יאא... קנו לי מחזיק מפתחות של נעל בלט! קבלו תמונות...
A amitush26 New member 22/4/05 #1 ../images/Emo187.gifיאא... קנו לי מחזיק מפתחות של נעל בלט! קבלו תמונות...
A amitush26 New member 22/4/05 #2 ../images/Emo187.gifוהנה... בתוך האריזה אגב, מור (מור? THE MUSH? צדקתי? )... ראיתי בפנים... כתוב על זה מֶייד אין ברזיל
../images/Emo187.gifוהנה... בתוך האריזה אגב, מור (מור? THE MUSH? צדקתי? )... ראיתי בפנים... כתוב על זה מֶייד אין ברזיל
A amitush26 New member 22/4/05 #3 ../images/Emo187.gif../images/Emo5.gif מה קרה שהתמונות לא עולות? אממ... שניה אני אנסה לקשר אותן לאנשהו..
../images/Emo187.gif../images/Emo5.gif מה קרה שהתמונות לא עולות? אממ... שניה אני אנסה לקשר אותן לאנשהו..
T the mush New member 25/4/05 #17 אכן, מור ../images/Emo9.gif איזה חמודה.. חח.. גם לי יש כזה בורוד, שחור ולבן. כל אחת בתיק אחר תתחדשי הא.. וחזרתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה..
אכן, מור ../images/Emo9.gif איזה חמודה.. חח.. גם לי יש כזה בורוד, שחור ולבן. כל אחת בתיק אחר תתחדשי הא.. וחזרתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה..
A amitush26 New member 25/4/05 #20 ../images/Emo187.gif../images/Emo3.gif טודע ורוד שחור ולבן? וואו... *משחזרת את המדפט- מייד אין ברזיל * כן ובאמת התפלאתי... אחרי שכתבתי את ההודעה חיפשתי לראות הכרטיס האישי שלך (כתוב שם מורן לא? ) ולא היית בכל העמוד הראשון! איך ייתכן כדבר?
../images/Emo187.gif../images/Emo3.gif טודע ורוד שחור ולבן? וואו... *משחזרת את המדפט- מייד אין ברזיל * כן ובאמת התפלאתי... אחרי שכתבתי את ההודעה חיפשתי לראות הכרטיס האישי שלך (כתוב שם מורן לא? ) ולא היית בכל העמוד הראשון! איך ייתכן כדבר?
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 22/4/05 #5 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifיש לי כזה ../images/Emo9.gif מורוש בננוש אגוזים קנתה לי
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 24/4/05 #14 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifרותם ../images/Emo2.gif חח סתם. ד"ש
T the mush New member 25/4/05 #18 מאיושששששששש../images/Emo9.gif אנשיםםםםם.. כבוד מאיוש בננוש אגוזים הכוווווווסית המושי מושלמתתת באה לבקר אותנו ואאאאאא מאיה, אפשר לגעת בך
מאיושששששששש../images/Emo9.gif אנשיםםםםם.. כבוד מאיוש בננוש אגוזים הכוווווווסית המושי מושלמתתת באה לבקר אותנו ואאאאאא מאיה, אפשר לגעת בך
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 25/4/05 #21 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif וואו, אם גרמתי לך אושר אני אבקר פה כל יום
../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif וואו, אם גרמתי לך אושר אני אבקר פה כל יום