חזרתי^^.

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif חזרתי^^.

חזרתי חברים, אחרי תקופה לא טובה כ"כ הנני כאן. אני שמה לב שהצטרפו המוווווון אנשים!. אז קדימה, שרשור התפקדות+תמונות [כן שוב]. עדכונים: לצערי הרב לא הייתי על המחשב זמן רב. ידוע לי שלינקין עובדים על אלבום חדש שיגיע, כנראה, באביב. הצביעו לבליב מי של מייק ולנמב/אנקור, של לינקין וג'יי זי [הץעצלתי באנגלית...נו די, היה לי שבוע קשה
] באתר של גלגל"צ, המצעד השנתי^^. למישו יש מה להוסיף..תוסיפו
. המפגש יהיה ב28/12, יום שביעי, עזריאלי, טאואר רקורדס, שעה 13:00. נתראה שם
. שוב לא לשכוח, להגיב לשרשור הזה עם השם ועם תמונה. סופשבוע נעים
. [מי שטרם היה קורבן השבוע לשלוח אליי מסר^^]

Elpar

New member
אההה....

ה28 זה יום רביעי :S שבוע מהיום, מה זה יום שביעי??? ואם הבנתי נכון אז: אלפר :) ותמונה מצורפת למטה P: (מישהו צייר אותיויצא לו ממש טוב! P:) וקורבן של מה? :S

SAMAR

New member
חחחח, יום רביעי*

תודה על התיקון^^. הקורבן זה איש מהפורום שבסופשבוע אקריב אותו לכול החברים שישאלו אותו שאלות, על ה-כול!. המטרה בעצם היא להכיר יותר אחד את השני ע"י הצגת הרבה שאלות

Beautiful Scar

New member
בתאל ../images/Emo26.gif תמונה ^^

גרר יפה
אני עם החום. וסמר אל תדפקי אותי שהמפגש יהיה ב1. כי אני יוצאת מהבית ב8 ואהיה שמה ב10 וחצי כי המפגש המזורגג של אחותי ב10 וחצי
שונאת אותה היא דפקה אותי!!! כלבה חח

Lp Fairy

New member
סאאאאאאאאאאמר

*חיבוק של תפוז* (חחח אין לי כוח ללחוץ על הדבר הזה למטה) הכי כיף שאת כאן..[= אוהבת המון...!!! נמנמ אני אבוא למפגש...אבל אבל לא בטוח שאני אשאר הרבה...[= לא להקדים את השעה!!! יש אנשים (כמוני) שמגיעים מחור שנקרא קרית חיים!!!! לאלאלאלאלא 1 זה מצויין!!! תמונה עם אותו אחד שאני יושבת איתו בכיתה..שניייייייייר..[= טיול שנתי.. (ד"א הידעתם שנאדיה באילת עכשיו!?!? מתגעגעת אלייך אישה!!)

Beautiful Scar

New member
תגידי.

את לא עושה "הוספת תגובה מהירה"? זה יותר נוח והאייקון של חיבוק הוא | חיבוק | בלי רווח =]

Lp Fairy

New member
חחח

המממ לא...אני עוד בשיטה הישנה...חחחחח חחח אני יודעת אבל אני כבר התרגלתי ל*חיבוק של תפוז*....חח

Elpar

New member
מה שנכון נכון

מאוד יפה!!! וגם לירושקה נראית לא רע בכלל!!!

Beautiful Scar

New member
אתה לא הבנת. בשירשורים

LOL הגיבה ללירושקה שהיא יפה. ואני הגבתי ל LOL שהיא צודקת זהו

Elpar

New member
הבנתי את זה

אני בתפוז לא מעט זמן :/ ואני מכיר איך הכל הולך כאן, אני יודע לאן כל תגובה הולכת והודעה וכו', מבין את הכל... אמרתי גם שלירושקה יפה P: באמת יפה לדעתי... וגם הכלב(ה?) חחח

Elpar

New member
הבנתי את זה

אני בתפוז לא מעט זמן :/ ואני מכיר איך הכל הולך כאן, אני יודע לאן כל תגובה הולכת והודעה וכו', מבין את הכל...אמרתי גם שלירושקה יפה P: באמת יפה לדעתי... וגם הכלב(ה?) חחח

למעלה