סקר חדש הזמרת הגדולה של שנות התשעים, אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע
N NoKiA2003 New member 29/10/05 #1 ../images/Emo187.gif סקר חדש הזמרת הגדולה של שנות התשעים, אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע
R Rוית New member 29/10/05 #4 ../images/Emo45.gif סתם כי לא רציתי להרוס את הרצף בכל מקרה, ה"קרב" כרגע הוא בין אלאניס למדונה.. מדונה רוב הסיכויים תזכה, והגיוני שכך, אבל יפה שאלאניס נותנת שם פייט מכובד!
../images/Emo45.gif סתם כי לא רציתי להרוס את הרצף בכל מקרה, ה"קרב" כרגע הוא בין אלאניס למדונה.. מדונה רוב הסיכויים תזכה, והגיוני שכך, אבל יפה שאלאניס נותנת שם פייט מכובד!
U UnprodigalSon New member 29/10/05 #6 בזכותי אלאניס מקום 1! אני יודע שאני לוקח הרבה קרדיט... אבל הקול שלי היה ה36 והשאיר את מדונה מאחור עם 35! בתקווה שזה לא ישתנה בקרוב...
בזכותי אלאניס מקום 1! אני יודע שאני לוקח הרבה קרדיט... אבל הקול שלי היה ה36 והשאיר את מדונה מאחור עם 35! בתקווה שזה לא ישתנה בקרוב...
S smgfan New member 29/10/05 #7 הצבעתי!! ../images/Emo24.gif אבל מדונה מעל אלאניס בקול אחד (!) תצביעו!
O O r a c l e New member 29/10/05 #9 ../images/Emo45.gif ועם ההבצעה שלי אלאניס עלתה למקום ראשון עם 49 קולות!