היום היה... הטופ.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהיום היה... הטופ.

כל פעם הם השתפרו. קצת יותר, קצת פחות, אבל הם השתפרו. כאן, היום, בפרק הזה, נותרתי חסרת מילים! כולי הייתי התפעלות. מדהימים אחד אחד! אם הייתי מתחילה לפרט על כל אחד, זה היה משעמם אתכם כי יש לי בדיוק מה לומר על כל אחד אותו הדבר! ההחלטה של ההצבעה היא אחת הקשות, ואני חושבת שאבחר ברוני ובשי, כי.. כי.. אוח. עוד לא המציאו את המילים שיסבירו למה
כ=ו=ל=ם, אחד אחד, נתנו היום את כל מה שיש להם, ומה שיש להם זה הכי טוב שראיתי אי פעם
עמיתוש

2 Mיכל

New member
אהא. והיה מצחיק עם מיכל../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

"ועכשיו בלי אנגלית. היה לכם נאמבר מדהים"

בתוכנית היום

רוב הדואטים לא היו מי יודע מה, לדעתי, קצת מאכזבים. אולי בגלל שציפיתי להרבה, נראה כאילו היתה ירידה מסוימת ברמה (גם אונה אמרה זאת). לפעמים היתה הרגשה, שמרוב נסיונות לשכלל ולהתחכם, יצאו להם יותר משחקים מסביב ופחות ריקודים. (במיוחד זה בלט בשני הדואטים של ליאור ורונה-לי, שאותי אכזבו.) בולטים לטובה היו הריקוד הרוסי של אור ומאיה וריקוד הפלינסטון של רוני ושי, שהיו חינניים מאוד, משעשעים בלי להיות מקושקשים, והפגינו רמה גבוהה. קטעי הסולו היו סיפור אחר. נראה שכולם השקיעו, ויצאו להם אולי הקטעים הכי טובים עד עכשיו. מרשים במיוחד היה הסולו של רוני, שהצליח להיות גם משעשע, גם מקסים וגם וירטואוזי. היא רקדנית נהדרת, ופשוט חייבת להיות בגמר. והקטעים של המסביב - הפגישות שלהם והראיונות איתם (בתוכנית המוקדמת), היו, איך להגיד, לא משהו. לא ממש מוסיף לי לראות את הויצ'ים המעצבנים והקשקשנות של מאיה, ואת הסתמיות הפלקטית, ואולי אפילו קצת פרחית, של רונה-לי. מי שהיה מעניין ויפה לראות אותם גם בזה היו שי, שנראה צנוע ואמיתי באופן ממש נוגע ללב, ורוני, שבאופן לא מפתיע מתבררת גם כבחורה אינטליגנטית ולא שטחית.

sweetdreams

New member
ואת אור!!!

אני לא מאמינה שציינת את הקשקשנות של מאיה, ושכחת את אור שמדבר על הקשקשנות והפרפקציוניזם של מאיה.. "אור קם בבוקר, הולך לצחצח שיניים, ורואה במראה את מאיה שצועקת עליו שהוא צריך לבוא לחזרה... אור שותה קפה, ורואה בתוך הקפה את מאיה... אור נוסע לסטודיו וברמזור רואה את מאיה צועקת עליו מה אתה עושה?? תגיע לפה מייד!!" רק הקטע הזה היה שווה את כל הרעיון המטופש הזה של הקטעי וידאו, שתכלס היו די מיותרים.

lb22

New member
אמממ ובסופו של דבר..

מי עלה לגמר?! (בתור אחד שלא כ"כ ראה את התוכנית היום)....

כן, גם הדיבורים של אור....

לא ממש תרמו. אבל הנוכחות שלו מחוץ לריקוד, בניגוד לאלה של מאיה ורונה-לי, לא מעצבנת אותי. בכלל, כבר אמרתי את זה, שיש שם כמה, שממש מתחשק להגיד להם: "תרקדו ותסתמו". בתכנית הזו לא נקבעו העולים לגמר. הקווים פתוחים להצבעה עד מוצ"ש, ורק אז יגידו מי עולה.

