התפקדות פורומשינה אוקטובר 2007

../images/Emo187.gifהתפקדות פורומשינה אוקטובר 2007

שם:
פעם אחרונה בהופעה של משינה:
פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?):
פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?):
ולכבוד החורף (או כי סתם המצאתי סיבה)
תמונה:

אני ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: כמעט 17 תאריך לידה: 21/12 מיקום: חיפה סיטי שיר אהוב של משינה: שלג צח פעם אחרונה בהופעה של משינה: 21/9/06 פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): מופע סגירת הקיץ, ב-30/08, היה מצויין. פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): פוליטיקה ברדיו. תמונה

bleeding guitar

New member
לה לה לה ../images/Emo168.gif

שם: חסוי גיל: חסוי תאריך לידה: חסוי מיקום: בהחלט חסוי שיר אהוב של משינה: פולארויד פעם אחרונה בהופעה של משינה: תמנע פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): חודש שעבר תמר אייזנמן בלבונטין פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): היום, מי שם (זה הצליל של ההודעה שלי בנייד
) ולכבוד החורף (או כי סתם המצאתי סיבה) תמונה:

אני

שם: אסף הירשברג.
תאריך לידה: 2/6/1977.
שיר אהוב של משינה: שלמונזה.
פעם אחרונה בהופעה של משינה: 13/10/2007 - נפגשים בסיבוב משינה ואהוד בנאי - חלום שלא חושב שהתעוררתי ממנו עדיין.
פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): (29/9/2007) דנה ברגר בסינדרום. ויום אח"כ בערב הסגירה של הסינדרום שהיה הופעה אחת ארוכה והזויה. וגם טיפה עצובה.
פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): השיר שחתם את ההופעה של משינה ואהוד בנאי - אני חושב שזה היה "אין מקום אחר"
ולכבוד החורף (או כי סתם המצאתי סיבה)
תמונה: התמונה האהובה עלי. משום מה ברגעים שמחים יוצא שאני נראה כמו טאליבן...

וואו תמונה יפה :)

זה במוסקבה או בברסי? אגב אסף אתה מתכוון להגיע להופעה בהיכל התרבות? אני די מתלבט...

bleeding guitar

New member
ויותר חשוב לציין בשמחת הצהובים ../images/Emo168.gif

על זכייה בגביע אירופה
*וחשכו עינהם של כל האדומים מירושלים, תענוג*

יאללה שיהיה

שם: מי שצריך לדעת יודע גיל: 19 ו 6 שנים תאריך לידה: מתישהו בחורף 82 מיקום: הבית זה איפה שהלב נמצא נכון? אז שפת הכנרת שיר אהוב של משינה: פוליטיקה. בעיקר בגלל שורת המחץ "שיקרתי כשאמרתי שהכל כך נפלא" פעם אחרונה בהופעה של משינה: וואו המון זמן. נראה לי במאי, יום הסטודנט בכרמיאל פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): יש דבר כזה? נראה לי של הג'ירפות לפני מיליון שנות אור פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): אין מקום אחר בגלגל"צ לפני יומיים בערך (הערת המערכת: אין בהודעה זאת המלצה לשמיעת תחנת הרדיו גלגל"צ הכל בגלל שהמתנתי לתשובה לגבי שביתת המרצים) ותמונה לתפארת מדינת ישראל:

Speak to Me

New member
וול

שם:sagilap לשעבר. גיל: בקרוב 16.10 תאריך לידה: 8/12/90 מיקום: ק. חיים חיפה שיר אהוב של משינה: הכול
פעם אחרונה בהופעה של משינה: לצערי מזמן... פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): אתמול ג'וני האדום.

nWkobi

New member
מתפקד

שם: קובי גיל: 24 תאריך לידה: מיקום:5.10 שיר אהוב של משינה: כווווווולם
פעם אחרונה בהופעה של משינה: יום העצמאות האחרון,קרית אתא פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): - פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): העמותה לחקר התמותה,היום.

MarkDeen

New member
גם אני..

שם:מרק. גיל: כמעט 18. תאריך לידה: 30/11 מיקום: י-ם. שיר אהוב של משינה: פוליטיקה. פעם אחרונה בהופעה של משינה: ניצנים. פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): שישי, ב-J Viewz.(אחלה להקה מומלצת בחום). פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): היום - רכבת לילה.

נעה99

New member
ערב טוב לכולם!

שם: נעה גיל: 24 מיקום: רמת גן שיר אהוב של משינה: הכל מן הסתם אבל היום במיוחד "כולם אומרים לי תיזהר" פעם אחרונה בהופעה של משינה: 1.1.07 כן זה היה מזמן. אבל אני אהיה שוב בהופעה בשבת. פעם אחרונה בהופעה לא של משינה: של בעז בנאי המדהים ב5.10.07 (מומלץ) פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה: עכשיו - כולם אומרים לי תיזהר ואני לא שומעת אותו ברפיט. תמונה?? טוב נוו

אני...

שם: מורן גיל: 17 תאריך לידה: 21.5 מיקום: אשדוד שיר אהוב של משינה: כולם פעם אחרונה בהופעה של משינה: ניצנים פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): מוניקה סקס בניצנים פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): אתמול בעבודה- שלח לי מלאך

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

שם: מיר'לה. גיל: 19 וקצת תאריך לידה: 22.7 מיקום: 80% מהשבוע ליד ב"ש. השאר,אשקלון. שיר אהוב של משינה: שלח לי מלאך פעם אחרונה בהופעה של משינה: אוהו. :< פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): אהובתי בגלגלצ

divecon

New member
Divecon

שם: שי גיל: 29 תאריך לידה: 22.04.78 מיקום: חולון שיר אהוב: יש 3 שמשפיעים עליי כל פעם מחדש (תחזור תחזור, משהו קטן וטוב ואין מקום אחר בגרסא האקוסטית) פעם אחרונה בהופעה: קיסריה, נפגשים בסיבוב 25.10.07 ו מחר ב 27.10.07 הופעה אחרונה לא של משינה: פורטרט בשלוותא פעם אחרונה שיר של משינה: היום בבוקר התעוררתי לצלילי צב (המחשב שלי מוגדר להפעיל את השיר ברגע שמתקבל אי מייל)

Mominit

New member
../images/Emo15.gifאני!אני!אני!../images/Emo88.gif

שם: קרין השומרת. גיל: 29 ( יאי היה לי יומולדת ביום רביעי שעבר...) תאריך לידה: 24/10/1978 מיקום: יבנה שיר אהוב של משינה: אהממממממממממממ כולם פעם אחרונה בהופעה של משינה: לפני כמה חודשים טובים פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): לא זוכרת פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): יאי היום בבוקר ממש במקרה!!!

MikeY fReAk

New member
ואני.

שם: אודליה גיל: עודמעט 17 תאריך לידה: 18.01.91 מיקום: ירושלים שיר אהוב של משינה: נגעה בשמים זה קלאסי, אבל רכבות ותתעורר..כ"כ. פעם אחרונה בהופעה של משינה: ישמצב שמשהו בזאפה, אני כבר לא זוכרת. פעם אחרונה בהופעה לא של משינה (איזו?): אמממ נראה לי ההופעה של נושי בביאליק, אם אני לא טועה פעם אחרונה ששמעתי שיר של משינה (איזה?): תתעורר, לפני כמה ימים ולכבוד החורף (או כי סתם המצאתי סיבה) תמונה:

למעלה