נעליים

Daniel MSG

New member
../images/Emo187.gif נעליים../images/Emo70.gif

אולסטאר אי או אאוט?! הבאפלו עם האש אין או אאוט?! אדידס ( עם השלושה פסיםםםם ) אין או אאוט?!

Daniel MSG

New member
../images/Emo34.gif לדעתייייי....

אולסטאר - אאוט [ לפחות אצלנו ] הבאפלו עם האש - טוב ת'אמת.... חרוששששש יאללה הבנו את הקטע נעליים יפות אבל לכל העולם יש אותם וזה כבר נמאססס... מבחינתי אאוט אדידס - טוב בעיקרון זה אין אבל לי נגיד אין אותם ואני גם לא רוצה אותם כי כבר לחצי עולם יש את זה וזה כבר חרוששש בטירוף!

אמממ..

אולסטאר אצלנו מאוד אין
הבאפלו אש.. אכן חרושות.. אבל הם כל כך יפווות!!!אין
ואדיידס ברווור שאין טוב אבל אין מה להתפלאות.. אנחנו באילת אלינו הכל מגיע אחרונים.. דרך אגב! בשעה טובה ומוצלחת ירד אצלנו גשם!!! אתמול בלילה.. וגם עכשיו!!!

אדוושי

New member
אממ האמת אני נזכרת שכן היה

אבל זה טוב כי זה מסכם את הכלל... אז ככה... אולסטאר- אווט
להבה- בדרך לאווט אבל גם כבר קצת [[הרבה]] מאוס בעין
ממש כבר עומד לצאת... וגם מאוס בעין...! לי יש

עדי00

New member
מממ...

אולסטרר לדעתי תמיד יהיה אין... אבל שמעתי שיש אולסטר כזה גבוהה נשמע מזה יפה... אממ..בפאלו...מממ...לא יודעת..חחח נראה לי קצת אאוט ואדידס אין...:]

אדוושי

New member
עדי אם זה אווט למה קנית!?

כאילו זה נשמע בהודעה שלך כאילו את לא אוהבת את הנעלל... וטוב שלא בזבזת עליה "קצת" כסףףףףף ואת יודעת איך האולסטאר הגבוה נראה לאהמ ניסן אהמ יש

עדי00

New member
כה.. אמרתי לך

שאני אוהבת ת'נעל של ניסן ונראה לי שזו את שעשית לי פרצוף..חח אממ אני אוהבת את הנעל אבל חבל שכל הבנות בשכבה קנו חיקוי בצבע שלי ככה שזה כבר לא מיוחד מה שאמר- אאוט! =/

Daniel MSG

New member
../images/Emo187.gif אם אני הייתי קונה....

גם אני הייתי קונה חיקוי [ למרות שלא הייתי קונה ] בגללל שסבבה זה היה אין והכל אבל כשזה יהיה אאוט את תרצי עוד נעליים אחרות וסתם זרקת 400 שקל על נעל

LipStiK

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

אולסטאר רק אלה עם העקב... רגילות כבר די אאוט... והאמת שגם אלה העקב מתחילות לצאת קצת..|סגדש| באפלו עם האש אוף כבר נמאס לי לראות אותן! מאוס וכבר אאוט...וזהו! אדידס אין אין אין!! בלבן עם כל צבע שיש... העדפה אישית- לבן עם תכלת או ורוד

אדוושי

New member
לי יש לבן עם ורוד../images/Emo34.gif

אבל קניתי אותם ממש בין הראשונים [[בכתה ו']] אז כבר זה נשחק ולא כל כך נראה ורוד... וזה גם ורוד שאין להרבה כי כמו שאמרתי זה היה בהתחלה... וכבר לא ייצרו אותו אבל במסיבה אחת צבעתי אותם לורוד יצא יפה אין הם מאזה שחוקות כבר!

עדי00

New member
אאאאיייייכססססס

יש כאלה שקונים את האדידס חיקוי..מזה מגעיל! 4 קווים זה מריגז...חחחח

אדוושי

New member
כהה

זה לא מכוער זה פשוט מציק לראות 4 פסים במקום שלושה! זה דורש למחוק אחד חח

i l0ve u

New member
לי יש כאלה חחח

שהלכתי לחפש נעל כלשהי בכלל הארץ ולא מצאתי אז ראיתי ת'אדידס ואהבתי אותן אבל לא היה לי מספיק כסף והיו ת'חיקוי הזה עם ה-4 פסים שזה נראה בול אותו דבר אז קניתי 2 זוגות ... ואז אבא שלי טס לחו"ל וקנה לכללל המשפחה את הנעל שחיפשתי כל כך חוץ מלי כי היו לי כבר נעליים! עמדתי להתאבדדדדד!

אדוושי

New member
חחח חפיףף גם ככה זה יצא כברר

לי יש אדידס עם פסים ורודים אבל הורוד היה מאזה יפה
אבל יש לי אותם כבר שנתיים וכמו שאמרתי- הם שחוקות בטירוף!

Daniel MSG

New member
../images/Emo187.gif לידיד שלי היה אדידס שהוא קי

בל מבת דודה שלו שהיא קנתה אותם בארצות הברית שהן כאלה כחול נוצץ עם פסים לבנים מאזה יפות
אוף אבל אחרי כמה שבועו תהן כבר היו קטנות עליי... מהתחלה הן היו קטנות אוף איזה באסה
אהבתי אותן...

Daniel MSG

New member
../images/Emo187.gif אופסי ../images/Emo9.gif

שכחתי לציין שהוא הביא לי אותן כי הן קטנות עליו

למעלה