להתפקד

אושRתי

New member
../images/Emo187.gifלהתפקד../images/Emo26.gif

שם: גיל: שיר אמצע שבוע שלכם של אריק: שיר אמצע שבוע שלכם לא של אריק: מסר כל שהוא לפורום: דבר מסויים שאתם אוהבים לעשות בחורף: חובת כולללללללללללם לענות גם כאלה שרק קוראים-זה הזמן להתעורר

clevelandrocks

New member
נו טוב

שם: ינון גיל: 28 (עוד שבוע) שיר אמצע שבוע שלכם של אריק: היא יושבה לחלון שיר אמצע שבוע שלכם לא של אריק: 'בואי וניפול' של משינה מסר כל שהוא לפורום: לכו נגד האינסטינקט! דבר מסויים שאתם אוהבים לעשות בחורף: לספור את הימים עד הקיץ...

eshir31

New member
אני חדש כאן

אקח את פראג ואת חתול וחתולה של בום פם. רציתי לדעת את דעתם של חברי הפורום על האלבום החדש של אריק ששמו 'רגעים'. אם דנו בזה בעבר, אשמח לקבל קישור.

התמ-ים

New member
אז ככה

שיר אמצע השבוע של אריק: פגישה לאין קץ שיר אמצע השבוע לא של אריק: שיר הטמבל (כוורת) מסר אמצע השבוע לפורום: ולכן ידידי הקטן, הסתכל אך ורק בקנקן, מבחוץ הסתכל ומשמש בו, לפעמים ידידי,לא כדאי כלל לראות מה שיש בו. דבר מסויים שאתם אוהבים לעשות בחורף: לחפש מסרים של אמצע השבוע, בין שירי אריק איינשטיין?

בוקר טוב

שם: ליאור גיל: 29 ( בדצמבר מחליף קידומת ל- 30) שיר השבוע שלי של אריק: רוח רוח ( מתוך מזל גדי) שיר השבוע שלי לא של אריק: Heaven, im in heaven : לואי ארמסטרונג מסר: שיהיה לכל החברות והחברים שבוע של אור אהבה ורק דברים טובים. אוהב בחורף: לראות סרט טוב, לקרוא, לשבת בבית קפה חמים ולשתות הפוך חלש מעט קצף ולראות את הגשם בחוץ... וכמובן אם יש חברה להתחבק ולהתכרבל ביחד... ליאור

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

שם:אושרת גיל:24 שיר אמצע שבוע שלכם של אריק:פסק זמן שיר אמצע שבוע שלכם לא של אריק:יונתן שפירא של איה כורם מסר כל שהוא לפורום: תתחילו להעורר
דבר מסויים שאתם אוהבים לעשות בחורף: הממ לשתות מרקים

eshir31

New member
האלבום 'רגעים'

רציתי לדעת את חוות דעתם של חברי הפורום על האלבום 'רגעים' שיצא לפני כחצי שנה.

מתפקד :)

שם: תומר גיל: 19 שיר אמצע שבוע שלכם של אריק: "מכופף הבננות" שיר אמצע שבוע שלכם לא של אריק: "עזרה בדרך" של נעם רותם(שיר חמוד,נפלתי עליו ברדיו והתלהבתי) ו Mad World מהפסקול של דוני דרקו. מסר כל שהוא לפורום: אממ..."don't let the world bring you down" דבר מסויים שאתם אוהבים לעשות בחורף: להיות עם חברה מתחת לאיזו שמיכה..אבל אין בנמצא כרגע אז זה ישאר בתאוריה.. אחלה סופ"ש שיהיה

למעלה