן שכן!" אמר ג'רמי, וחיוכו התרחב. בסיריוס הגיח ניצוץ של תקווה מתוך הדיכאון ששרר בו. הוא עדיין לא קלט לגמרי שהוא מת. הוא עדיין היה בהכחשה. "נו? למה אתה מחכה? קח אותי לשם!" אמר סיריוס לאחר כמה שניות בחוסר סבלנות. "אה, סיריוס, חשבת שיש לזה חדר מיוחד? לא, ממש לא. לאחר הסיורון שלנו אתה תקבל קדרה מיוחדת ו… טוב, אני אסביר לך את זה בסוף הסיור." סיריוס נתמלא תקווה, והלך אחרי ג'רמי. "ארגמדורה!" שאג ג'רמי ושוב הם נכנסו אל תוך שער עגול, הפעם בצבע ירוק. הם הגיעו לחדר שהפתיע את סיריוס לא פחות. החדר היה צבוע כולו בטורקיז, ובכל מקום פנוי היה שעון. שעון גדול, שעון קטן, שעון קוקייה, שעון חול, שעון קיר, שעון יד… היו שם מכל סוגי השעונים. ובמרכז החדר עמד משהו שנראה כמו תא קטן בצבעי הקשת. "מה זה?" שאל סיריוס, מבולבל מעט. אך לפני שג'רמי הספיק לענות, נפתחה דלת התא, וממנו יצא אדם ממושקף, בעל שיער שחור ועיניים כחולות. סיריוס עצר לרגע, ופער את עיניו בחזקה. על פני האדם שיצא היה חיוך רחב, ממזרי. כאילו יצא ממועדון לילה שבו לא הפסיק להשתכר. אך כשראה את סיריוס, עצר לפתע. פניו הפכו ממאושרים למופתעים. מופתעים ברמה שלא תתואר. "ג'יימס?" שאל סיריוס, לאחר כמה ניסיונות שבהם ניסה להוציא מילים מפיו אך לא הצליח. "ג'יימס? זה אתה?" האדם הממושקף בהה בסיריוס לשניות ספורות, ואז מצא את מלותיו. "רך כף, ידידי?" אמר האדם הממושקף. "ג'יימס! זה אתה! זה באמת אתה!" אמר סיריוס ורץ לחבק את ג'יימס, ידידו הוותיק. "רך כף! מה אתה עושה פה?! מה.. איך..?" שניהם היו המומים לחלוטין. "ג'יימס! זוכר מה אמרתי לך? אני אמרתי לך לא לבוא הנה עד שמונה בבוקר!" צעק ג'רמי על ג'יימס בעצבנות. "ג'יימס! אתה שומע אותי? ג'יימס!" צעק ג'רמי, והפעם ניתק את השניים מהחיבוק ההדוק. "ריקולדינו!" צעק ג'רמי בחוזקה, וג'יימס נעלם. "מה? לאן הוא נעלם? מה קורה פה? ג'רמי, לאן שלחת אותו?" סיריוס היה חצי מאושר וחצי המום… קרו לו יותר מדי דברים בשעות האחרונות. "אח… ג'יימס הזה… אתה מכיר את הבחור? טוב, מובן שאתה מכיר… אני מניח שלא היית בא ומחבק אותו סתם כך." אמר ג'רמי. "לאן-שלחת-אותו?!" צעק סיריוס, עכשיו הוא היה עצבני. "לבית שלו, לאן אני עוד יכול לשלוח אותו?" ענה ג'רמי בשלווה. "לבית שלו?" אמר סיריוס בבלבול. "יש לו בית?" "טוב, די עם הקשקושים! אנחנו באמצע סיור! נעשה הכל אחריו! כל ההסברים וכל דברים האחרים!" סיריוס עדיין היה המום, אך השתדל לעקוב אחר מלותיו של ג'רמי, והלך אחריו בחדר הגדול. "זהו חדר הזמן," פתח ג'רמי. "כמה מפתיע…" אמר סיריוס בזלזול. הוא עדיין היה עצבני על ג'רמי מכיוון ששלח את ג'יימס מהחדר. ג'רמי התעלם מההערה. "כאן המתים יכולים לחזור לאיזה רגע שהם רוצים בחייהם, ולחוות אותו שוב. ג'יימס, כפי שבוודאי ראית, חזר לרגע מאוד מאושר בחייו. זה יכול להיות יום הולדתו החמישי, מסיבה בתיכון, או אולי יום נישואיו. ניתן לחזור גם לרגעים פחות מאושרים בחייך. למעשה, ניתן לחזור לכל רגע בחייך- כל עוד אתה זוכר אותו." סיריוס הביט בהערצה בתא, שלמעשה היה מעין מכונת זמן. "בוא, ממשיכים." אמר ג'רמי, וסיריוס נאלץ להיפרד מהמכונה. "עוד כמה חדרים עלינו לראות?" שאל סיריוס בחוסר סבלנות. הוא רצה כבר לסיים את הסיור, להגיע למקום הסופי שבו הוא יהיה- בין אם זה בית ובין אם זה על אחד מהענפים של ערבה מפליקה כלשהי, לקבל את השרביט שלו, את הקדרה שעליה ג'רמי דיבר, לפגוש את ג'יימס (סיריוס תהה אם גם לילי נמצאת באותו המקום) ולעכל את העובדות. לשחזר את כל מה שקרה לו, להבין שהוא באמת מת. הוא באמת היה צריך את הזמן הזה, זמן קצת לחשוב עם עצמו. זמן לשחזר, לתכנן, להבין. הוא פשוט היה צריך זמן. "אתה יכול לסיים את הסיור מתי שתרצה ולקרוא לי כשתרצה להמשיך אותו. עכשיו, כשאני המדריך האישי שלך אני זמין בשבילך 12 שעות ביממה- בלילה, כמובן. חוץ מזה אני מפקח פעם בשבוע על האזור, אז תוכל לשאול אותי שאלות גם בזמן הפיקוח. טוב, די לדיבורים. אתה רוצה לסיים את הסיור עכשיו?" "כן." ענה סיריוס בהחלטיות. "ארגמדורה!" אמר ג'רמי בקול ברור, והפעם נפער שער עגול ולבן בחדר הזמן. סיריוס וג'יימס עברו דרכו יחד, אל הלא נודע שסיריוס כל כך ציפה לו.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתיקון-