Lady Wood

New member
דעתי לגביי התוכנית:

טוב, אני ממש מבולבלת. אין לי שמץ של מושג למי להצביע! בקשר לרונה לי וליאור, פשוט הצטמררתי בדואט השני שלהם. הפוינט של רונה לי בהחלט תרם לאווירה, והם רקדו מדהים לדעתי, רקק חבל אבל מאוד חבל שהם לא עשו סגנון שונה ממה שהם מכירים. ז'תומרת- בשני הדואטים אלא היו התחומים שהם שולטים בהם-מודרני וכו'..אם הם היו עושים משהו שונה ומצחיק בדואט הראשון, היפ הופ למשל אבל היפ הופ ברמה, זה היה מצויין לשניהם, במיוחד לרונה לי שאף פעם לא ראו אותה בהיפ הופ. אז הדואט הראשון היה טיפה מאכזב. בקשר לסולואים שלהם..את הסולו של ליאור לא אהבתי בכלל. משו לא עבד לי בו. בסולו של רונה לי הייתה הרגשה שהיא כבר יותר מידי לחוצה, ואני בכלאופן הרגשתי שהריקוד לא היה חלק. -- שי ורוני ב. רקדו מהמם. בדואט הראשון זה היה חביב+ (אני לא חובבת מושבעת של ריטה), אבל בדואט השני הם שיחקו אותה, כמו שצביקה העיר. ה'יא בה דה בה דו' היה ממש כובש, אחד הריקודים הטובים של העונה לדעתי. בסולואים רוני ב. נתנה את הסולו הטוב ביותר מהבנות לדעתי, ושי את הסולו הכי חזק מהבנים. שי הוא חמוד כזה, יש בו משהו שפשוט אומר לך שהוא בסדר, ורוני ב. אינטליגנטית וגם מצחיקה, ככה שהם די פייבוריטים מבחינתי. -- אור ומאיה-וכאן הבחירה הקשה. הם היו סוףףףף הדרךךך the end of the road בדואט הרוסי, במיוחד אור שבאמת היה קשה להוריד ממנו את העיניים-הוא רקדן במלוא מובן המילה. בדואט השני זה היה טוב, אבל לא ממש השיא וגם לי לא עבד הקטע ההומוריסטי, ואור לדעתי היה פחות טוב בבלט, מה שהפתיע אותי כי זה אמור להיות התחום החזק שלו לא? אבל שיהיה. בסולואים אור היה טוב אבל לא מעלף, וכנ"ל לגבי מאיה. בקיצור-אין לי מושג במי לבחור. מצד אחד, שי היה יותר טוב מאור בסולו, ואני הייתי רוצה לראות אותו הרבה יותר מאשר את ליאור בגמר. מצד שני-גמר בלי אור?! אין מצב. אז נראה לי שאני ייבחר באור. מאיה-אני לא חושבת. היא חמודה והכל (ויש לה חבר הורס לכלבה, חחח סתאאם!), אבל..רוני ב. כבשה אותי בתוכנית הזו, ואני יצביע לה. בקשר לרונה לי, היא לדעתי לא הייתה הכי טובה בתוכנית הזו. וזהו. קצת ארוך יצא לי, חח לא נורא:} ומי שיודע היכן מתי וכו' ייערך הגמר, שיירשום!

JULI4561

New member
אממ אז ככה

לרונה לי היה סולו חמוד השיר הוסיף מאוד! אבל זה אהבתי אליה נגמרה .. היא התחילה לשעמם אותי, אני כבר בעדה מתחילת התוכנית ואני חושבת שהיא מוכשרת מאוד אבל היא התחילה לשעמם אותי ולא נראה לי שהיא תשאר לגמר . איפה כל הריקודים? אני ראיתי יותר משחק כמו שאחת פה כתבה למרות שזה מאוד חשוב שרקדן/רקדנית יהיו גם שחקנים רוני ב- סולו מדהים!!! היא בטוח תעלה!

למעלה