סופ"שארון!

../images/Emo187.gifסופ"שארון!../images/Emo187.gif

סיכום שבועי ^^
עשרת הפורומים המועדפים עלינו נייטוויש מטאל אופנה אלטרנטיבית צמחונות וטבעונות אוונסנס דמדומים רוק סרטי מתח ואימה ערפדים אמריקן איידול ורוקסטאר עשרת הפעילים (19) Amir Noy (21) המכשפה ה ק ס ו מ ה (21) Ice Queen 7 (24) Brombit (30) מגרש השוודים (31) Endogenisis (31) bachner1 (50) yael627 (66) CoralP (105) אטומיק בייגל ומכיוון שבסופ"ש האחרון ובתחילת חודש אוקטובר הייתי בקרקוב או לובלין או משהו (באמת, למה לא עשיתם התפקדות אוקטובר? :0), מספר ההודעות בפורום בכל חודש ספטמבר הוא 508. זה פחות או יותר הממוצע שלנו בחודשים האחרונים, שזה טוב, אבל כמה שיותר פעיל - אפילו יותר טוב! :) דברים מעניינים מהשבועיים האחרונים (כי בשבוע שעבר לא היה מי שיספר על זה
)
טל ומיכאל חגגו יום הולדת!
ווית'ין שיחררו את הקליפ של השיר החדש, Utopia
החולייה החלשה חזרה - מההתחלה! לכו לפרוק תסכולים על השירים של Enter
(היה גם דיון
לגבי האלבום החדש של אפיקה, אבל אי אפשר להכניס עוד קישור בתוכן וזה בכל מקרה אוף
)
אני טסתי לשבוע, וחזרתי. שזה הכי חשוב הרי. אני יודעת שבכיתם בלילות מגעגועים אליי, ושקיפצצתם בטירוף משמחה כשחזרתי.
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: זהו. שיהיה סופ"שארון מדהימי וחג שני שמח!
(בעת כתיבת ההודעה שמתי לב שתפוז שמו את האייקון החדש
בחלק של "פרצופים ומחוות". עוד מישהו מוצא את זה משונה?
)

מה את מאושרת וזדונית O___o

כמו שירדן אמרה, על דובוני גומי (ומרשמלו, על מרשמלו לא ענו לי! :{) עם תחליפים צמחיים לג'לטין ++

סופשבלול

שיר/י השבוע של ווית'ין: אותופיה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מני ישראליים וטיפי אפיקה אלבום/אמן השבוע: מוניקה סקס- אבל רק בגלל ההופעה, לא חולה עליהם דבר טוב שקרה השבוע: טיול, גיחה קצרצרה לשציצ
, המדריך
דבר רע שקרה השבוע: מפגשציצ הוקדם, כל מני דברים בטיול, חלום מטריד ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: יום שיא עם החניכות, מתחילים שוב שגרה... כוסעמק אתר השבוע: אינטר מאכל השבוע: מעדן וניל של אלפרו התחדשות השבוע: כלום נראהלי ספר השבוע: X סרט/סדרת השבוע: X תגלית מגניבה מהשבוע: מיץ גויאבה זה מזעזע ויש לזה טעם של גויאבה ציטוט השבוע: תרשום תרשום: איך הפרדת ביננו ככה!! הגבות של אייל תרשום תרשום: אנחנו שמחים לחזור להיות ביחד השיניים של שביט [פעם היה לה רווח עצום] ~אוכלים אננס פרוס משימורים~ תרשוםתרשום: איך אתם אוכלים לי את הבית!!!1 בובספוג ועוד המון כאלה תמונת השבוע: X

אבל גויאבה זה מגעיל!!!

הייתי במכולת של טחונים, ואמרתי לעצמי שאם כבר אני מבזבזת 7 שקל על פחית לפחות שיהיה מיוחד ;; והיה מזעזע

היויו

New member
בערך ../images/Emo32.gif אבל לא - רחבת סימפוני בדארק!!!

כן - בדארק הקרוב שיוצא בHALLOWEEN (!!) קיבלנו את רחבת המטאל לעשות בה שימוש טוב. אז מה יכול להיות שימוש יותר טוב מלעשות סט שלם של סימפוני ופאוור??
בקיצור - כל מה שאוהבים לשמוע (כולל ווית'ין) יהיה שם. המימד ה-5, ב-29.10, החל מ-12 .

Ice Queen 7

New member
nim

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Air - Run כי זה השעון המעורר עכשיו ונתקע לי בראש אלבום/אמן השבוע: מיוז דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ וסיפוח למפגשקטנ והרצליה ונצרת עילית D::::: היה כיף נורא!
דבר רע שקרה השבוע: הסתפרתי (זו היתה אמורה להיות גזירת קצוות קטנה ותמימה, אבל כנראה שהקצוות נראו לספר מאוד ארוכים
) ונגמרה ההדממה
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: איזה ציפיות, חוזרים לבסיס ): אתר השבוע: פייסבוק :X ~דרדור~ מאכל השבוע: סושי התחדשות השבוע: חולצה של לד זפלין! (ששכחתי אצל ליהי יחד עם ג'ינס
) ותספורת ספר השבוע: איך נעשיתי טיפש סרט/סדרת השבוע: האוס תגלית מגניבה מהשבוע: מור זה קטן! ציטוט השבוע:
דוקטור הו: "I'm a time traveler. I point and laugh at archaeologists."
בןשלבןדוד: "יש שם רמקולים" ~מצביע למרפסת~ בתדודה: "איפה?" בןשלבןדוד: "אלה שמדברים שם חזק!" בתדודה: "ה..אנשים?" בןשלבןדוד: "הם מדברים חזק, הם רמקולים" בתדודה: "ואתה?" בןשלבןדוד: "אני לא רמקול! אני קטן אז אני מדבר חלש!" אמא שלי: "אז כשתהיה גדול תהיה רמקול?" בןשלבןדוד: "כן." (ביקרנו אתמול אצל דודים אחרי אזכרה של סבאסבתא, הצוציק הזה בן 3 ואחד היצורים המצחיקים שראיתי XD) (זה לא לגמרי מילה במילה כי מי זוכר, אבל הכי מדוייק שזכרתי
) תמונת השבוע:

