מפגש

קרניjack

New member
../images/Emo187.gifמפגש../images/Emo187.gif

ואני פותחת הודעה חדשה כי יום רביעי הוא אוטוטו ואין תגובות בשירשור למטה.
ברוב קולות נבחר יום רביעי למפגש, ה31 לחודש.
המפגש יתקיים איפה שכנס עולמות מתקיים :השנה ב-ZOA (לשעבר בית ציוני אמריקה), רחוב אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1, תל אביב.
דרכי הגעה (מועתק מעמוד הכנס): -למגיעים ברכבת: ZOA נמצא במרחק הליכה קצרה מתחנת רכבת השלום. כאשר יוצאים מהתחנה, יש לפנות לכיוון מגדלי עזריאלי והקריה. ממשיכים ישר על רחוב קפלן עד אבן גבירול, שם פונים שוב ימינה וממשיכים מעט עד אבן גבירול 26.(פשוט מאוד!!!) -קווי אוטובוס המגיעים למקום: דן: 9, 26, 28, 38, 56, 70, 72, 82. אגד: 89, 97, 149, 174, 192, 278, 282, 570 -למגיעים במכוניות פרטיות: מנתיבי איילון יורדים במחלף השלום, ופונים לרחוב קפלן. משם פונים לרחוב דובנוב, שם נמצאים כמה חניונים עירוניים במרחק הליכה קצר מ-ZOA. מפת חניונים בקרבת אזור הכנס ניתן למצוא באתר מפה.
רק צריך לקבוע שעה להיפגש. מתי אתן מציעות?
מי שמגיעה בבקשה לסמן

שנינוש 1

New member
../images/Emo45.gif

לא משנה לי שעה. אני מניחה שבבוקר... אני כנראה אגיע לשם ברגל מקניון עזריאלי. אם חלק רוצים אפשר להיפגש כמה שם וללכת ביחד!

משי22

New member
../images/Emo45.gif

רק אנשים, בואו נחליט כבר על שעה! פשוט יש עוד משהו שאני אמורה לעשות ביום הזה, ואני רוצה לדעת מתי אני אהיה פנויה. על הבוקר? עשר? אחר הצהרים? ושני, אני אשמח להפגש איתך בעזריאלי וללכת ביחד! אחרי החג אשלח לך מסר

שנינוש 1

New member
מסכימה!

אפשר להיפגש בעשר בעזריאלי. ככה פחות או יותר אם נלך לאט נהיה פחות או יותר בעשר וחצי בכנס!

קרניjack

New member
אני ככל הנראה גם ארד בעזריאלי ואז אלך ברגל

אבל אני לא יודעת אם זה היהי בשעות האלה או טיפה יותר מאוחר.

lilith93

New member
אני באה

אני באה ברכבת כך שאם יש מישהו שנוסע גם תגידו ואולי נבוא ביחד

משי22

New member
ברכבת מאיפה?

כאילו מאיזה כיוון? (אני באה מכיוון צפון).

קרניjack

New member
איפה כל מי שהגיב בשירשור הראשון?!

התחרטן?! ואין ייצוג גברי בכלל?

קרניjack

New member
אז כדי שכולנו נפגוש אחד את השני

אני מציעה שנקבע להיפגש בשעה 11 בכניסה לZOA, גם למי שלא ייפגש בעזריאלי. מקובל?

קרניjack

New member
ככל הנראה יש כמה בנות

אולי אני בינהן שנפגשות בעזריאלי בשעה 10 ומשם הולכות ברגל לכנס....כדי למצוא אחת את השנייה בעזריאלי לוקחים פשוט פלא של אחת הבנות...

למעלה