גליתי משו...

• פותח הנושא SAMAR
  • פורסם בתאריך

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif גליתי משו...

בזמן שיטוטי ברשת. זה דבר אחד miami vice[לבעלי קוויק טיים] תאמינו לי תיכנסו לזה שניה. דבר שני, מי שמכיר את הסדרה "הסופרנוס" יופתע לגלולת שבפרק 7 בעונה החמישית בסוף הפרק ניתן לשמוע את session מתוך מטאורה. נחמד לא? גם אתם מצאתם מקומות שניתן לשמוע [או לראות
] את לינקין? שרשר לפה

®NuLy®

New member
הוו כן

יש ביס 2 אז יש מן מעברון כזה ששומעים את הסוף של Points of Authority

Lp Fairy

New member
חחח

יש סרט..המממ הבית הרדוף...שהחדר של הילד..אז יש שם פוסטרים של לינקין פארק..[=

®NuLy®

New member
גם אני ראיתי פוסטר

בסרט יצאת נסיך יש פוסט של מטאורה (וליד זה גם של גרין דיי
)

Lp Fairy

New member
יש גם בסברינה!!!

בעונה שהיא ג'ינגקית..נראה לי הכי חדשה..שהיא גרה עם המורגן הזאת... קיצ אז הרי היא עובדת בעיתון...אז יש להם שם פוסטר שכתוב עליו לינקין פארק בסגנון של ראנימיישן...

SuperTom

New member
אם כבר מדברים על שירים בסרטים

תיכנסו ל-http://www.linkinpark.co.il כדי למצוא לינק להורדה של הרמיקס האדיר לשיר של צ'סטר, The Morning After! :) הוא נשמע כל כך יותר טוב באיכות הקלטה נורמלית, אבל כמובן שהגירסה שתופיע באלבום הסולו שלו תהיה פי כמה יותר טובה, תשמעו, זה שווה. ולגבי מיאמי וייס, כן זה פורסם לפני כמה זמן..גירסה שונה קצת של Numb/Encore מופיעה בטריילר של הסרט וכנראה גם בסרט עצמו שייצא מתישהו הקיץ.

SuperTom

New member
אה כן, המשך

כמו שגם רשמתי באתר, Underworld: Evolution שבו מופיע הרמיקס מגיע לבתי הקולנוע אצלנו ממש בקרוב, ב26.1, מי שראה את הראשון יודע שזה הולך להיות סרט שווה, ומי שראה את הראשון יודע גם עד כמה הרמיקס הקצבי הזה ישתלב טוב בסרט, יש למה לחכות!

SuperTom

New member
זה הרמיקס

גירסת האולפן הרגילה תופיע באלבום סולו של צ'סטר שייצא מתישהו בקרוב. זה הרמיקס שהוכן כדי להתאים יותר טוב לסרט שהוא מופיע בו

Elpar

New member
הסרט הראשון בהלט היה שווה!

וכמעט כל שיר של לינקין ישתלב בו! סרט פיצוץ!

phoenixTheGod

New member
הא

שמעתי את הרימקס, ממש לא אהבתי אותו, לדעתי הוא די גרוע. כ"כ הרס את השיר. אולי קצת בפזמון זה נורמלי ולקראת הסוף. אבל על זה ברור שעדיף את גרסת הלייב.

SuperTom

New member
אהמ טוב כל אחד וטעמו

רק תהיו קצת פתוחים לדברים אחרים נחכה עוד כמה חודשים לאלבום סולו של צ'סטר, הגירסה שם בטח תהיה טובה יותר, וקשוחה יותר P: והרמיקס בטח שלא הרס את השיר..*רולינג אייז*

phoenixTheGod

New member
אני בנאדם ממש פתוח לדברים

אחרים. אבל זה פשוט נשמע די נורא. זה מזכיר לי את NIN - Deep ההתחלה. לא אהבתי את הצליל הצורמני הזה שבא יחד עם הדיסטורשן. והרימקס הרס הרס. זה אמור להיות שיר עדין כזה, ודי שקט, לא רועש. הרימקס עשה אותו כ"כ רועש ומוחצן. השיר הוא על מישהו שרוצה שכל הכאב שעבר, כל הצער שחווה יעבור כבר, ושהוא ירגיש שמח שוב. מן הראוי לדעתי שהשיר הזה לא יהיה כזה מוחצן ורועש כמו ברימקס אלא די שקט ורגוד, כמו שצ'אז עשה בגירסת לייב. והנה למה לא אהבתי את זה. נראה לי שחרפתי לא?

Unflushable

New member
ערוץ אחד מפעם לפעם שם כמה שירים

וגם בערוצים אחרים, והיה את וויט' יו ברוזוול בפרק עם הכפילים, אבל אף אחד לא שם אופת', כי כולם בתקשורת שוודיפובים

למעלה