בסוף כתוב "סיריוס וג'יימס"... הכוונה היא, כמובן ל"סיריוס וג'רמי"

2 Mיכל

New member
זה ממכר../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

כתוב נהדר, רעיון מושלם ואני מחכה כבר להמשך. מומלץ לקחת בטא כי יש כמה דברים קטנים לתקן (זה גם יגדיל את קהל הקוראים שלך) ותיקון אחד - נדמה לי שלג'יימס יש עיניים חומות.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

העלית לי חיוך
כן, לגבי העיניים של ג'יימס התלבטתי
ורציתי בטא, לא מצאתי
תודה רבה
אני מאוד מרוצה מביקורות כאלה בשביל פאנפיק ראשון

ו-א-ו-ו-ו-ו-ו-ו

ממש מדהים.... הכתיבה שלך מדהימה... לא יכולתי לנתק את העיינים מהמסך... חבל שאין לזה המשך זה ממש ממש מעניין.. תמשיכי ליכתוב פיקים ממש מעניין...

נכון...

גם לדעתי יש לו עיניים חומות ולא כחולות. <היה נראה לי מוזר לדמיין אותו עם כחול>

00SONIA00

New member
איזה יפה!

כתבתי פעם משהו ממש ממש דומה לזה! זה גם היה הפיק הראשון שלי! אבל לא פירסמתי בשומקום.. אבל שלך יותר טוב! מחכה להמשך!

מדהים../images/Emo2.gif

זה רעיון נפלא, הרבה פעמים חשבתי לכתוב על זה פיק, אבל לא יצא לי
ממש יפה, כתוב נפלא ואני מתה לקרוא את ההמשך. אני לא חושבת שזה קשה כל כך למצוא בטא, את יכולה פשוט לשאול אנשים במסרים או משהו... יהיה המשך?

ווואיי! פשוט מושלם!!../images/Emo99.gif

את כותבת ממש יפה!! זה ממכר
וואי בכלל לא חשבתי על זה שאם סיריוס ימות הוא יפגוש את ג'יימס
חח ממש מדהים! מחכה לפרק הבא

black robe

New member
זה נפלא ממש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo63.gif

וואיי , איזה פאנפיק מושלם
זה כתוב בצורה כלכך יפה
וכלכך ממכרת
מתי ההמשך??

DanieLushka

New member
אני מצטערת על הביקורת, אבל..

ממש לא נראה לי שזה היה קורה בצורה הזאת, כלומר, סיריוס היה מתנהג כמו ילד קטן?|: אני לא חושבת \: זה ממש סותר את הדמות של סיריוס, אדישות, קור-רוח, כעס, אומץ.. כמובן שהייתי מצפה שהוא יהיה מודאג ממה שיקרה להארי בהמשך, ויהיה דומם לכמה דקות, אבל לבכות ככה? לא נראה לי ממש, בן-אדם שנמצאות בו כל התכונות האלו, במיוחד במצבים קשים כאלה, יתנהג בהתאם לאופי שלו, אומץ, קור-רוח. ואני מבינה שניסית להראות כמה זה קשה לו בזה שבעצם סתרת את הדמות שלו, אבל עדיין, זה לא מסתדר לי טוב בראש, זו דעתי בכל-אופן. שוב, לא באה לתקוף או משהו, בתכלס עשית עבודה טובה, את כותבת יפה, פשוט הייתי חייבת להגיד את זה.

דווקא לא

קודם כל, סיריוס הוא לא כזה, כמו שאמרת. הוא לא ממש אדיש וקר רוח, והוא מאוד מתנהג כמו ילד קטן. מזכירים את זה הרבה. אני מאמינה שכל בן אדם שיפול ככה למשך כל כך הרבה זמן ויחשוב על מה שקרה לו בחיים ויגלה שהוא מת, יבכה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לבכות זה לא פעולה שעושים רק אנשים כאלה וכאלה.. לבכות זה אנושי.
גם אנשים עם אופי כמו של סיריוס היו בוכים כשהם מגלים שהם מתים..

זהו, שלבכות זה אנושי../images/Emo133.gif

ועכשיו כשאמרת את זה, עלה לי לראש וולדי. טוב, הוא תמיד עולה לי לראש כשאומרים "אנושי". ועכשיו חשבתי, שאולי בספר השביעי השיא יהיה שוולדי יבכה או משהו, ואולי הוא אפילו יחזור להיות טום רידל השקסי
ואז... אמממ... לא יודעת, יקרה משהו
והארי ימות

rds15

New member
../images/Emo58.gifאבל את שוכחת שגם טום

רידל היה אדם קר ומרושע, וכבר בגיל 16 הוא רצח את ההורים שלו ופתח את חדר הסודות, והתחיל בנסיונות שלו להביס את המוות.

למעלה