דיון קטן.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifדיון קטן.

על נזקים ויתרונות של נעלי פוינט. זה מחזק את הרגליים בטירוף, את שריר התאומים.. את הפוינט.. אבל אכן, ש לזה גם חסרונות. כמובן שאם תעלי נכון לא יהיו לך יותר מדי בעיות. אבל מה בכל זאת החסרונות המורגשים בעיניכן? יש לי חברה שאומרת שלרקדניות שעולות על פוינט יש אצבעות מעוותות, וזה די בולשיט, לא? כי אם הן עולות נכון אין סיבה שהמקסימום לא יהיה יבלות\שלפוחיות. אנשות יקרות שכבר עולות על פוינט, שפכו את הלב

לי מפריע!

אני עולה על פוינט כבר כמה שנים טובות ואכן יש לי באצבעות מין לא יבלות אבל כאילו העור עבה כזה כמו שלפוחיות אבל לא ממש זה כאילו העור התעבה כדי שלא יכאב וזה נראה כמו יבלות וזה מגעיל בקיץ הולכים עם כפכפים או סנדלי ערב וממש רואים את זה וגם רואים כל פצע קטן בציפורן וזה אז עזבו את זה שזה כואב כל תחום המחול הוא עניין כואב זה מכוער והרבה חברות גם אמרו לי את זה!

ליאנההה

New member
כן, העור מתקשה.

וזה די מגעיל :/ חוץ מזה, תמיד יש לי פצעים ויבלות, לא משנה מה. האמת שפשוט דרך הריקוד בלי קשר לפוינט תמיד יש לי פצעים בציפורניים. איכשהו אני מצליחה לעשות את זה כשיש הרבה דברים שעושים על הריצפה..

תגובה...

אני אישית לא יודעת בקשר לפוינט.. אך אני חושבת שבכל העסק הזה של הריקוד, כמעט בכל הסגנונות ישנן פציעות לא נעימות ואף מכוערות כשרואים אותן. לדוגמא- קחו את הריקודים היותר קצביים כמו פאנקי, היפ-הופ או אפילו ג'אז לירי שבהם ישנם חבלות וסימנים כחולים בברכיים, במרפקים וכו'.. אני אומרת מנסיון, אך עם זאת לא מפסיקה לרקוד! מי שחי את הריקוד ואוהב את זה, זה לא מה שיעצור בעדו!!

אמממ.....

אני יכולה להגיד ממה שאני יודעת שכשעולים על פוינט בצורה לא נכונה סתומרת כשעייפים וכשלא מחזיקים את הגוף הסיכוי להפצע גדל והכאבים מורגשים יותר...אבל אם את קשובה לגוף שלך ועולה נכון וכשזה יותר מדי בשבילך את מפסיקה אז אין שום סיבה שתפצעי.....אני מתחילת השנה (השנה התחלתי) עולה וכל שבוע אף פעם לא היו לי יבלות או פצעים ורק שבוע שעבר כשלא הרגשתי טוב ועליתי ממש לא טוב ניהיו לי פצעים וכאבים....

לא קשור...

זה לא קשור בכלל ברור שאם את עולה נכון והכל פחות יכאב או פחות יזיק אזל זה לא קשור אם יש פצעים או אין לרקדנים הכי טובים בעולם נפצעות הרגליים בפוינט

ברור....

זה גם עניין של כמה זמן אתה עולה כמובן שמי שעולה שעה ומי שעולה 5 שעות יש הבדל בפציעות....אבל אפשר לשמור על המצב כסביר אם שומרים על עצמינו יותר....אבל ברור שתמיד יהיו פציעות זה חלק בלתי נפרד מזה!

למעלה