ספר מחזור!

noam270

New member
../images/Emo187.gifספר מחזור!../images/Emo63.gif

לקראת תחילתה של העונה השניה חשבתי שאולי נכין ספר מחזור לסדרה(לעונה 1). מה זה אומר? שבדיוק כמו הספר מחזור בביצפר, תמונה וחמשיר קצר על כל דמות בסדרה. התכנון הוא שנערוך את הכל במצגת או ב-movie maker כל מי שמעוניין לתרום את עצמו להכנות שישרשר
בגדול, כל אחד יקח דמות מסוימת ויהיה אחראי עליה (או יותר מדמות תלוי כמה מתנדבים יהיו). חשוב להזכיר, אף אחד לא חייב להתנדב או לעזור! כל אחד יתנדב אם הוא באמת מוכן ויכול....! ובסיום הפרויקט לכולם ישלח הקובץ.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif אם אפשר אז על עדי כץ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

חמשרים1

הינה כמה שהמצאתי צורי:צורי ילד רגיל שבא לישוב ומצא את עצמו אם כוחות על טבעים חשב שהיתאהב בליאה אבל ידע שבעדי הוא מאוהב אבל לקח לו זמן להבין את אהבתו וגם את כוחותיו לבסוף ניצח את נח הרע ויצא גדול בלב ברירה רק עכשו הוא לא יודע הכול שהאסון הנפילים עוד יחזור......... זה טוב אין מספיק חרוזים?

noam270

New member
../images/Emo187.gifיפה מאוד!!../images/Emo13.gif והצעה למשהו....

צורי ילד רגיל שבא לישוב והתבאס שהבין שלת"א לא ישוב. מצא את עצמו עם כוחות על טבעים חשב שהיתאהב בליאה אבל ידע שבעדי הוא מאוהב אבל לקח לו זמן להבין את אהבתו וגם את כוחותיו לבסוף ניצח את נח הרע ויצא גדול בלב ברירה רק עכשו הוא לא יודע הכול שהאסון הנפילים עוד יחזור......... הוספתי עוד שורה בין השורות הראשונה והשלישית....זו רק הצעה....אחרי הכל זה החמשיר שלך....!

חומד..

בחמשיר- כל הפואנטה היא שזה יהיה שיר בחמש שורות.. אם תוסיפו עוד שורות זה לא יהיה חמשיר זה יהיה סתם שיר ותיקון קטן, *בלית ברירה.. (לית=לא, בארמית)

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifרק לא הבנתי משהו

הספר מחזור הוא על הסדרה או הפורום? כי כל פעם אמרת משהו אחר.

noam270

New member
../images/Emo187.gifעל הסדרה...אף פעם לא אמרתי אחרת...

אני לא רואה כל כך דרך לספר מחזור לפורום.....

O

omerdav

Guest
../images/Emo182.gif מוכן לעזור בכתיבת טקסטים

לא חמשירים כי בזה אני גרוע...

SUPER ORI 1z1

New member
לא במוווי מייקר...

אני עורך המון סרטים בתוכנויות מקצועיות, אני מתנדב לערוך

noam270

New member
../images/Emo187.gifכבר נחליט אם בmovie maker או לא!

זו בחירה של כולם לא שלך ואין לך שום זכות לפסול רעיונות/הצעות של אחרים! התנדבת לעזור? תודה! אבל אל תחליט בשביל כולם!

ילד רע 16

New member
יש כמה אפשרויות:

*לעשות משהו אחיד-חמשיר\סיפור\כמה משפטים\X נקודותיים [משהו] * ואפשר לכל אחד מה שמתאים לאופי שלו. לדוגמא - לעדי להתאים חמשיר, ליובל אפשר לרשום לדוגמא "נראה ב: ....." "עשה: ......" "מוכר כ:......." וכו'. בחמשירים אני לא טוב ומיטל עשתה משהו יפה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכתבתי חמשיר! D:

"צורי הוא הגיבור ויש לו משימה ליאה היפה היא המלכה של השכבה עדי המתוקה היא גם הכי החצופה מאור הגבר-גבר מחפש רק אהבה ויובל הוא הגאון רק עם קצת בעיות קליטה"
חחחח איך יצא? זה בסגנון שעדן הציע.

ילד רע 16

New member
אה יפהה

אבל לא כמו שהצעתי, זה חמשיר:p זה בעצם יכול להיות הפתיחה חמשיר כללי כזה,או טרום
ניצן חחח יצא יפה

למעלה