עדכון שבועי

The Girl Who

New member
../images/Emo187.gifעדכון שבועי../images/Emo187.gif

אמנם אין הרבה חדשות השבוע אבל בכל זאת.
השבוע שיר חדש עלה למייספייס Selfish Jean, שיר רוקי במיוחד, ושונה משאר השירים החדשים שיצאו עד כה. אני משערת שהוא מרמז לצד היותר רוקי שעליו דיבר פראן שיש באלבום.
בינתיים השירים שהושמעו במייספייס יחסית כן הלכו לפי סדר האלבום, לכן ניתן לצפות שהשירים הבאים שיושמעו הם: Battleships Eyes Wide Open My Eyes One Night Out In Space Colder New Amsterdam
חשבנו שראינו את עטיפת האלבום החדשה, אל לפי פראן מדובר בזיוף. יש סיכוי שגם פראן משקר..הוא אוהב לתעתע בנו.
הכל בטח יתפרסם בקרוב.
טראוויס העלו די ממזמן למייספייס שלהם וידאו של איזו מקהלה ששרה את Piprdreams. שווה להציץ ולשמוע. ביצוע יפה.
בינתיים בסקר הפורום בנושא שירי אהבה ומערכות יחסים מוביל Flowers in the Window, מה שמעיד על מערכות יחסים בריאות בקרב משתתפי הפורום.
הסקר הנוכחי עדיין לא מוחלף כי לא הרבה אנשים הצביעו. אז יאללה ללכת להצביע. זהו, שיהיה סוף שבוע נעים.

The Girl Who

New member
הופעות ראשונות פורסמו../images/Emo26.gif

ידעתי שזה יקרה אחרי שאני אכתוב את העדכון.
טראוויס הודיעו כרגע על שלוש הופעות שיערכו במרץ, לאחר תקופה ארוכה של ציפייה. ההופעה האחרונה שעשו ב-2005 הייתה ב-LIVE8, עבר בהחלט הרבה זמן. לעת עתה מדובר רק בשלוש הופעות: לונדון, 20.3 גלזגו, 21.3 וורינגטון, 22.3 פרטים נוספים בטראוויסאונליין.

Girl From Mars

New member
הולי שיט!../images/Emo2.gif

אני לא נמצאת פה חודש ועכשיו הם מוציאים את הכל?!
אני שומעת עכשיו את Selfish Jean, וזה ממש הזכיר לי בהתחלה איזה קטע מטריינסוטינג.

The Girl Who

New member
כרמל?../images/Emo12.gif

כרמל!^_^
חחח נראה שאנחנו אותה אחת.
עוד אנשים אמרו שהשיר דומה למשהו מטריינספוטינג! אבל אני לא ראיתי..אז אני לא יודעת. טוב לראות אותך!

למעלה