../images/Emo187.gif דרושים! ../images/Emo184.gif
אנשים המוכנים לעבוד במשרות כמו חלוקת שברי זכוכית בבתים אנשים המוכנים להתנדב להכנת שיקים בביתן השכונתי וחתולים עם שיער לתרימת שיער למעיל. כמו כן דרושים אנשים הרוצים לכתוב מאמרים.. כל מאמר שעולה בראשכם, אפשר לדבר איתי ולכתוב, אני גם התחלתי כמה, ולאט לאט ממשיך (מה לעשות, חוסר זמן מוחלט.. מקווה שעוד מעט להפטר מכמה לקוחות קרציות בטירוף. שזה מאמר בעצמו: איך עובדים מול לקוח פסיכופת ולא קופצים מהחלון). מאמרים מומלצים הדרושים:
כיצד לעבוד עם שרתי XDCC
מאמרים טכנים לתיכונות במירק (דיאלוגים, פילסרברים, קבצים, סוקים, הסברי פקודות, מאמרים ל"איך לבנות", וכו...)
בעלי ראוטרים (אלקטל, וראוטרים אחרים) המוכנים לעשות מדריך הדומה למדריך שיתוף שליחת קבצים בין 2 מחשבי וינדווס (כפי שעשיתי). כל מאמר כמובן יתקבל בברכה, למרות שאני לא דיקטטור ואשמח להכניס כל מאמר שתכתבו שנראה לנכון, כדאי להגיב פה או אלי במסר אם אתם כותבים על משהו, בשביל לא ליצור "כפילויות" בכך ש2 יכתבו אותו מאמר, ואחד מהם יבזבז את זמנו... תודה מראש למשתפי הפעולה (ולא מהכיוון הטרוריסטי
)
אנשים המוכנים לעבוד במשרות כמו חלוקת שברי זכוכית בבתים אנשים המוכנים להתנדב להכנת שיקים בביתן השכונתי וחתולים עם שיער לתרימת שיער למעיל. כמו כן דרושים אנשים הרוצים לכתוב מאמרים.. כל מאמר שעולה בראשכם, אפשר לדבר איתי ולכתוב, אני גם התחלתי כמה, ולאט לאט ממשיך (מה לעשות, חוסר זמן מוחלט.. מקווה שעוד מעט להפטר מכמה לקוחות קרציות בטירוף. שזה מאמר בעצמו: איך עובדים מול לקוח פסיכופת ולא קופצים מהחלון). מאמרים מומלצים הדרושים: