דרושים!

havlaz

New member
../images/Emo187.gif דרושים! ../images/Emo184.gif

אנשים המוכנים לעבוד במשרות כמו חלוקת שברי זכוכית בבתים אנשים המוכנים להתנדב להכנת שיקים בביתן השכונתי וחתולים עם שיער לתרימת שיער למעיל. כמו כן דרושים אנשים הרוצים לכתוב מאמרים.. כל מאמר שעולה בראשכם, אפשר לדבר איתי ולכתוב, אני גם התחלתי כמה, ולאט לאט ממשיך (מה לעשות, חוסר זמן מוחלט.. מקווה שעוד מעט להפטר מכמה לקוחות קרציות בטירוף. שזה מאמר בעצמו: איך עובדים מול לקוח פסיכופת ולא קופצים מהחלון). מאמרים מומלצים הדרושים:
כיצד לעבוד עם שרתי XDCC
מאמרים טכנים לתיכונות במירק (דיאלוגים, פילסרברים, קבצים, סוקים, הסברי פקודות, מאמרים ל"איך לבנות", וכו...)
בעלי ראוטרים (אלקטל, וראוטרים אחרים) המוכנים לעשות מדריך הדומה למדריך שיתוף שליחת קבצים בין 2 מחשבי וינדווס (כפי שעשיתי). כל מאמר כמובן יתקבל בברכה, למרות שאני לא דיקטטור ואשמח להכניס כל מאמר שתכתבו שנראה לנכון, כדאי להגיב פה או אלי במסר אם אתם כותבים על משהו, בשביל לא ליצור "כפילויות" בכך ש2 יכתבו אותו מאמר, ואחד מהם יבזבז את זמנו... תודה מראש למשתפי הפעולה (ולא מהכיוון הטרוריסטי
)

אני משת"פ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

בכל מקרה, כרגע אני לא יכול לכתוב מאמר לשליחת קבצים דרך ראווטר (יש לי לינקסיס BEFSR41), בגלל שאני משתמש בו כ-SWITCH בלבד, עד שיהיה ADSL
. כיצד לעבוד עם XDCC- אין לי מושג, אני לא מוריד דברים דרך מירק (חוץ מלפעמים מעביר קבצים). איך לתכנת במירק- אני גרוע בדיאלוגים..
. מסקנה= אני סתם כתבתי את ההודעה הזו כי אין לי מושג על מה לכתוב מאמר
. חשבתי לכתוב מאמר על "פתיחת שרת" (קינפוג אנריל, שיקולים, טיפים, וכדומה...), מה דעתכם?
ניר

havlaz

New member
אתה מבין בזה?

אם כן אתה יכול, אין לי בעיה. אתה יכול גם לקחת את ההסברים שלי על HUB ולהכניס שם..

באנריל יש לי נסיון של כמעט שנה../images/Emo16.gif

ואני חושב שזה נסיון די טוב, לפחות לדברים בסיסיים יותר של איך לפתוח שרת. בקשר להסברים על האב, אני אחפש אותם ואוסיף אותם
. כרגע אני קצת חולה (לא נראה לי שיש לי חום, אבל אני מרגיש לא משהו), מחר אני לומד עד אחרי שלוש, ואז אני ארצה לגמור קצת שיעורים, אז בסופ"ש אני אכתוב את המדריך (או אם יהיה לי כוח גם קודם
).
ניר

ReactoRx

New member
הרממ

אחרי שאני יעבור דירה(יום ראשון) אני יהיה כמה ימים בלי אינטרנט אז יהיה לי קצת זמן אחרי שאני יפתח תארגזים.

פIלי

New member
אני מוכן לחלק שברי זכוכית!