המנמנמ

(עונה על השבועיים שכזה) דבר טוב שקרה השבוע: פולין, לחזור הביתה, חופש, מפגש קטנ דבר רע שקרה השבוע: חזרתי מצוננת, קטעים מסויימים עם האוטובוס בפולין ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: חזרה לביה"ס
מאכל השבוע: בואו ואספר לכם במה האכילו אותנו בפולין.
בבוקר סתם אכלתי דגנים ומאפה אם היה משהו נחמד. בצהריים נתנו לנו כל יום שקית שהכילה שני סנדוויצ'ים (גבינצ פלסטיקית עם חמאה נוראית ושתי חתיכות ירק בערך, וביצה קשה עם וונאבי ירקות. פעם אחת הייתה חביתה במקום ביצה קשה XD), מיץ תפוחים/תפוזים, חטיף ופל שוקולד ותפוח/בננה. בערב היו כל מיני דברים מזעזעים, ממרק ירקות סביר, לגוש סויה מחריד ערב אחד, לשניצל גבינצ גאוני אך משונה ערב אחד, וכמעט תמיד ירקות מאודים ממש דוחים משום מה. 0.0 אה, פעם אחת היה צ'יפס שאפילו היה טעים! אוכל השבוע האמיתי שלי זה יויו(
) שאמא הכינה לי וחיכו לי כשחזרתי הביתה
ועכשיו יש בבית גם כל מיני מאפים ואלפחורס ודברים טעימים ודיייי כמה אפשר ;; גם ככה חזרתי מפולין שמנה ומחוצ'קנת בגלל כל השטויות שטחנתי שם. :{ התחדשות השבוע: שרשרת ענבר ממש יפה מורשה, עוד משהו מגניב מורשה שלא החלטתי אם הוא שלי או מתנה למישהו, צינון, 1017 תמונות מפולין ספר השבוע: מוזיקופיליה/אוליבר סאקס סרט/סדרת השבוע: ג'י פורס
, הפסנתרן, רשימת שינדלר (שלא סיימנו
), החיים יפים/דולהאוס 2, HIMYM 5, האוס 6, הטופ מודל 13, קצת האו.סי שפספסתי בערך את כל העונה בטלויזיה. :X תגלית מגניבה מהשבוע: שאמה שפלן תופיע בארץ
ציטוט השבוע: מהמסע:
מורה: הטיסה 3 וחצי שעות. ילד: מה אם יהיו פקקים?
דייל עובר ליד מורה שישנה מכוסה (כולל הפרצוף) בסווצ'רט: I think she's dead.
ילדה בנסיעה מקרקוב ללובלין (נסיעה של 5 שעות או יותר): עוד כמה זמן נגיע? מדריכה: ~צוחקת~
הילה מהשרותים: ויש לי רק דבר אחד להגיד לך. אני: כן? הילה: ~מוציאה את הפן מהפתח ומפעילה אותו~ (כנראה שזה לא מצחיק כשמתארים את זה :X)
ילד על הביקור בגטו קרקוב: לא השגנו כלום היום. ~הערה: באותו יום היה לנוגם זמן חופשי~ ילדה: ~סופרת על האצבעות~ תיק, חולצה...
~עומדים בחוץ בקור~ מורה: הגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים. ~מוציא כובע~
מורה פולנייה על איזה מבצר/טירה: This is Castel... ילד סוגשל ערס: ווי האב קסטל טו! (יש את אזור הקסטל במבשרת P:)
~מדברים על עיטורים על מצבות לפי שם הנפטר~ ילד, מצביע על מצבה אחת: אז לאיש הזה קראו חלון?
ילדה: האנגלית שלך יותר גרועה מהפולנית שלי.
~המדריכה מחזיקה תמונה אותנטית~ מדריכה: יש פה אנשים בתור... מישהו: יש להם פיפי. ~טראומת תורים לשרותים בכל עצירה~
ילדה: יש לי גרפס אבל אל תספרי.
~ילדה יוצאת מהחדר שלי ושל הילה אחרי כיבוי אורות, והרכזת תופסת אותה~ רכזת ~כועסת~: זה החדר שלך? הילדה: פחות או יותר...
רכזת, בעצירת שרותים: הבנים לשדות, הבנות לתאים! ~הקשרי שואה~
הילה: אליס, תגידי למזגן שידליק את הנהג! תמונת השבוע: דמיינו תמונה אקראית מפולין. יש לי כמה תמונות שאני אוהבת, אני פשוט לא הולכת לעבור שוב על כולן כדי לבחור אחת להעלות. :X הודגש באמצעות מדגישארון
(הו, תודה לך שארון
)

Amir Noy

New member
האוס../images/Emo47.gif

פשוט סדרה גאונית, התמכרתי אליה שבוע שעבר האוס גורם לך לרצות ללמוד רפואה

למעלה