נעליים

LipStiK

New member
כן... הכי יפה שלוש... ומי שלא רוצה

מקורי- שיתחיל לחפש בנרות חיקוי יותר דומה...

לדעתי ../images/Emo142.gif

אולסטאר - תמיד יילכו איתנ, ותמיד הלכו איתנ..
[אצלנו לפחות]
הבאפלו עמ האש - מעצבנ כבר לראות אנשימ שנועלימ אותנ. לא מחדש, לא מרגש ולא מעלפ
אדידס - מאוס, מכוער ומציק.

L i l o o S h

New member
אני!!

אולסטאר-תמיד תמיד תמיד אין!!!!!!!! הבאפלו עם הלהבה-חרוש לעוס מאוס!!!! די כבר איתם!! אין בהן שום ייחוד, כל העולם ואחותו נועלים אותן!!
אדידס-לא זה ולא זה..ז"א, אני לא ראיתי יותר מדי אנשים איתן, ככה שזה לא ממש אין, ואאוט, הם לא יכולות להיות אאוט כי הם אף פעם לא היו אין..לא הבנתם? לא משנה..בכל מקרה, בעיניי הם די יפות..

אדוושי

New member
האדידיס?! היו אין ב-ט-י-ר-ו-ף

חח כל העולם ואחותו
איילת- כל העולם ואשתו

i l0ve u

New member
=)

אולסטר לעולם לא יצא מהאופנה .... תמיד יהיה מי שילבש אותם ואני חייבת זוגג מהר לפני שזה יצא! אבא שלי כבר חצי שנה אומר שיקנה לי .... והאולסטאר עם השפיץ-כאילו ה"מגף" פתאום נכנס לאופנה... למרות שאנחנו *הפורום* גילינו אותו קודם <מזמן..> חחח:) הבאפלו ת'אמת לא ממש הולכים עם זה אצלנו ... אבל זה כבר לא אין כל כך זה חרוש ולעוס ומאוס האדידס כבר בדרך לאאוט .... אבל עדין לכל בנאדם שני יש אותם...

אדוושי

New member
לדעת האוטסלטאר ממש אווטטטטט.....

יש לי ורודות ונראה לי נעלתי אותן רק פעמיים

יא אני מרגישה ממש מגדת עתידות..

הודעה שפרסמתי כאן באוגוסט. אין עליי, יש לי עין :) אה כן, זה לא נאמר בהתלהבות. פשוט שמתי לב שיש לי עין מאוד חדה כשזה מגיע לאופנה. הבעיה היא שגם אם אני קונה, בדרך כלל אין לי חשק "להתלבש"

../images/Emo141.gifתשובותיי../images/Emo141.gif

אולסטר - לדעתי הוא תמיד יהיה אין!! חולה על כל סוגי האולסטר.. לי יש אולסטר שחורות שקנות עליי.. אוףף.. צריך לחדש מלאי..
הבאפלו עם האש - בהתחלה אמרתי יפה, אחרי זה אמרתי נחמד, עכשיו - די!! כבר רואים אותם בכל מקום!! נמאסס!! אאוט לגמרי!
אדידס - חולה על הנעליים! בשבילי הם אין. אוהבת -

vashla

New member
אבל כולם ככ יפות!!../images/Emo99.gif

לא כפת לי שהם אאוט!!!!! הם מדהימות ואני ממשיכה ללכת עם האדידידיידעידידיססס שלי

LipStiK

New member
לא התכוונתי לאדידס... אם התכוונת

אלי בכלל...... התכוונתי לזה שהנעלי אולסטאר על עקב הן הכי אין עכשיו..

למעלה