אגב, לקוחות? במה אתה עובד, תמיכה טלפונית של חברה כלשהי? המממ, יש לי איזה 2 מאמרים שכתבתי (השני לא גמור)... אבל אני יצטרך לשנות קצת את הפורמט ל HTML...

havlaz

New member
אני עובד בעיתון כמנהל אתר האינטרנט

יותר נכון העיתון לקוח שלי.. כי אני לא על תקן עובד (אני לא מקבל פלאפל משייקספיר!
) ויש לי לקוחות מזדמנים וקבועים שאני בונה להם אפליקציות... יש עבודה, ויש בגרויות.. לעזאזל, כואב לי הראש היום מוות.. אני צריך להשתחרר מדברים דחוף.. הייתי היום עד 4 בבית הספר (כי היה מועצת תלמידים), אחרי זה רק הגעתי הביתה ב5 מתקשרת ידידה שלי לבוא לקניון, טיילנו, שיחקנו סנוקר (ניצחתי!!!), ותאמינו או לא, חסר חיים שכמונו.. הצטרפתי ל... גרעין ההקמה של נוער לנוער באילת. אויש אני דפוק
האמת שזה רק בשביל החבר´ה ששם
ואז קינחנו כולם בארומה, ורק עכשיו הגעתי הביתה. נזכר שיש לי דד ליין למחר, ו3 עמודים במתמטיקה (שוב אי הכנת ש"ב...). ומי אמר שי"א זה לא שנה קשה.. אני רוצה לגמור עם הלימודים האלה!! נמאס. למה בכלל אני כותב את הדברים האלה פה?! איציק אתה דפוק! דרך אגב, מזה אומר פורמט HTML? תעביר רגיל, לא חייב הדגשות לעשות עם HTML וכזה, יש אדמין משוכלל
(למרות שאם יש ממש הרבה עבודת HTML מומלץ להכין זאת כבר בHTML...

ReactoRx

New member
בעע

איציק, אני לא צוחק, איזה שבוע חופשה בים התיכון ירגיע אותך לדעתי... אתה משתגע! לך לחוף ניצנים אחלה מקום... ד"א, י"א לא קשה... אחרי שמעיפים אותך לצירוף מקצועות(אנוכי!)

havlaz

New member
לאן מעיפים?!

ואני אשכרא צריך חופשה... אני בעד מבצע! כל משתתף בפורום יתרום לי כסף לחופשה בזנזיבר!!!

אני תורם 20 ש"ח! ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

10 לחופשה, ו-10 לקניית דומיין "מתאים" למאקרון ועבריתנט (יכיל בוודאות את המילה "LAMERS"
).
ניר

../images/Emo6.gif, אני ב-ח´ ובממוצע לומד עד 3../images/Emo16.gif

וזה לימודים רגילים, בלי מועצות למיניהם. נ.ב.- לא הלכתי היום לביצפר, אולי אני אכתוב את המדריך היום..
ניר

ReactoRx

New member
אני בי"א

ולומד בממוצע עד 4:30 בצירוף מקצועות, שזה אלה שאין להם ראש ללמוד ולא באים לשיעורים... הם סתם מתעללים בנו...

פIלי

New member
אני בט´

וזאת השנה הכי קלה שלי, יש לי פווווול שיעורים חופשיים, כל שבוע מתבטלים לפחות 2 שיעורים, חוץ מיום חמישי אין יום שאני לומד 4 שעות "קשות" (שעות שהם לא מחשבים \ אומנות \ מוזיקה [כן, אנחנו לומדים על מוצרט] \ כל השטויות האלה), ובסך הכל אני לומד משהו כמו 31 שעות בשבוע, יש לי שעת אפס 1 בשבוע, יום אחד אני מתחיל ב - 8, יום אחד ב - 10, וכל השאר ב 9... איזה כיף ללמוד בבויאר
כולכם מוזמנים, יש גם פנימייה!

פIלי

New member
אה כן ואני תורם 20 ש"ח

אגב חבלז אתה מקנח את כולם בארומה ומבקש ממנו תרומות יא עשיר... ועוד בונה אתר למעריב לנוער! אחותי מנוייה אצלכם (או שזה ראש1 לא זוכר)! ועוד עושה פרוייקטים ללקוחות! (מה?!)

פIלי

New member
יחי דוברי אנגלית !

מוריד לי 3 שעות מהמערכת בשבוע, אגב, אתה מצור הדסה (מזכיר לי מישהו...)

havlaz

New member
אם הייתי בונה אתר למעריב לנוער

הייתי פה?
זה לעיתון מקומי... והכסף הולך לקופת חסכון לקניית דלנט

למעלה